Lai iet uz šo pasākumu, bet lai kompensē ar kaut ko citu, pēc jūsu abu ieskatiem ;) Valentīndiena jau nu nav nekas tāds, ko nevarētu mazliet pārcelt, manuprāt. Arī bez šīs dienas atzīmēšanas taču turpināsiet viens otru mīlēt un būt kopā ;) Es par to neiespringtu ;) To Valentīndienas kopā būšanas pasākumu - vakariņas, randiņu, izbraucienu u.c. - es pārceltu tad uz sestdienu vai kādu citu dienu.
Es arī uz skolas salidojumu (tas gan nenotiks Valentīna dienā :D jā, nu gadījusies jums tāda nelāga sakritība..) neņemšu līdzi vīru, jo - mēs varam patusēties arī ikdienā, bet šādā pasākumā uzmanība tiek vērsta uz vecajiem paziņām, klačiņām, kuras viņam nebūs aktuālas.
es ta,jau 5 gadus neesmu bijusi viena Valentindiena
Nu tak pārmaiņas vajag :D Ieplāno tieši tam vakaram kaut ko riktīgi sev! Ja ir arī vientuļas draudzenes, taisiet meiteņu vakaru, kaut vai ar došanos uz kādu klubiņu. Ne jau čaļus copēt, bet vnk izdejoties. Vai arī uztaisi sev romantisko filmu vakaru - vīrietis noteikti tāpat kopā ar Tevi tādas neskatītos (nu - pārsvarā :D ), sataisi vēl kaut ko forši garšīgu. Pirms tam pamērcējies vannā, uztaisi manikīru/pedikīru..
Tāpat vari to vakaru padarīt foršu, manuprāt ;)