Es domāju, ka varbūt arī jāķeras pie iepazīšanās portāliem.
Man ir daudz pazīstamu cilvēku, kuri ir ar bērniem, arī tādi, kuriem tādu nav, ir šķīrušies, vai vispār nekad nav precējušies, kuri atrada savu otro pusīti internetā. Protams tam vajag laiku, nebūs tā, ka pirmajā dienā jau internetā atradīsi mūža mīlestību (a varbūt tomēr atradīsi), vajag satikties, būs vairākas tikšanās, varbūt kāda tikšanās atkārtosies, bet beigās neizdevusies, bet nevajag nolaist tokas, ir jāmeklē, jātiekas, jāiepazīstas, jāizlemj.
Iepazīšanās caur internetu nemaz nav slikta doma, varbūt no malas izskatās tā, ka tev ir jāizvēlas, nu, kas tad tā par mīlestību, ka cilvēku vienkārši meklē pēc kritērijiem, es neuzskatu, ka tas ir kas slikts. Pazīstu tik daudz laimīgu pāru, kuri iepazinās internetā un jau ļoti ilgu laiku dzīvo kopā. 'Internetā vismaz ir vairāk iespējas atrast cilvēku, kas tevi pieņems tādu kāds esi, piemēram, nekad nav bijušas attiecības, jau pāri 40 un dzīvo pie mammītes, internetā jābūt uzreiz atklātam un tad arī vieglāk būs atrast cilvēku, kas tevi pieņem tāds kāds esi.
Vēl labi darbojas raidījumi televīzijā, kur ir iepazīšanās, ar randiņiem, u.tt., nezinu, kā ir Latvijā, neskatos Lv televīziju, manšķiet, ka ir līdzīgi raidījumi, kur var pieteikties. Es ārzemju tv daudz redzu tādu raidījumu. Pa Franču tv iet raidījums ''mīlestība ir tuvumā'', raidījums par zemniekiem, kuri ir patiešām nekādi! bet tomēr sievietes uzraksta vēstules viņiem, un šie zemnieki atrod sev beidzot mūža mīlestību, kas mīl vīrieti kāds viņš ir. Bija pat gadījums, kad vīrietis savos 50 gados nekas nebija pārgulējis, nekad nebija attiecības, dzīvo pie mammas, bet beidzot atrada mūža mīlestību. Un ir protams gadījumi, kad raidījuma laikā vīrietis neatrod sev draudzeni, bet pateicoties tv gūst popularitāti, un tālāk, kad raidījums ir beidzies, ir sievietes, kas uzraksta vīrietim, un vīrietis atrod sev sieviņu.