Sveikas, meitenes!
Esmu jauniņā. Kaut gan diskusijas lasu jau sen. Saņēmos un piereģistējos.
Uznākusi kārtējā grūtsirdība, pat nav īsti ar ko parunāt. Esmu attiecībās jau ilgus gadus. Precējušies neesam, bet ir kopīgs bērns. Pēdējā laikā jūtu, ka attiecības ir mainījušās. Dzīvesbiedram kolektīvā ir parādījusies jauna darbiniece. Teikšu godīgi, jaunāka par mani, bet ļoti simpātiska sieviete. Dzīvesbiedrs ir pāris gadus jaunāks par mani. Un jaunā darbiniece ir jaunāka par viņu. Agrāk biju jau pamanījusi, ka viņi kontaktējas arī ārpus darba laika, bet it kā par darba jautājumiem. Kad atnak ciemos kads vina darba kolegis, tu tik vien dzirdu cik jauka un atsauciga jauna kolege. Nu labi, lai butu!!! Vakar dzivesbiedram darba bija tusins, sorit tik parnaca. Reti kad skatos vina telefona, bet soreiz ielukojos. Vins vakar vakara ka bija sacis plkst.18 sarakstities ar vinu, ta visu nakti ir bliezis pa pogam. Saprotu tik to, ka starp viniem abiem ir radusas simpatijas jau kadu laiku atpakal. Bet, ta sieviete ir atbildejusi ta diezgan vispusigi un vairak kart minejusi, tu esi aiznemts un man tas ir tabu. Atvainojos, garumzimes pazudusas!!! Ka man labak jusu prat darit, teikt vinam kaut ko vai ne.