Grūtsirdība :)

Reitings 66
Reģ: 09.02.2014
Sveikas, meitenes!
Esmu jauniņā. Kaut gan diskusijas lasu jau sen. Saņēmos un piereģistējos.
Uznākusi kārtējā grūtsirdība, pat nav īsti ar ko parunāt. Esmu attiecībās jau ilgus gadus. Precējušies neesam, bet ir kopīgs bērns. Pēdējā laikā jūtu, ka attiecības ir mainījušās. Dzīvesbiedram kolektīvā ir parādījusies jauna darbiniece. Teikšu godīgi, jaunāka par mani, bet ļoti simpātiska sieviete. Dzīvesbiedrs ir pāris gadus jaunāks par mani. Un jaunā darbiniece ir jaunāka par viņu. Agrāk biju jau pamanījusi, ka viņi kontaktējas arī ārpus darba laika, bet it kā par darba jautājumiem. Kad atnak ciemos kads vina darba kolegis, tu tik vien dzirdu cik jauka un atsauciga jauna kolege. Nu labi, lai butu!!! Vakar dzivesbiedram darba bija tusins, sorit tik parnaca. Reti kad skatos vina telefona, bet soreiz ielukojos. Vins vakar vakara ka bija sacis plkst.18 sarakstities ar vinu, ta visu nakti ir bliezis pa pogam. Saprotu tik to, ka starp viniem abiem ir radusas simpatijas jau kadu laiku atpakal. Bet, ta sieviete ir atbildejusi ta diezgan vispusigi un vairak kart minejusi, tu esi aiznemts un man tas ir tabu. Atvainojos, garumzimes pazudusas!!! Ka man labak jusu prat darit, teikt vinam kaut ko vai ne.
09.02.2014 00:30 |

Reitings 66
Sany - pēc šī visa kas ir tagad noticis, tieši tā sāku daudz ko pārvērtēt! Protams, ir arī manas pieļautās kļūdas. Viss ir aizgājis pašplūsmā par šiem gadiem. Grūti būtu pateikt kā būtu izvērtušās mūsu attiecības, ja meita nebūtu tik ātri pieteikusies. Es pueļauju domu, ka iespējams būtu tagad kopā ar citiem cilvēkuem. Nav mums tiek vakari tik jauki, kā gribētos. Es pat nezinu, kā būtu labāk. Savā ziņā, es saprotu, ka tas viss var būt tikai laika jautājums....
Man pat sāk likties, ka viņš mani tik ciena dēļ tā, ka esmu dāvājusi viņam meitu kuru viņš dievina.
Mums ir kopīga iedzīve, kaut gan precējušies neesam un visi īpašumi uz viņa vāda. Tā ka būtu plika baznīcas žurka ... Bet, apzinos to, ka man ir grūti "cīnīties" ar to otru sievieti, bet tas nenozīmē, ka metu plinti krūmos.
10.02.2014 11:32 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Ja meita ir liela, viņa taču mierīgi var braukt ar tevi pie tavas māsas uz ārzemēm. bieži vien pat bērni priecājas par šādu iespēju. Bet var gadīties, ka viņa negribēs braukt nekur, ja notiks šķiršanās, jo tad viņa tik sšķirta no tēva un satikties nebūtu tik viegli, ja dzīvotu vienā pilsētā.
Bet tā arī nepateici - kādi tad ir tie jūsu darba dienu vakari? kā viņi paiet? kā paiet brīvdienas?
10.02.2014 13:04 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Izšķirties var vienmēr.. Jūs tomēr gadiem ilgi esat kopā.. ir atvase.. vai tiešām uzreiz jāsteidz mest ''plinti krūmos''?
Protams, paļauties uz tās sievietes godaprātu nevajadzētu (ja jau varēja naktīs čatot ar aizņemtu vīrieti).. bet cenšaties uzfrišināt, atsvaidzināt kaut ko attiecībās!
Es saproti, ka tie vakari vairs nav tik jauki kā gribētos.. Bet Tu vari ņemt un rādīt labo piemēru :)
10.02.2014 13:10 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
ne tikai vīriešiem ilgas kopdzīves laikā ir iepatikusies kāda cita. tas ir dabiski. reizēm brīnos, cik trauslas ir citu sieviešu attiecības. vīrietis nekad nepametīs sievieti, kuru vajag, sievietes dēļ, kuru grib. tā ir dzīve. tā mēdz gadīties, viss. :)
10.02.2014 13:38 |

Reitings 66
Vakari ir samērā, ja tā var teikt vienmuļi. Viņš atbrauc mājās no darba, tas ir apmēram ap plkst.18. Paēd vakariņas. Neskatoties, ka mums ir privātmāja viņš iet staigāt ar suni. Suns kā otra meita :)
Tad viņš paskatās kā meitai ar mācībām vai arī savāc meitu no deju treniņiem. Mums ar meitu ir labas attiecības, bet tētis viņai ir viss un attiecīgi arī otrādi. Tad viņš pasēž pie TV vai datora. Vakara duša un drīz vien pošas gulēt. Pēdējā laikā diezgan ātri iet gulēt, jo esot noguris ... No rīta viņš samērā agri ceļas. Iziet pastaigā ar suni, brokastis un meitu uz skolu. Kaut kā tā. Ja es kaut ko ierosinu, tad ir kāda atruna viss biežāk.
10.02.2014 15:00 |

Reitings 8272
Mēs arī ātri nogurstam, bet vismaz pasēžam mīļi pie tv kopā vai kopā paēdam.
Kāpēc tu neej kopā izvest suni pastaigā?
Ja meita ir liela, tu vari viņai palūgt kko izdarīt (kartupeļus, piemēram, nomizot). Nav jau tev varbūt katru vakaru jāiet līdzi suni izvest, bet kāpēc tā nevarētu būt jaunā tradīcija? Ja esi ātrāk no darba mājās, tu vari apskatīties, kā meitai ar mācībām. Tas tomēr bieži vien arī nav 5 min jautājums.
Darbdienās es arī droši vien bieži kkur negribētu doties, bet varbūt savlaicīgi iesaki ko brīvdienās darīt, bet, ko tādu, kas arī viņam patiktu. Nevis, piemēram, aicināt uz operu, ja viņam tas riebjas. Varbūt sarunājat uz kādu pirti aizbraukt divatā vai uz kalnu. un nav obligāti meita visur jāvelk līdzi. ja pietiekoši liela- var atstāt mājās vienu vai aizvest pie saviem vecākiem paciemoties.
10.02.2014 15:10 |

Reitings 7
Reģ: 03.02.2014
Uzsitu tev atru priv. vestuliti Julija, izlasi..
10.02.2014 15:46 |

Reitings 7
Mana piezimite:

Virieshi ved sunjus pastaigat vai labpratigi dodas uz veikalu, malku skaldit, uzpipet utml, arii lai spetu uzcatot vai uzzvanit citai sievietei draudzenei, kamer atrodas majaas..
10.02.2014 15:50 |

Reitings 66
Es dorajā brīdī nestrādāju, dzīvojos pa mājām.meita mums ir diezgan padstāvīga un labi mācās, tik šad tad problēmas ar matemātiku. Un tur tētis ir guru. Palīdzību arī jautā tik tētim. Runājot par to pastaigu ir tā, ka šad tad esmu piedāvājusies aiziet līdz, tad tik atsaka - ai, ko Tu nāksi, paliec mājās. Tā īpši vairāk neesmu piedāvājusies. Sunene arī viņu gaida mājās. Nebiju līdz šim tā par savu ikdienu aizdomājusies. Esam ieslīkuši lielā rutīnā. Pieļauju domu, ka esmu viņam apnikusi un ka vēlas ko jaunu, savādāku. Viņš arī nav no tiem lieliem runātājiem. Diezgan ar knīpstangām jāvelk ārā.
10.02.2014 15:50 |

Reitings 369
Viņš pirmo reizi piecērt citai?
10.02.2014 15:52 |

Reitings 66
Godīgi sakot, nezinu!
Katrā ziņā pirmā reize kad "pieķēru" - ja tā var teikt
10.02.2014 15:57 |

Reitings 7
Es jau uzrakstiju priv. vestulitee augspusee Julija, ka Tev kautkas ir jadara.
Es pati tikko biju tā, kas tikai kolegje.. par meitenes godapratu neshaubieties, atbild uz iszinjaam, tikai jo pieklajigi, bet ja virietis ir uzstajigs, vinjs panaks savu, ar aplidosanu un ar meliem utml., un taa kaa kolegite pati nesapratiis, kaa ir sapinusies un padosies. Vinji redz viens otru ikdienaa - uzmanies! Lai gan es esmu stingri pret shadam attiecibam, mani tomer salauza tas prasija meneshus 3. Lieki teikt, ka majas sieviete neko nenojauta, un man ari karinaja barankas uz ausim..
Es tava vietaa lieki negaiditu brinumus. Vinjs jau rikojas.
10.02.2014 16:00 |

Reitings 66
Zachis - jā, paldies! Izlasīju :)
Atbildēju!
Esmu šeit jauniņā, sāku apgūt visas opcijas :)
10.02.2014 16:06 |

Reitings 369
Draudzenei bija identiska situācija, tikai viņa bija tā, kurai rakstīja, brauca pat uz mājām, tipa kafiju iedzert, papļāpāt, reiz pēc tusiņa atnāca viņu pavadīt un sāka apčamdīt. Draudzene neļāvās un tad viņš sāka stāstīt, ka jūtas vecs, sapratis, ka vēl ir jauns un attiecīgi vēlas atpūsties, sajūta, ka sievu vairs nemīl, nezina ko darīt, kautrējas no sievas, jo viņai jau 40pāri.. A man druška spindzele, laiž pa visādiem pasākumiem, tāda aktīva un viņš pēc viņas ir kā traks.
10.02.2014 16:11 |

Reitings 66
Cenšos saglabāt mieru, bet ... Dzīvesbiedrs zvanīja kolēģim, kā iet pa darbu. Uz ko kolēģis atbildēja, ka ok, tik Marta (kolege) ir slimnīcā, kaut kas ar kunģi. Uz ko manam kungam ģīmis otrādi, vai kas nopietns?! Nezināja teikt. Viņam saka, pazvani pajautā. Viņš - ai, nē! Varbūt neērti ko ir sarakstījis viņai.
cik jauki, ka dažbrīd var tā labi dzirdēt :)
10.02.2014 16:14 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Es dorajā brīdī nestrādāju, dzīvojos pa mājām.
Padomaa, cik interesanta sieviete tu esi savam viirietim? Ko pa dienu dari? Tupi majas un serialus luri (majas tiiriisana neskaitas, jo to mes visas daram, atnakot majas no darba). Kursus kadus apmekle? Tev ir privatais bizness? Zini, man tads cilveks ari atri apniktu, kurs tup majas un neko nedara, neiziet cilvekos, utt. respektivi, Tu vinam neskiet interesanta ka sieviete (atzist tevi ka berna mammu), tapec ari mekle sev izklaides arpus majas, lencot jauno kolegi, jo ar vinju ir interesanti - vinju sarunas gan jau nenoris tikai par to "ko edisi vakarinas", "paspelejies ar suni". Vinja ir jauka un atsauciga, bet kada esi tu? Tev ir visi trumpji, lai butu vel jaukaka un atsaucigaka? Ja ne, tad padod jaunajai daamai ceļu.
10.02.2014 16:17 |

Reitings 8272
Nezināja teikt. Viņam saka, pazvani pajautā. Viņš - ai, nē! Varbūt neērti ko ir sarakstījis viņai.

Nevis neērti, ka kaut ko sarakstījis ne tā, bet bija neērti tev redzot skriet viņu apciemot, it sevišķi, ja nav nekāda mirstamā kaite. Varbūt kāda garāka pārbaude dēļ problēmām ar kuņģi. Nemaz nešaubos, ka, ja tu nebūtu blakus, viņš sen jau sēdētu pie viņas slimības gultas un turētu viņai rociņu.
10.02.2014 16:29 |

Reitings 1493
Jūlija, palasot arī tālāk visus Tavus komentārus, es Tavā vietā, iespējams, nemaz negaidītu to ceļojumu.
Tur jūs būsiet "burās", ārpus ierastās ikdienas, lidojumā.. Arī atgriežoties no ceļojuma, emocijas būs pozitīvākas, visi negludumi kaut kur piemirsīsies.
Domāju, vismaz es neizturētu un jau laicīgi runātu - pateiktu atklāti, ka neuzticies viņa stāstam par "tikai draugi". Pajautātu, ja būtu līdzīgi, vai viņam derētu vienkārši atruna "ai, es biju dzēris, neuztver nopietni"? Uzsvērtu, ka saprotu iestājušos rutīnu, ka esmu gatava censties kaut ko mainīt, bet, ka nepieļaušu koķetēt ar citām sievietēm. Nu tā apmēram :|
10.02.2014 16:34 |

Reitings 8272
Runājot par to pastaigu ir tā, ka šad tad esmu piedāvājusies aiziet līdz, tad tik atsaka - ai, ko Tu nāksi, paliec mājās. Tā īpši vairāk neesmu piedāvājusies.

Es savam draugam nekad neprasu iet atļauju līdzi, piemēram, uz veikalu (nevaru iedomāties citu piemēru, jo mums nav ārā vedamu mājdzīvnieku), bet eju vnk līdzi. Tāpat arī viņš.
nevaru iedomāties prasīt iet ārā līdzi pastaigāties ar suni. Šovakar pat, kad viņš taisītos ārā ar suni, es jau būtu saģērbusies kā vajag, lai tikai uzvilktu virsdrēbes.
Tad jau arī manīsi. Varbūt viņš kļūs nervozs, jo nevarēs piezvanīt, uzrakstīt sms citai un nākošreiz gribēs atkratīties no tevis.
Nezinu, man tas liktos mīlīgi izvest suni laukā abiem, pie reizes atslēgtos domas no ikdienas rūpēm, bet varētu par vienalga ko papļāpāt vai vnk staigāt klusumā.
10.02.2014 16:35 |

Reitings 369
Diezvai viņš plkst18.00 jau bija piedzēries...tipiska atruna.
10.02.2014 16:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits