Sorry bet manuprāt, ja vīrietis vairs sievieti nemīl vai grib citu, tad nekāda fasādes uzlabošana nelīdzēs! Neba nu par izskatu mīl. Var pucēties kā princesei, bet ja sirsniņavairs nav tad nav... It ka krapj un iet prom tikai no nekoptajām - pilns skaistu, koptu sieviešu kuras vienas ir. Es labāk ieteiktu pilnveidot sevi, atrast kadu nodarbošanos - parādīt, ka esi interesanta. A kāda jēga no manikīra, frizūras un Victoria's secret apakšveļas, ja reāli sēdi majās un cep kotletes , nekur neej, neko nedari? Tā pati garlaicīgā sen zināmā sieveite citādi saģerbta. es ievēroju ka bieži vien aktīvām sievietēm, kura snemitīgi kaut ko dara - glezno, šuj, lipina, brauc ekskursijās, iet sportot un tml ir citadaka aura - gribas būt ar viņam. ;)
PAti varu tev ieteikt pastaigāt uz kadiem sieveišu kursiem - zinu, ka ir tie ajūrvēdas/jogas/budas kaut kādi kursi par sieviešu čakrām. Tur māca par visādām ēteriskajām eļļām, padomiem meditēšanai, jogas pozām (gan labākam seksam, gan veselībai, gan džīvespriekam). Vēl ir forši uzsākt kadu kulinārijas aizraušanos - piemeram gatavot katras brīvdienas svētku vakariņas jums abiem - katru nedēļu citas valsts virtuvi! Visu nedēļu var kaut ko plānot (arī kopā) ko gatavot, izvēleties profuktus un tad kopā gatavot. ;) Ejiet kopā pastaigās, brauciet ar riteņiem! Viskaut ko var ieviest jaunu savā dzīvē! Aizbrauciet uz kadu nelielu viesnīcu uz romantisku nakti - tgd nesezonā cenas nav dārgas - izvēlies viesnīcu ar baseinu, pirti, kādu piedavājumu. ;)
Man ka vienmēr gari teksti sanāk, bet pamata doma ir parādi viņam ka tu NENOVECO garīgi! Ka vēl esi atvērta jaunam, aktīvam dzīvesveidam. Nevis nīksti depresijā, ka viņs sarakstījās ar citu - tāda dzīves noskaņa uzreiz pieliek pāris gadus klāt! :)