Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Jaukie vārdi

Reitings 294
Reģ: 02.01.2014
Īsti nezinu vai tā ir problēma, bet draugs nemēdz teikt tik bieži to jauko, kaut vai kādā vakarā, kad ir skumjš prāts, gribās tak kko tādu izlasīt, jo kurai sievietei nepatīk kko tādu dzirdēt :D
Nezinu vai viņam ir grūti teikt labos vārdus, bet kad prasu, kpc viņš biežāk nevar uzrakstīt kko jauku, tad viņam pat īsti nav ko atbildēt. Viņš ir cilvēks, kurš nav pieradis visu teikt, mēdz turēt daudz ko sevī un ja ir pateicis, ka, piemēram, esmu viņam vislabākā un tāpat nevienu tādu vairs neatradīs, tad vairs to man neteiks, bet es atkal esmu cilvēks, kuram patiktu to dzirdēt vēl un vēl.
Ir teicis, ka lai biežāk tas pats par sevi nāktu pār lūpām man vajag viņam prasīt un lai viņš pierastu pie tā, ka vajag vairāk to man teikt/rakstīt, bet arī tā negribās, ka es visu laiku to viņam prasu.

Vai kādai ir bijis tāpat, kad draugs nesaka tik daudz tos labos vārdus, lai gan viss attiecībās ir tiešām labi, viens otram ļoti patīkam un tā? Vai arī vnk ir jāpaiet kādam laikam, lai kkas mainītos?
07.02.2014 17:34 |

Reitings 9202
Reģ: 13.03.2011
Nu ir tādi cilvēki, kas labāk to pierāda darbos, nevis vārdos! Noteikti nekas nemainīsies, un kāda gan jēga pašai to prasīt, kāds prieks no piespiedu kārtā izvilinātiem vārdiem? Ja nesaka, nesaka, vai nu tu pieņem to, ka jums attiecības ir ok un var just, ka viņam esi pati labākā vai arī tev tomēr svarīgāk ir to dzirdēt!
07.02.2014 17:45 |

Reitings 200
Reģ: 28.04.2013
Mans draugs agrāk bija tāds pats, neviena mīļvārdiņa. Pagāja laiks, laikam vairāk atbrīvojās un tagad mīļvārdiņi ir katra teikuma galā. Galvenais neuzspied to viņam, vienreiz pasaki ka tev patiktu nedaudz vairāk mīļuma no viņa puses un viss. Viņiem tas ir grūtāk, pārkāpt pāri savai vīrišķībai un ļauties uķi puķi vārdiņiem :D
07.02.2014 17:56 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Mans draugs agrāk bija tāds pats, neviena mīļvārdiņa. Pagāja laiks, laikam vairāk atbrīvojās un tagad mīļvārdiņi ir katra teikuma galā.

precīzi par mani un manu draugu pateikts :D
07.02.2014 17:59 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Mans draugs nesaka - tu es tāda un tāda (tu esi vismīļākā, vislabākā utt.), bet viņš mani vienmēr apčubināt, nosauks mīļvārdiņā; pateiks, ka gaida mani vakarā mājās; pateiks, ka ilgojas pēc manis; pateiks, ka mīl mani.
Mēs kaut kā viens otru neceļam debesīs ar to, ka otrs ir vis-vis-vis....
Pat, ja ne ar vārdiem, tad izdarīs ar darbiem. Piemēram, savedīs ideālā kārtībā virtuvi, lai man vakarā pēc darba vēl tur atlikušo vakara daļu nav jāpavada u.tml.
Mīļumu mēs viens otram izrādam arī ar pieskārieniem, piekļaušanos viens otram. Nav obligāti viss vienmēr jāizsaka vārdiem.
10.02.2014 17:28 |

Reitings 1681
Reģ: 01.09.2012
Laikam viņam tas vnk nav raksturīgs. Man šķiet ka vsp sievietes vairak runā par jūtām un labos vārdus.
10.02.2014 17:33 |

Reitings 2629
Reģ: 20.01.2014
mans draugs ar mīļvārdiņiem nemētājas, reizēm pat pati uzprasos, lai pasaka kaut ko jauku. agrāk likās, ka attiecībās kaut kas nav kārtībā bet sapratu, ka viņš to visu pauž savādāk, caur darbiem, apzinos, ka daiļrunātājs un komplimentu meistars viņš nekad nebūs, bet svarīgi, lai tās jūtas vispār ir, tikai varbūt citādi izpaustas
10.02.2014 17:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits