Es laikam varētu apēst jebko, kas nekustās. Man nav svarīgi kā izskatās ēdiens. Protams, patīkami, ja ir skaisti noformēts, bet tas man svarīgākais. Vīram ne tik - viņš vispār apvainotos, ja es viņam uz šķīvja uzliktu mazu gaļas gabaliņu pārkaisītu ar sēkliņām! :D Viņš ēd kā lauku darba zirgs - milzīgām porcijām, daudz gaļas, daudz piedevu + deserts un strādā arī attiecīgi.
No estētiskā viedokļa, gribētos jau tā eleganti noformēt katrreiz to ēdiena šķīvi, bet no otras puses - es tiešām nesaprotu, ka var teikt, ka maz laika tam tiek atvēlēts? Jau sagatavošana vien - viena lieta ir iemest gaļu cepenē un pēc tam to tā arī apēst. Cita lieta, to gaļu tur apviļāt, izklapēt, klāt vēl, piem., to bumbieri apcept (nomazgāt, sagriezt, noņemt miziņu, apcept), tad vēl izkārtot to visu šķīvī... Laika ziņā ir taču daudz laikietipīgāk un sarežģītāk. Un kā ir ar traukiem? Ja viss ēdiens tiek katrreiz likts dažnedažādos mazos trauciņos... Kas to visu pēc tam mazgā un kā to visu pēc tam uzglabāt?... Tā ir vesela māksla! Un, acīmredzot, ne priekš manis...