Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

sasāpējās

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
Tagad kā dzīvoju viena, un pie vecākiem braucu brīvdienās. Pēdējā laikā mana attiksme pret abiem vecākiem ir savāda, dažāda. Tētim stāstu visu kad šis man pazvana, Mammai minimāli, bez maz vai neko. Nav itkā iemesla kāpēc tā, bet ir tā kad pazvana Tētis, stāstu ar sajūsmu kā pavadiju dienu , un tā.. Bet kad pazvana Mamma, mana attieksme ir nekāda, pēkšņi kaut kaut kādas dusmas, nu atbildu tā nikni, un saruna ir tik īsa. Kāpēc tā? Kāpēc tāda attieksme? Kādai nav līdzīgi? Dzīve satiekoties ar Mammu , runājam normāli, labi, bet tiklīz kā viņa man darbadiena pazvana, kad esmu prom no mājām, man ir tāds kā besis , nu grūti paskaidrot kā tas ir. Bet es negribu lai tas tā ir. Kad beidzu runāt, manī moka kaut kāda vainas, neapmierinātības sajūta, es jūtu ka Mammai nepatīk attieksme mana, es to saprotu, bet nevaru mainīt, kas tas ir? palīdziet? kāpēc?
08.02.2014 23:00 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Tev nav tā, ka ar mammu biežāk kontaktējies (agrāk un tagad) un vnk, kad viņa zvana, Tu atļaujies būt tāda kāda esi (piem., sliktā garastāvoklī), zini, ka viņa sapratīs un neapvainosies, lai gan tajā brīdī viņai tas nepatīk? Bet ar tēti it kā labas attiecības, bet nevari/negribi izrādīt savu tā brīža noskaņojumu, izliecies, ka viss labi un forši, vrbt pat tāpč, ka Jums nav tik atklātas savstarpējās attiecības. Nez, man tā reizēm ir...
Iesaku vnk būt pacietīgākai pret mammu. Ja jūti, ka sāk besīt, pasaki, ka pārzvanīsi, tagad nevari runāt...
08.02.2014 23:08 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
autore, saprotu tevi! Brīnums, ka kādam arī tā ir.. Man tā ir ar mammu (tas pats ko tu aprakstīji par savu mammu). No vecākiem viņa ir vienīgā, kam zvanu un runājos :) un reizēm šitā sanāk.. Pati nesaprotu, nafig tā daru un nafig tā sanāk!..
08.02.2014 23:14 |

Reitings 258
Reģ: 18.08.2013
ir, ir tā ka ar Mammu kontaktējos biežāk un tagad, jo kā vecāki šķiras es dzīvoju ar Mammu.
pats interesantākais ir tajā, ka man pat var būt labs garastāvoklis, lielisks, bet pazvana Mamma un es atbildu tā paskarbi, es ļoti labi saprotu ka tas nav jauki, es to jūtu bet katru rezi viens un tas pats, un es neko nevaru mainīt..
ar Tēti dzīve tik labi ka pa telefonu bieži vien pat nekontaktējos, bieži pat, sarunas laikā pa telefonu viņš slikto garastāvokli uzlabo, dzīvē gan viņš bieži slikto garstāvokli padara vel sliktāku, tas laikam tāpēc ka runājot pa telefonu viņš neredz emocijas.
08.02.2014 23:18 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!