Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attālums

Reitings 47
Reģ: 06.02.2014
Čau meitenes. Kā jūs pavadat un pārdzīvojat to laiku, kad otra pusīte ir ļoti tālu?:) Man jau ar savu puisi iet 3ais gads, kā kopā. Bet vēl jorojām ir skumji, kad atvadamies viens no otra.:( Un ar nepacietību gaidu , kad tiksimies. Un vai, tas tuvina vai atsvešina attiecībās? Mana pieredze pagaidām ir, ka tuvina, bet , kā ir citām?:) Gribētu dzirdēt kādus padomus.:)
08.02.2014 00:40 |

Reitings 381
Reģ: 19.01.2011
Sveika,ja velies uzraksti man personiigo vestuli. :)
08.02.2014 00:43 |

Reitings 1378
Reģ: 24.05.2013
Man noteikti tas ļoti patīk manās attiecībās- šī pašķiršanās ik pa laikam. Un jā, katru reizi sirsniņa ietrīcas atvadoties, un ir liels prieks par atkal-satikšanos. Nezinu, vai tuvina vai tālina, bet atsvaidzina- noteikti!
Man liekas ideāli (ja nav bērnu)! Var gan paspēt sailgoties, gan atpūsties vienam no otra, pabaudīt vientulību, un ir tik forši katru reizi sagaidīt mājās, pārsteigt.

Vari man arī atrakstīt, ja gribi vēl ar kādu par to parunāt :)
08.02.2014 02:23 |

Reitings 502
Reģ: 29.01.2009
Gan tuvina, gan attalina.
Tuvina no ta viedokla, ka sailgojas, neapnik, atkaltiksanas sajutas un taureni, ilgas.
Attalina , piemeram, no ta, ka, ja sastridaties, tad ta var turpinat ilgaku laiku, jo neesat blakus. Ja ir blakus, tad nav ne iemesla, ne velesanas plesties un spiteties.
Man ar viru ta ir. Tagad vins ir majas 2 menesus. Bet ta sanak ka medzam dzivot 6 nedelas atseviski, divas kopa. Tagad rit jau 3.gads un jutam, ka paliek grutak un citadak. Jamekle un jadoma risinajums.
08.02.2014 03:08 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits