Ja nu nejauši gadās.

Reitings 230
Reģ: 23.01.2014
Labvakar! Dāmas vēlējos pajautāt Jums tādu jautājumu, nākotnei , lai zinātu, tātad, ja nu gadījuma ir gadījies, ka ir pārplisis prezervatīvs, vai kas tamlīdzīgs un vīrietis ir beidzis manī, kādas tabletes man jāperk aptiekā, pret nevēlamo grūtniecību? Jo ja nu kaut kad nejauši gadās tāda situācija un nezināšu ko darīt. Uz priekš dienām kā saka būtu ļoti pateicīga ja Jūs man pateiktu nosaukumu to tablešu !
08.02.2014 22:50 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Yarina, tāpāt kā visas pārējās kontracepcijas tabletes, ir jāsāk dzert pirmajā mr dienā un pēc 7 dienām var droši nodarboties ar seksu. Pēc 21 dienas ir pauze, un atkal mr 1 dienā jāsāk dzert. (ps. iespējams, ka varu kļūdīties, jo pati pagaidām nelietoju, bet tā nu man ginekoloģe teica)
08.02.2014 23:17 |

10 gadi
Reitings 4184
Reģ: 22.11.2013
Lai nu cik stulbi varbūt izklausītos tas par 1 tableti Yarina, bet labāk, lai meitene šeit saņem atbildes uz jautājumiem, nekā drīz jauna Cosmo diskusija par to, vai pastāv iespēja, ka viņa ir stāvoklī, ja pirms/pēc neizsargāta seksa iedzēra 1 OK tableti. :)
08.02.2014 23:19 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
57days - jā, tāpēc arī rakstīju, ka būtu interesanti uzzināt, ko tieši tā draudzene aptiekārei prasījusi.
Bet tā otra diskusija ir vnk lieliska.
Ok, es spēju iedomāties, ka aptiekāre nebūtu sapratusi, ko īsti meitenei vajag (lai gan tāpat grūti iedomāties, ka tad pārdotu randomā, kādas nu tabletes pagadās), bet, lai meitene aizietu mājās, izlasītu tablešu lietošanas instrukciju bet tik un tā iedomātos tās lietot pa vienai kā avārijas kontracepcijas tabletes? Tas drusku par daudz.
08.02.2014 23:21 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Labāk paprasīt internetā, lai zināt, ko vispār teikt un prasīt aptiekā, nekā lietot nepareizās zāles.

Man ir šo to devuši aptiekā bez receptes (reizēm nav ne laika ne vēlēšanās skriet pie ģimenes ārsta pēc kārtējās receptes zālēm, kuras es lietoju jau 15 gadus un ZINU kā lietot un priekš kam), tapēc man kaut kā baigi negribas noriet farmaceiti. Nu bet nu, protams, stulbi sanāca meitenei tajā slavenajā diskusijā, un aptiekāre ir ne bez vainas.
08.02.2014 23:36 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
57days - viena lieta, ja cilvēks tās zāles lietojis agrāk un arī zin, ko konkrēti prasīt. Pavisam cita, ja meitene vienkārši paprasa "pretapaugļošanās tabletes". Tā, pēc nejaušības principa, kādas nu pagadās.
08.02.2014 23:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits