Sveikas miljas meitenes.
Esmu ilgu laiku megjinajusi risinat problemas attieciba ar manu gimeni,bet vairs nav speka tapec lugsu padomu jums jo vairs nezinu izeju un ko darit.
Ta tad stasts ir tads ka man ir 24 gadi un man ir masa un bralis kas ir par gadu vecaki pa mani 25 gadi vinji ir dvini vecakais bralis kuram ir 28 gadi.
Vienmert ir bijis ta ka kad bijam mazi mani brali vai masa sataisa nepatiksanas par tam sutu dabuju es,sava gimene vienmert esmu bijusi balta varna.
Kad parvacos uz Angliju nodzivoju tur 3 gadus pec ta manas attiecibas ar vecakiem uzlabojas,bet ar braliem un masu ne.Brali visu laiku saka cik masa ir laba un cik loti vinu mil,bet kad es meginu ar viniem runat,kontakteties vini mani iznirga saka lai lieku viniem mieru ka nevelas mani klausities un ka kam gan interese tas ko es saku un pasmejas.Sodien viniem jautaju kapec tada attieksme vini mani ignore.
Pedeja laika sezu sava istaba pat ara neeju jo vakar sezot virtuve aiz durvim dzirdeju ka mani bralji ar vecaka bralja meiteni mani aprunaja un nesaprotu kapec ta

nezinu vairs ko darit
Kad saku ka gribu but draudzigi ar visiem lai beidz atstumt mani un lai uzvedas ka pieaugusi cilveki vinji pasaka nepatik kaut kas mekle citu dzives vietu neskatoties uz to ka man ir 7 men.vecs berninjs.
Nezinu vairs ko darit tas ir tik sapigi ka visa gimene ir tik draudzigi viens pret otru,bet mani iznirga bez jeb kada iemesla

es saprastu ja butu iemesls.