Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Heka fileja

 
Reitings 187
Reģ: 28.11.2013
Ļoti reti ēdu zivis,galīgi nav man saprašanas,ko darīt ar heka fileju,kā viņu ēst,ar ko ēst un kā gatavot?
Padalieties ar savām zināšanām par šo zivi!:)
07.02.2014 18:27 |
 
Reitings 59
Reģ: 23.01.2014
Apcep miltos un olā mmmm :)
07.02.2014 18:32 |
 
Reitings 200
Reģ: 28.04.2013
Es mēdzu cept bez miltiem, tikai olā :)
07.02.2014 18:37 |
 
Reitings 80
Reģ: 06.02.2014
Man pēdējā laikā ir iepaticies šāds zivs filejas pagatavošanas veids - lieku karstumizturīgā traukā, pārkaisu ar garšvielām, pa virsu lieku ripiņās sagrieztu mocarellu, reizēm ķirštomātiņus, un lieku cepeškrāsnī.
Klāt parasti izvāru kartupeļus vai rīsus.
07.02.2014 18:42 |
 
Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Es liktu follijā kopā ar sāli, pipariem, svaigi spiestiem ķiplokiem, citronu, labi daudz labas majonēzes un dillēm. Satītu ciet un ceptu cepeškrāsnī.
07.02.2014 18:47 |
 
Reitings 1603
Reģ: 07.02.2011
Ja nav iespējas cept cepeškrāsnī,vai var kkā savādāk pagatavot,ne tikai olā un miltos?
07.02.2014 18:48 |
 
10 gadi
Reitings 3122
Reģ: 29.01.2009
Ljoti garsiigs sacepums ir kartupelji ripinjaas + saldeetie spinaati + saldais kreejums un garsvielas + zivs fileja. Visu cepeskraasnii uz 40 minuuteem, kad gandriiz gatavs, visu paarkaisa ar riiveetu sieru un ieliek cepeskraasnii veel uz paaris minuuteem, lai siers sakuust. Nu tiiiik garsiigi!!
07.02.2014 18:50 |
 
Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Ja nav iespējas cept cepeškrāsnī,vai var kkā savādāk pagatavot,ne tikai olā un miltos?




Es laikam vienkārši saceptu ar kkādām vidusjūras garšvielām.
07.02.2014 18:53 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Zivs, nekas labāks par olīveļļā ceptu zaļumos ar sāli un pipariem nav izdomāts :)
07.02.2014 19:50 |
 
Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Es nekad izvi nebojājau ar panējumu. Fuj... Zivs ir tik vērtīga, ka gribas maksimāli labo dabūt nevs visu efektu sabojāt ar liekām sastāvdaļām, kuras ir neveselīgas.


Cepu zivi cepeškrāsnī - ar dažadam garšvielām, citronu sulu, lieku dažreiz kādus dārzenīšus apkārt. Variantu ir milzum dadz - principa eksperimentēju. Garšīgi ir lasi un pa virsu tam sīpolus ripiņās daudz vai ķiploku un olīveļļu bišķin uzliet - sanāk garšīgi un neparasti - kaut kas jauns garšas ziņā.


Ja nav cepeškrāsns tad iesaku nopirkt speciālu silikona papīru - uz tā var droši cept fileju bez panēšanas - nepiedegs. Tāpat ar garšvielām - un uz pannas.


Vēl albs variants ir tvaicēt - sanāk zivtiņā maiga, garšīga, svaiga, viegla.... Njam. Galvenais nepārtvaicēt - paliks sausa. Un gatavojas ātrāk nekā cepeškrāsnī!
07.02.2014 19:59 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Piekriitu visaam,kuras zivi cep pavisam vienkaarsi-taas olas un milti lai paliek kaut kam citam soreiz.Vajag pavisam maz ,lai zivs garsotu labi-mazliet saals, kiplocins virsuu,ellaa uz paaris min cepeskraasnii,tad mazliet laims ,vai citrons un viss.Nerko nevajag te sarrezgiit.Garsiigi un veseliigi arii:)
07.02.2014 20:33 |
 
Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Atkarīgs no zivs. Tieši heka fileja garšo apviļāta miltos un olā, jo bez panējuma garšo pretīgi. Vismaz manām garšas kārpiņām!
07.02.2014 20:39 |
 
Reitings 187
Reģ: 28.11.2013
Milzīgs paldies par idejām.:)Šodien pagatavoju zivis dažādos veidos un godīgi sakot,visvairāk patika zivs,sacepta cepeškrāsnī.
08.02.2014 17:31 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits