Vajadzīgs padoms.

Reitings 121
Reģ: 10.11.2013
Labrīt!
Problēma ir sekojoša.
Esmu samērā sens, man ir 45 gadi.
Bet sirdī esmu jauns, bērns jau ir liels un dzīvo pie mammas,
tā kā nav problēmu lai man iesāktos trešā vai ceturtā jaunība, bet..
īsti nav skaidrs kur lai meklē tās nopietnās attiecības?
Klubā kādā ( tur taču ir jaunatne galvenokārt ), tramvajā vai uz ielas? ( tas nav banāli? ), interneta iepazīšanās portālos? ( arī kaut kā divaini ).
Es ,protams atvainojos, bet ko jūs variet ieteikt?
09.02.2014 00:21 |

Reitings 121
Paldies, Neons, par to "ūdens šodien" jau škiet tā.. nu tā neuzbāzīgi un manuprāt taktiski, nu lai iesāktu.. :)
bet par to i-netu..
nu nezinu..
kādreiz kad vēl biju jauns un traks, šad tad oho.lv pačatoju..
un tur saskāros ar to, ka cilvēki, nezinu gan kāpēc, bet cenšās izlikties savādāki nekā tie ir dzīvē.. pat bildes reizēm svešas liek..
es to nesaprotu, un man tāpēc ta i-neta iepazīšanās škiet tāda nu "baltiem diegiem šūta"
pat tā maigi izsakoties..
09.02.2014 01:24 |

Reitings 121
Sviestnesis, citēt var tā - iekopē tekstu, iezīmē un nospied "ievietot citātu"

hmm, bet tik un tā,Tu Milla, kā citējamā teksta rakstītājā, šajā manā citējumā neparādies..
vai ko nesaprotu? :O
09.02.2014 01:30 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu nav jau spiesta lieta - ja nepatīk, neesi pārliecināts, tad nevajag! Labāk, protams, ir klātienē iepazīties, jo tad var uzreiz novērtēt gan izskatu, gan pretreakciju, gan ir arī laiks, lai nesteidzoties satuvinātos un iepazītu viens otru.

Vienkārši - esi draudzīgs, smaidīgs un pieklājīgs. Ja patiksi sievietei, tad viņa labprāt ar tevi runāsies un visa reakcija būs pozitīva.
09.02.2014 01:31 |

Reitings 96
Reģ: 31.07.2013
Man ir ieteikums -uzaicini pie sevis cik iespējams daudz paziņu uz pasākumu, kuru pats organizē. Tu jautāsi kāds tam sakars? Viņi pēc tam aicinās pie sevis un tur būs arī daudz nezināmu cilvēku, arī sievietes protams. Ja pasākumi nav tava stiprā puse, tad tava gada gājuma cilvēki iepazīstas arī bāros, klubos nebūs īstā vieta. Ja alkohols nav tavās interesēs, tad vari mēģināt internetā, boulinga zālē...

Bet vispār, nu varbūt dumjš jautājums,
bet ja Sievietei ir jau 35+ un viņa ir izskatīga un arī visādi citādi jauka,
un ir viena, bez vīra,
vai nav tā, ka tur kaut kas tomēr nav labi ar viņu, ka ir kādi "zemūdens akmeņi"

Tad jau varbūt ar tevi pašu arī kaut kas nav kartībā, ja esi brīvs? Gadās taču visādi un tas kas vienam s*ds otram zelts!
09.02.2014 01:34 |

Reitings 121
trolys rakstīja
"cik jauna jau būtu nesmuki un izvirtība ?
to tev pašam jāizlemj, neizteikšu savas domas publiski, negribu llai mani norej."

nē,nu skaidra lieta ka vairumam veču jau patīk jaunākas..:),
bet, tur arī ir viens bet,
nu kāds labums no tās daudzu gadu atškirības, ja dēļ tā cilvēki viens otru nespēj saprast,
ja viņiem ir dažādas intereses, gaumes un t.t., nu vienvārdsakot,
ja viņi ir no dažādām paaudzēm?
Nu tad diez vai šim attiecībām var būt kāda nākotne,
nu domājot par ko nopietnāku nekā par retām tikšanās reizēm?
09.02.2014 01:35 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Tu savā komentārā iekopēji "Sviestnesis, citēt var tā - iekopē tekstu, iezīmē un nospied "ievietot citātu" ". Pēc tam vajadzēja to teikumu iezīmēt un uzspiest uz tā zilā bumbuļa (pirmā no labās puses). :D Un viss...
09.02.2014 01:36 |

Reitings 121
dixie pixie teica
"Tad jau varbūt ar tevi pašu arī kaut kas nav kartībā..!"

būtu jau dumi teikt ka ar mani viss ir o.k.
skaidrs ka ir kādas problēmas,nu bet kā jau visiem,
nu standarta, ja jau esmu te, bet ne ievietots iestādē, kur datoriem pieeja ir liegta..
:)

p.s.
cilvēks jau vispār ir radība, kura ir visgrūtāk izprotama starp visiem tiem, kas paŗvietojas pa mūsu planētu, un it ipaši jau grūti ir izprast jūs, Dārgās Dāmas, mēs veči jau it ka esam vienkāršāki..
un tieši tapēc jau arī es atnācu pēc padoma tieši uz šejieni, jo kas gan cits man ko labāk ko izskaidros nekā Sievietes?
:)
09.02.2014 01:44 |

10 gadi
Reitings 2083
Reģ: 01.08.2012
vieglāk ko ieteikt būtu, ja teiktu, kur dzīvo. Starp mazpilsētu/Rīgu/laukiem ir lielas atšķirības. Ja ej peldēt, pieņemu, ka samērā liela pilsēta. Es laikam skatītos kādus kultūras nama pasākumus, koncertus, pēc kuriem ir saucamās tautas balles. Uz tādām iet 35-50gadnieki lielākoties, arī brīvās sievietes. (vismaz kādreiz savos 18 jutos iemaldījusies Kurzemes radio veidotajā Popielā, kur braukāja pa Kurzemes pilsētām), liekas, ka tādos pasākumos ir visvienkāršāk - uzaicināt uz deju. Teātri man nešķiet vieta, kur iepazīties, vismaz tur dodas ar citu mērķi. Bet var mēģināt. Kafejnīcas? Tādas, kur iet darba pusdienās, palasīt grāmatu, ar pc? Kaut gan riskanti - nevar zināt, vai sieviete brīva.
Ja Rīga - Četri balti krekli, Laternu stundā - mūzikas klubi, kur lielākoties ir Tava vecuma cilvēki :)

p.s. forša bilde, lācis liekas riktīgi piemīlīgs.
09.02.2014 02:01 |

Reitings 121
Tu savā komentārā iekopēji "Sviestnesis, citēt var tā - iekopē tekstu, iezīmē un nospied "ievietot citātu" ". Pēc tam vajadzēja to teikumu iezīmēt un uzspiest uz tā zilā bumbuļa (pirmā no labās puses). Un viss...

nu nav man tur "zils bumbulis" ir norāde "saite", uz kā arī spiedu,
bet tik un tā kopējamā teksta autori redzēt nevar..

eh...
varbūt mans pārlūks chome ir kāds, ne tāds?
09.02.2014 02:04 |

Reitings 121
Blanša teica
forša bilde, lācis liekas riktīgi piemīlīgs.

Paldies par komplimentu. :)

Par ieteikumiem arī paldies,
ČK esmu bijis pāris reizes,
jā iespējams ka tā tiešām ir vieta, kur manā vecumā var nejusties kā "ne tur nokļuvis"
a kas tā Laternas stunda tāda ir,
kas tur notiek?
09.02.2014 02:15 |

10 gadi
Reitings 2083

cerams pēc šī var saprast
09.02.2014 02:16 |

Reitings 121
Dzīvoju es Rīgā, juglā..
un te mums vienīgā atpūtas vieta ir bārs "Aleksis",
veikals "tallina" bijušais..
bet nu tur viss ir ļoti krieviski, un arī tādas lētas dzertuves atmosfēra,
ka šķiet ka neko vairāk kā vienas nakts sakarus un venēriskas slimības tur neatrast..
09.02.2014 02:18 |

10 gadi
Reitings 2083
te būs daudz informācijas. Gan jau līdzīgi kā ČBK, tikai lieka,s ka tie koncerti daudz vairāk, katru nedēļas nogali. http://www.draugiem.lv/laternustunda/
09.02.2014 02:18 |

Reitings 121
te būs daudz informācijas. Gan jau līdzīgi kā ČBK, tikai lieka,s ka tie koncerti daudz vairāk, katru nedēļas nogali. http://www.draugiem.lv/laternustunda/

?
09.02.2014 02:19 |

Reitings 121
Nu Tu man jau skaidro kā bērnudārzā.. :D
un es cenšos,
bet tik un tā nokopētā teksta autors nav redzams. :O
Ko es nepareizi daru?
09.02.2014 02:21 |

Reitings 121
cerams pēc šī var saprast

nu nevar saprast..
ka lai saprot ka es kopēju tieši Tavu tekstu?
:(
09.02.2014 02:23 |

10 gadi
Reitings 2083
Cosmo nemaz autoru automātiski neraksta. Tikai šādi, to zilo fonu var dabūt, lai saprot, ka atbildi:) Autors tad pašam jāpieraksta klāt. Man personīgi nepatīk 100x lasīt: "x rakstīja:..."
09.02.2014 02:25 |

10 gadi
Reitings 2083
paliek teksts, ko kāds cits ir teicis vai ko pats saki, pa vidu nav auomātiskās frāzes "persona x rakstīja", "atbilde uz" utt. Nav vismaz lieka teksta pa vidu. Kur nu vēl, kā ČĀĻKLUBĀ vai kur tur bija, ka visādas reklāmas, smaidiņi pa vidu, vispār izturēt nevar. Labi, es off, citādi ne pa tēmu aiziet saruna.
09.02.2014 02:28 |

Reitings 121
paliek teksts, ko kāds cits ir teicis vai ko pats saki, pa vidu nav auomātiskās frāzes "persona x rakstīja", "atbilde uz" utt. Nav vismaz lieka teksta pa vidu. Kur nu vēl, kā ČĀĻKLUBĀ vai kur tur bija, ka visādas reklāmas, smaidiņi pa vidu, vispār izturēt nevar. Labi, es off, citādi ne pa tēmu aiziet saruna.

nu tagad man tas ir skaidrs.
Paldies!

a smaidiņu vispār te nav? :O

un kāpēc ej gulēt, ar ko tad lai es tagad tālāk risinu tēmu no sērijas°
"kā būtu, ja būtu" ? :O
09.02.2014 02:50 |

10 gadi
Reitings 350
Reģ: 29.01.2009
Padomu īsti nevarēšu ieteikt, jo kaut kādā ziņā ticu liktenim, ka satiksim tos, kurus jāsatiek. Tik pateikšu, ka nevajag sevi pāragri norakstīt un iekrist grūtsirdībā, bet iet ārā cilvēkos. Ja būs lemts tad viss notiks. Piekrītu meitenēm, ka Latvijā tiešām palielam cilvēki pārāk ātri uzskata par veciem. Varu tik pateikt, ka mans vīratēvs pāgājušo vasar atkal apprecējās. Viņam gadi tuvu 60, jaunā sieva tik 2 gadus jaunāka. Tādu mīlestību, pat starp jauniem cilvēkiem reti var novērot. Man tāds prieks par viņiem. Ak jā, iepazinās slimnīcā, viņa bija medmāsa. Tā, ka visādi var būt. :) Nu taisnības labad gan jāteic, ka viņš uz mutes nebija kritis un vienmēr ar sievietēm ļoti pieklājīgi sarunājās.
09.02.2014 08:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits