Kā iztikt bez vīrieša

Reitings 202
Reģ: 25.04.2013
Jā, jautājums tieši tik vienkāršs :) Kā iztikt bez vīrieša. Bez seksa, bez glāsties, bez uzmanības, bez tā, ka tev kāds guļ blakus, bez tā visa, ko vīrietis sniedz.
Esmu nesen šķīrusies un jāsaka, ka man ir ļoti grūti bez tā visa, bez fiziskā kontakta un emocionālā gandarījuma.
Neesmu arī no tām, kas mestos vienas nakts attiecībās vai ieviestu sex draudziņu. Man vajag lielu uzticēšanos un jūtas, lai pielaistu pie sevis vīrieti. Un atkal tam visam jāiet cauri... lai to visu dabūtu. Bet tas jau ar nebūs uz sitiena.

Kā jūs esat pārvarējušas to laiku, kad esat vienas?
Cik ir pats ilgākais laiks bez vīrieša? Bez seksa, ko esat pavadījušas?
08.02.2014 18:48 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
neesmu skaitījusi.bet ja ir jāpaskaita,tad 5 gadi bez vīrieša un 2 gadi bez seksa.pie visa pierod,tici man,pierod pie vientulības un brīvības,pie brīva kontaktēšanās režīma un dažādiem gultas biedriem,kas īslaicīgi dod gandarījumu.es ieteiktu laiku veltīt sev un savai pilnveidei,darbam,skolai,hobijiem,sportam.šeit vislabāk sports palīdz.jo ja zini kādu puisi vēlies,tad tev pašai ir jābūt viņa vērtai.es ticu,ka ir iespējams atrast otro ābola pusīti un cimdiņu.ir tikai uzmanīgi jāskatās. :) ja gribi,vari uzrakstīt vēstuli. :) varu vel par šo tēmu papļāpāt.
11.02.2014 11:54 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits