Grūtsirdība :)

Reitings 66
Reģ: 09.02.2014
Sveikas, meitenes!
Esmu jauniņā. Kaut gan diskusijas lasu jau sen. Saņēmos un piereģistējos.
Uznākusi kārtējā grūtsirdība, pat nav īsti ar ko parunāt. Esmu attiecībās jau ilgus gadus. Precējušies neesam, bet ir kopīgs bērns. Pēdējā laikā jūtu, ka attiecības ir mainījušās. Dzīvesbiedram kolektīvā ir parādījusies jauna darbiniece. Teikšu godīgi, jaunāka par mani, bet ļoti simpātiska sieviete. Dzīvesbiedrs ir pāris gadus jaunāks par mani. Un jaunā darbiniece ir jaunāka par viņu. Agrāk biju jau pamanījusi, ka viņi kontaktējas arī ārpus darba laika, bet it kā par darba jautājumiem. Kad atnak ciemos kads vina darba kolegis, tu tik vien dzirdu cik jauka un atsauciga jauna kolege. Nu labi, lai butu!!! Vakar dzivesbiedram darba bija tusins, sorit tik parnaca. Reti kad skatos vina telefona, bet soreiz ielukojos. Vins vakar vakara ka bija sacis plkst.18 sarakstities ar vinu, ta visu nakti ir bliezis pa pogam. Saprotu tik to, ka starp viniem abiem ir radusas simpatijas jau kadu laiku atpakal. Bet, ta sieviete ir atbildejusi ta diezgan vispusigi un vairak kart minejusi, tu esi aiznemts un man tas ir tabu. Atvainojos, garumzimes pazudusas!!! Ka man labak jusu prat darit, teikt vinam kaut ko vai ne.
09.02.2014 00:30 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Negrib precēties,nu, tad viss skaidrs, gatavo čemudāņus.
09.02.2014 16:56 |

Reitings 66
Sēžu un domāju! Man laikam bail dzīvē ko radikāli mainīt. Jo esmu finansiāli atkarīga no viņa. Man māsa dzīvo ārzemēs, varētu aizbraukt pie viņas padzīvot un kādu darbu atrast, bet tad sāku domāt, kā ar meitu?! Bet ar vien vairāk par šo domājot, riebums sāk uznākt. Jo par galvu jaucas tik izlasītais. Ārprāts, tuvu pie saviem 40 ņemos kā jauniete :) Bet, draudzeņu lokā pat īsti nebūtu ar ko parunāt, jo visi domā ka esam kā cimds ar roku, līdz šim arī tā domāju, bet kā izrādās - nē! Tad man sāk mākt arī šaubas vai ši ir pirmā sieviete kurai viņš raksta. Šī varbūt ir pirmā ko esmu uzķērusi. Tad jau sāku pat domāt, iepriekšējos darba tusiņos kad viņa arī ir bijusi, viņš varbūt jau pirms tam ir kaut ko centies jau...
09.02.2014 17:19 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Nez man šķiet ka par sms un sarakstēm draugos cepas tikai pusaudzi un jaunieši. Pieaugušai sievietei nu gan nevajadzetu - neesi maza spindzele takš. Pavēro situāciju, vēro kā viņs uzvedas untml - jo sarakste ir tikai vārdi. Ja būs kāda reāla darbība tad būs iemesl runāties. Citadi viņs domās, ka esi kaut kāda histēriķe vai arī, ka ja streso par ko tādu, tad neesi par sevi pārliecināta - tikai pasliktināsi savu stāvokli.
09.02.2014 17:25 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Precējušies neesat, bet, ja drīkstu uzdot šādu jautājumu- bērns bija plānots? Neatbildi, ja nevēlies.

Ļoti skumji lasīt tevu stāstu, ceru, ka viss atrisināsies dabīgā veidā.
Es noteikti neesmu no tām, kas triektu ratā un rīkotu skandālu. Es arī neesmu no tām, kas domā, ka laulības dzīve ir ideāla. Ja visu dzīvi ir nolemts jādzīvot ar vienu cilvēku, tad nav neiespējami, ka notiks šādas lietas. Pietam vēl jūsu gadījumā, kad sagājāt kopā tik jauni. Viennozīmīgi neesat izskrējušies (tāpēc arī neesmu ar visām četrām par agru laulības dzīvi, lai gan pati to šobrīd daru). Bet jāatceras, ka neviens nevienam nepieder.
Tu izklausies ļoti saprātīga, un es ieteiktu turpināt būt saprātīgai, lai arī cik grūti būtu. Pavēro, kas notiks. Pavēro, kā jums ies atvaļinājumā. Ja turpināsi just neuzticību, apsēdies un parunā ar viņu vēlreiz. Es ietu uz monologu, jo viņš tāpat tev melo. Vienkārši pateiktu: "Mans mīļais vīrs, dzīves draugs, vienīgais! Tu man pasaki- ko man tagad darīt? Vai tas, kas notiek starp tevi un to sievieti ir nopietni? Vai tā ir pirmā reize? Vai pēdējā? Par ko vēl tu esi melojis? Padomā, kā justos tu, ja es nodarbotos ar to, ar ko nodarbojos es.." Vai ko līdzīgu.
Tālāk viss atkarīgs no jūsu ideoloģijas. Es domāju, ka ir vērts mēģināt saglābt tik ilgas attiecības.

Un vēl viens jautājums- vai esat runājuši par tēmu "krāpšana"? Vai zini viņa uzskatus? Vai viņš tev pats piedotu krāpšanu?
09.02.2014 17:25 |

Reitings 1378
Atvainojos par savu niķi kopš skolas laikiem- teksta nepārlasīšanu pirms "nodošanas"
09.02.2014 17:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Es laikam divaina, bet loooti iespejams, ka uzreiz neteiktu neko un ne jau tadel, ka bail, bet tiesi tadel lai redzetu cik talu virietis spes aiziet. Ja lidz galam, man tadu nevajag un labi, ka atklaju tagad nevis vel pec 10 gadiem un varbut vel kada kopiga berna.
Un sis teksts - pasaki, ka zini, tas vinju iespejams apstadinas un atslabinas, man uzdzen sermulus. Nu labi, ar so apstasies, bet ar citu ta nee.
09.02.2014 17:34 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
varbūt mani te nomētās ar akmeņiem par to, ko uzrakstīšu, bet tomēr - viņam ir tikai 32, ja tā padomā, priekš vīrieša mūsdienās tas nav nekas. Ok, sievietei 37 arī nav nekas, bet tomēr! Man šķiet, ka tas jau ir tas laiks, kad sievietes bieži vien sāk straujāk novecot, kamēr vīrieši vēl izskatās uz tip top. Varbūt vairāk jāpiedomā pie tā, kā atsvaidzināt sevi - cits matu griezums, matu krāsa, ģērbšanās tils, utml.
Otrkārt, atcerējos, ko man stāstīja viens vīrietis ap 38 gadiem. Viņš arī bija ļoti agri apprecējies, un teica, ka viņam tā slavenā vīriešu krīze sākās jau drīz pēc 30 nevis 40, kā parasti. Varbūt arī tavējam tā ir!
09.02.2014 17:37 |

Reitings 66
CellarDoor - viss kārtībā! Es arī bieži, ātri rakstot nepievēršu uzmanību kļūdām, tas būtu šajā gadījumā mazsvarīgi :)
Nav jau ko slēpt, meita nebija plānota! Paliku stāvoklī dzerot pretapaugļošanās tabletes. Abiem tas bija šoks tajā brīdī, ņemot vērā vecumu. Kā tēvs viņš ir ideāls. Meitu dievina! Es pat nezinu kāda būtu viņa reakcija, ja es būtu viņu krāpusi. Domāju ka manas mantas būtu pie sētas vārtiņiem sapakotas " Rimi " maisiņos :)
09.02.2014 17:43 |

Reitings 670
Reģ: 03.10.2010
tieši lasot tavu problēmu uzreiz nāk prātā šis raksts:
http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/143559/kapec-vienas-mil-bet-citas-prec
bet visumā ļoti skumji, grūti saprast, vai kaut kas mainīsies. ir tiešām jādomā lietas labā - sāc pucēties, valkāt skaistu apakšveļu, nomaini frizūru utt. bet ja nekas nemainās, tad nav vērts un viņš jau sen domās ir pie citas.

Reitings 479
Reģ: 29.01.2009
Piekritīšu Šarlotei. + Teici,ka brauksiet prom uz kādu laiku... Izmanto to savā labā...

Reitings 7682
Vispar interesanti..vai vinja bija kadas arejas izmainjas pedeja laika? Nu tur klasika, vairak sacis sportot, kopt sevi, jaunas drebes, frizura, biezak skujas. Nu tiesi sevis apkope daudz izteiktaka pirms dosanas uz darbu? Cik dzirdets no tuvam draudzenem kuram viriesi sakusi mest aci iz citu, bija viss komplekts. Viens peksni izdomaja, ka gribot sakt skriet kaut pirms tam nebija dabonams no majas ara pastaiga, tad auksts, tad slinkums, tad paedis neesot. Un izradijas, jauna sipmatija liela skriesanas miile. vispar paradas specifiskas un neraksturigas intereses.
tapat sakas jaunu vardu lietosana, leksika izmainas.
09.02.2014 17:49 |

Reitings 1378
Julija, es jautāju par bērnu tāpēc, ka gribēju saprast, vai nebija gadījumā tā, ka bijāt savā ziņā spiesti palikt kopā. Protams, nav tā, ka šīs lietas nav savstarpēji apvienojamas- īstais un neplānots bērns.
09.02.2014 17:49 |

Reitings 66
ŠARLOTE - Tev ir pilnīga taisnība, to es arī apzinos. Neesmu vairs nekāda "svaigā meitene" :) Manas ģimenes sievietes vispār diezgan ātri noveco, tas mums tā ģenētiski. Arī sirmie mati diezgan ātri parādījās. Regulāri eju pie kosmetaloga, bet jaunību tas pilnībā neatgriezīs. Apzinos to! Tai sievietei ir 30. Protams tas nav salīdzināms.
09.02.2014 17:51 |

Reitings 7682
arbūt vairāk jāpiedomā pie tā, kā atsvaidzināt sevi - cits matu griezums, matu krāsa, ģērbšanās tils, utml.
un cik tev lidzu gadinji? parasti tads naivums piemit tinem un loti jaunam sievietem, ka sievietes izskats, koptibas pakape, frizuras svaigums un perfekti noskutais apmatojums, neveicinas otra velmi nokrapt. viss slepjas dzilak, viss jau sakas sajutu limeni, kadas emocijas musos partneris izraisa.
09.02.2014 17:52 |

Reitings 66
CellarDoor, jā! Savā ziņā tas bija apstāklis ka bijām spiest palikt kopā, bet tas nav bijis tā uzspīlēti.
Beibe.Marta - it kā nē. Ikdienas gaitās nekas nav mainījies un posties arī nav sācis :)Gadi, nav maz un nav arī pārāk daudz - 37 :)
09.02.2014 17:59 |

Reitings 66
Respektīvi man 37, dzīvesbiedram 32
09.02.2014 17:59 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Sorry bet manuprāt, ja vīrietis vairs sievieti nemīl vai grib citu, tad nekāda fasādes uzlabošana nelīdzēs! Neba nu par izskatu mīl. Var pucēties kā princesei, bet ja sirsniņavairs nav tad nav... It ka krapj un iet prom tikai no nekoptajām - pilns skaistu, koptu sieviešu kuras vienas ir. Es labāk ieteiktu pilnveidot sevi, atrast kadu nodarbošanos - parādīt, ka esi interesanta. A kāda jēga no manikīra, frizūras un Victoria's secret apakšveļas, ja reāli sēdi majās un cep kotletes , nekur neej, neko nedari? Tā pati garlaicīgā sen zināmā sieveite citādi saģerbta. es ievēroju ka bieži vien aktīvām sievietēm, kura snemitīgi kaut ko dara - glezno, šuj, lipina, brauc ekskursijās, iet sportot un tml ir citadaka aura - gribas būt ar viņam. ;)

PAti varu tev ieteikt pastaigāt uz kadiem sieveišu kursiem - zinu, ka ir tie ajūrvēdas/jogas/budas kaut kādi kursi par sieviešu čakrām. Tur māca par visādām ēteriskajām eļļām, padomiem meditēšanai, jogas pozām (gan labākam seksam, gan veselībai, gan džīvespriekam). Vēl ir forši uzsākt kadu kulinārijas aizraušanos - piemeram gatavot katras brīvdienas svētku vakariņas jums abiem - katru nedēļu citas valsts virtuvi! Visu nedēļu var kaut ko plānot (arī kopā) ko gatavot, izvēleties profuktus un tad kopā gatavot. ;) Ejiet kopā pastaigās, brauciet ar riteņiem! Viskaut ko var ieviest jaunu savā dzīvē! Aizbrauciet uz kadu nelielu viesnīcu uz romantisku nakti - tgd nesezonā cenas nav dārgas - izvēlies viesnīcu ar baseinu, pirti, kādu piedavājumu. ;)

Man ka vienmēr gari teksti sanāk, bet pamata doma ir parādi viņam ka tu NENOVECO garīgi! Ka vēl esi atvērta jaunam, aktīvam dzīvesveidam. Nevis nīksti depresijā, ka viņs sarakstījās ar citu - tāda dzīves noskaņa uzreiz pieliek pāris gadus klāt! :)
09.02.2014 18:00 |

Reitings 1378
Krāpj arī pašas skaistākās un mīļākās sievietes. Vienmēr viss nav "es es es". Dažreiz cilvēki gluži vienkārši grib kaut ko citu.
09.02.2014 18:02 |

Reitings 66
Ella, paldies par ieteikumiem :)
09.02.2014 18:04 |

Reitings 66
Vēl ir arī tas aspekts, ka kādu laiku atpakaļ viņš vēlējās vēl vienu mazuli. Labprāt dēlu viņš vēl gribētu. Mēģinājām, bet nekā. Izgājām visus ārstu, abiem viss kārtībā. Bet, .... Tas gan bija pāris gadus atpakaļ.
09.02.2014 18:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits