Grūtsirdība :)

Reitings 66
Reģ: 09.02.2014
Sveikas, meitenes!
Esmu jauniņā. Kaut gan diskusijas lasu jau sen. Saņēmos un piereģistējos.
Uznākusi kārtējā grūtsirdība, pat nav īsti ar ko parunāt. Esmu attiecībās jau ilgus gadus. Precējušies neesam, bet ir kopīgs bērns. Pēdējā laikā jūtu, ka attiecības ir mainījušās. Dzīvesbiedram kolektīvā ir parādījusies jauna darbiniece. Teikšu godīgi, jaunāka par mani, bet ļoti simpātiska sieviete. Dzīvesbiedrs ir pāris gadus jaunāks par mani. Un jaunā darbiniece ir jaunāka par viņu. Agrāk biju jau pamanījusi, ka viņi kontaktējas arī ārpus darba laika, bet it kā par darba jautājumiem. Kad atnak ciemos kads vina darba kolegis, tu tik vien dzirdu cik jauka un atsauciga jauna kolege. Nu labi, lai butu!!! Vakar dzivesbiedram darba bija tusins, sorit tik parnaca. Reti kad skatos vina telefona, bet soreiz ielukojos. Vins vakar vakara ka bija sacis plkst.18 sarakstities ar vinu, ta visu nakti ir bliezis pa pogam. Saprotu tik to, ka starp viniem abiem ir radusas simpatijas jau kadu laiku atpakal. Bet, ta sieviete ir atbildejusi ta diezgan vispusigi un vairak kart minejusi, tu esi aiznemts un man tas ir tabu. Atvainojos, garumzimes pazudusas!!! Ka man labak jusu prat darit, teikt vinam kaut ko vai ne.
09.02.2014 00:30 |

Reitings 66
Jā, Zuze! Piekrītu Tev. Par šiem gadiem ir iestājusies liela rutīna. Kā arī atzīstu, pati arī esmu palaidusies. Būs jāsarosās :) Tik jācer, ka nebūs jau daudz par vēlu.
09.02.2014 11:19 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Es laikam neklusētu, ka visu zinu, jo man šķiet, ja vīrietis domā, ka sieviete neko nenojauš, tad viņam visi ceļi vaļā un var sļūkt pa kreisi uz nebēdu. Ja sieviete pasaka, ka visu zina, varbūt vēl ir cerība, ka viņš noraustās un apdomājas, un nāk pie prāta.
Bet arī tev kaut kas jādara lietas labā - pirmkārt, jāizrunājas ar vīrieti un jānoskaidro, kas viņam nepatīk un kas viņu neapmierina jūsu attiecībās, kas viņam pietrūkst. Ja bērns liels jau un finanses atļauj, aizbrauciet ceļojumā, uz viesu namu, piedomā vairāk pie izskata, pakoķetē ar viņu, apmeklējiet vietas, ar ko saistās labas atmiņas, kad vēl bija taureņi vēderā.
09.02.2014 11:24 |

Reitings 483
Reģ: 15.08.2013
ceru, ka viss izdosies. bet tā tas ir jārosās visu laiku, tikai šādas attiecības, manuprāt izdzīvo :)
09.02.2014 11:24 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Es, ja atklātu tādu saraksti, laikam teiktu: brauc pie viņas un aizmirsti mani!
09.02.2014 14:04 |

Reitings 309
Reģ: 17.06.2013
Varbut tiesam, kamer nav par velu, ir japasaka vinam, ka zini par darba biedreni, bet nesaki, ka to esi uzzinajusi, saki, ka tas nav svarigi. Fakts ir tads, ka vinam vina patik, un vins vinai rakstas. Vai nu lai partrauc Tevi par mulki taisit, vai ari lai pazud. Tikai netaisi scenu un neblauj. Runa mieriga toni, esi pasparliecinata, lai vins redz, ka esi situacijas noteicija, vinam ir jajutas slikti, nevis jamegina Tev cirst preti un prasnat kur tadu informaciju esi izravusi.

Otrkart, Tev pasai ari ir jasanemas! Jarupejas par sevi, centies biezak ara no majas tikt, lai Tev pasai butu savas darisanas. Varbut tagad ir ta, ka vins par tevi visu zin, nekas jauns nenotiek, Tev nav vinam ko pastastit, vardu sakot Tu esi garlaiciga, apnikusi. Ja ta, tad nav ko brinities, ka sis uz citam skatas.
09.02.2014 14:35 |

Reitings 62
Reģ: 29.01.2009
(līst telefonā ir stulbi) BET vari no dusmām pateikt ka vajadzēja tad iemācīties labāk slēpt savu kreiso saraksti!

Un jā, laikam no vecuma un pieredzes atkarīga ir reakcija - es uzsprāgtu sākumā un tad nozustu no šīs te stulbās situācijas.. Interesanti, ko dara sievietes ar ģimenes pieredzi.
09.02.2014 14:37 |

Reitings 309
Es personigi uzskatu, ka labak ir kad vecaki dzivo atseviski un abi rupejas par berniem, neka dzivo kopa un taisa scenas majas un traume bernus. Ta ka tadu paliksanu kopa "bernu del", es neatbalstu.

Atbildot uz zelta gabalins komentaru, varu teikt, ka triektu virieti rataa, ja zinatu, ka nespesu ko tadu piedot un saticigi dzivot talak. Ja butu tikai sarakste, tad nostaditu fakta prieksa, liktu izveleties, no majas ara nedzitu. Bet samaksat vinam naktos tapat.:D
09.02.2014 14:45 |

Reitings 66
Nu, ko - būs ar kaut ko jāsāk! Dzīvesbiedrs atbrauca mājās. Paldies, par padomiem ko ieteicāt un izteiktām savām domām :)
09.02.2014 14:47 |

Reitings 309
Uzfraksti, ka gaja saruna. Tik nepsiho, atceries, tu visu kontrole.:)
09.02.2014 14:50 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
(līst telefonā ir stulbi)

Ir atšķirība vai meitene ložņā pa telefonu rītā un vakarā jau no attiecību pirmās dienas vai daudz gadu garumā ielūkojas tad, kad sajūt ko aizdomīgu. Un labi, ka tomēr paskatījās. Meitenes, kas pa retam ko paskatās, arī atrod, jo nav no paranoiķēm, kas neuzticas jau pamatos, bet sajūt, kad kaut kas ir ne tā.
09.02.2014 15:08 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
nelasīju citus komentārus.

Kam jānotiek, tas notiksies, agrāk vai vēlāk, ja vecis skatās uz jauniem brunčiem padomā kas Jūsu attiecībās ir ne tā. Vai esi pietiekoši kopta utt.
09.02.2014 15:13 |

Reitings 66
Es pat nezinu, smieties vai raudāt, bet iekšā viss vārās! Teicu viņam, ka pēdējā laikā kaut kas nav kā agrāk. Uz ko viņš atbildēja, viss kārtībā. Darbā vienkārši nogurstot, daudz darāmā. Tad kaut kā, vārds pa vārdam izteicu par to jauno darbinieci. Uz ko viņš atbildēja, ka viņi esot vienkārši labi kolēģi. Ka viņa esot ļoti laipna un draudzīga. Ko es stresojot! Tad vēl vairāk "lūpa sāka uzrullēties"... Atzinos, ka ieskatījos viņa telefonā, ka redzēju saraksti. Uz ko viņš atbildēja, biju iedzēris un tas arī viss. Nekur neesot aizbraucis. Ja arī būtu aizbraucis, tad tā pat nekas starp viņiem nebūtu bijis...Esot tikai "čomi"....Es viņam saku, ja tikai draudzība, tad kam tu viņai raksti, ka gribi viņu! Uz ko kārtējo reizi bija atbilde, biju piedzēries. Otrdien uz 3 nedēļām lidojam atpūsties, tad varbūt viss norimsies, kaut gan - nezinu!!!! Pēc tam jau viņš vienalga atgriezīsies darbā. Ceru uz TāS sievietes Goda prātu, jo viņa viņam vairāk kārt minēja - Tu esi aizņemts vīrietis, bet... to ka ir radušā simpātijas ir nenoliedzami.
09.02.2014 15:38 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Vīrieši neatzīsies pat tiekot pieķerti gultā ar citu, tā tas diemžēl ir. Bet vēlu, lai lietas nokārtojas :)
09.02.2014 15:51 |

Reitings 6407
Pašai šķiet, ka attiecības ir mainījušās,ja neskaita viņa jauno kolēģi?
09.02.2014 15:58 |

Reitings 66
Paldies! Tiko sasmējos, kāda cita meitene ir izveidojusi diskusiju par platoniskajām attiecībām ar savu darbu kolēģi :) Esmu apjukumā, jo ja godīgi, neesam jau tā isti izskrējušies jaunībā. Sākām ātri draudzēties neskatoties uz gadu starpību. Tad pieteicās meita! Vinam bija 19 kad piedzima meita - tas ir atri!! Man 24. Gadu starpību neesu jutusi.
09.02.2014 16:02 |

Reitings 6407
Kāpēc neesat oficiāli kopā vai tu pie modernajām sievietēm piederi?
Tu pati pēdējos gadus esi laimīga?
09.02.2014 16:09 |

Reitings 66
S80 - vabūt paranoiski esmu sākusi domāt, gan jā gan nē. Ikdiena kā jau ikdiena, viņš nekad nav bijis tāds romantiskais tips, drīzāk jau tāds skarbais. Bet, nu nav kaut kas kā agrāk!! Protams, laiks iet un maināmies arī paši un dažbrīd daudz ko palaižam garām. No septembra esmu bezdarbniece, aizgāju no darba veselības dēļ. Dzīvojos tik pa mājām. Ka kaut kas nav tā sāku manīt ap decembra beigām. Norakstīju to uz gada beigām, ka dzīvesbiedram daudz darbi. Bet, tas laikam nebūs tas pavisam galvenais iemesls. Bet, gan jaunā kolēģe! Esmu viņu vienu reizi redzējusi pa mašīnas logu, ļoti simpātiska, bet viņā ir kaut kas tāds, kas liek uz viņu atskatīties. Tajā pašā laikā vienkārša, dabiska, bet viņā ir kaut kāda odziņa. Un darbā liela daļa vīrieši siekalojas, ja tā var teikt. Nuuuu, jā un mans kungs arī, tik atšķirība tā, ka viņai viņš arī simpatizē....
09.02.2014 16:14 |

Reitings 6407
Lai kungs neskatītos uz citām vajag viņu mājās riktīgi paņemt priekšā, tā, ka darba laikā viņam vairs nav laika domāt par citām vāverēm un vajag paskatīties uz sevi spogulī vai tā ir tā ko viņš kādreiz satika, jo ja esi nošņurkusi un sekss vienu reizi mēnesī, protams, ka viņš gailītis celsies uz citām.
09.02.2014 16:20 |

Reitings 66
S80 - Viņš nevēlas precēties! Es jau smējos, ka meita ātrāk izies pie vīra un tad varbūt kaut kad arī mēs... Ja tā godīgi, pat nezinu vai pēdējā laikā esmu laimīga. Šis varbūt ir tāds grūdiens kurš liek aizdomāties.Vai mūsu starpā vairs ir mīlestība, vai drīzāk LIELS pieradums vienam pie otra un ikdienas gaitām.
09.02.2014 16:23 |

Reitings 281
Reģ: 29.01.2009
nez, man shkjiet,ja kautkas taads ir saacies, vinjsh nokraaps tevi agraak vai veelaak. Ja ne ar sho meiteni, tad ar citu.. Izskataas,ka vinjam dzirkstele ir zudusi.
Un ja es izlasiitu,ka man viirs raksta citai - es tevi gribu. Buutu aiz durviim taisnaa celjaa. nemaz i neklausiitos,ka bija piedzeeries vai veel nez ko.. riebiigi un pretiigi no vinja puses. Un tas nav nekaads attaisnojums - piedzeeries.
09.02.2014 16:27 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits