Valentindiena

Reitings 372
Reģ: 05.12.2013
Kaa Juus justos,ja Valentindienaa jums buutu japaliek vienai maajas,bet puisis ietu uz pasaakumu,kur otras pusiites nav aicinaatas? :(
Man ir tadas jocigas sajutas..It ka katru dienu esam kopa un Valentindiena nav isti ne ar ko ipasaka,bet tomer..sirsnina kaut ka sapite...
09.02.2014 11:04 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Kā es justos? Nekā,lai iet uz savu salidojumu. Vai tiešām no vienas stulbas dienas ir jāuztaisa tāāda traģēdija?

+++++

Tas salidojums taču visticamāk arī nenotiek katru gadu, lai tak iet un satiekas ar skolas biedriem, galu galā tas ir viņu salidojums, tā kā Tev tur nemaz nav jābūt.
Kaut ko divatā varat pasākt arī jebkurā citā dienā. Nav jau nekāda likuma, ka tieši tajā vienā dienā ir obligāti jāsēž un jādūdo.
09.02.2014 15:17 |

Reitings 372
Reģ: 05.12.2013
Aj,meitenes,es nezinu :D
10.02.2014 10:13 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Man tā kaitina visa šitā Vaļas epopeja. Nevis tādēļ, ka man tik ļoti riebj tie svētki kā tādi (kas tā ir), bet tieši tas, ka mūžīgi tiek uzburtas problēmas. Manējais neko neuzdāvināja, manējais draņķis tajā dienā strādā, manējam citi plāni uttt...Tad ir puņķi un asaras. Un, ja tas būtu 15. februāris, tad vienalga, ja? Izskatās, ka visi iespējamie pasākumi, kas neatbilsta Vaļas tematikai, vispār NEDRĪKST notikt 14. februārī, savādāk sievietes prātā jūk.
10.02.2014 10:19 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Tiešām skola nevarēja to pārcelt uz sestdienu? Stulbums!

Un es nesaprotu, kāpēc tā diena nav oficiāla brīvdiena un kāpēc tajā dienā nav jākarina karogi?
10.02.2014 10:24 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Diezgan neapdomīgi šādā dienā taisīt tādu pasākumu. Bet, ja tik ļoti gribēja tieši šādā datumā, tad vismaz varēja saorganizēt, lai tie, kam ir otrā pusīte varētu ar visiem kopā forši pavadīt laiku.
Pati īpaši nesvinu valentīndienu, bet nebūtu diezko priecīga, ja man būtu šāda situācija.
10.02.2014 11:18 |

Reitings 1493
Reģ: 29.01.2009
Lai iet uz šo pasākumu, bet lai kompensē ar kaut ko citu, pēc jūsu abu ieskatiem ;) Valentīndiena jau nu nav nekas tāds, ko nevarētu mazliet pārcelt, manuprāt. Arī bez šīs dienas atzīmēšanas taču turpināsiet viens otru mīlēt un būt kopā ;) Es par to neiespringtu ;) To Valentīndienas kopā būšanas pasākumu - vakariņas, randiņu, izbraucienu u.c. - es pārceltu tad uz sestdienu vai kādu citu dienu.

Es arī uz skolas salidojumu (tas gan nenotiks Valentīna dienā :D jā, nu gadījusies jums tāda nelāga sakritība..) neņemšu līdzi vīru, jo - mēs varam patusēties arī ikdienā, bet šādā pasākumā uzmanība tiek vērsta uz vecajiem paziņām, klačiņām, kuras viņam nebūs aktuālas.

es ta,jau 5 gadus neesmu bijusi viena Valentindiena

Nu tak pārmaiņas vajag :D Ieplāno tieši tam vakaram kaut ko riktīgi sev! Ja ir arī vientuļas draudzenes, taisiet meiteņu vakaru, kaut vai ar došanos uz kādu klubiņu. Ne jau čaļus copēt, bet vnk izdejoties. Vai arī uztaisi sev romantisko filmu vakaru - vīrietis noteikti tāpat kopā ar Tevi tādas neskatītos (nu - pārsvarā :D ), sataisi vēl kaut ko forši garšīgu. Pirms tam pamērcējies vannā, uztaisi manikīru/pedikīru..
Tāpat vari to vakaru padarīt foršu, manuprāt ;)
10.02.2014 11:23 |

Reitings 15092
Es uzskatu, ka salidojumos otrajām pusēm nav īsti ko darīt.
Un nez... kaut kā Valentīndiena man nešķiet nez kādi svētki, lai tās dēļ pārceltu pasākumu, kas visbiežāk notiek reizi 10 gados..
Es saprastu apvainošanos, ja viņš aizietu dzert alu ar čaļiem tā vietā, lai pavadītu šo vakaru kopā. Bet salidojuma datumu taču neizvēlējās puisis un palaist garām tikšanos ar sen neredzētiem skolasbiedriem Valentīndienas dēļ man arī šķiet kaut kā stulbi..

Nu uzrīkojiet romantisku vakaru sestdienā. Vai tiešām tas 14.datums ir TIK svarīgs?
10.02.2014 11:26 |

Reitings 1493
un vispār, taisnība jau ir arī racoon +++
10.02.2014 11:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits