Hei!
Varbūt kādai ir pieredze šajā jautājumā.
Nopirku nesen H&M vienus svārkus. Biju jau izbesījusies no vazāšanās pa veikaliem, tāpēc tik tā uz ātro visu uzlaikoju, likās daudz maz ok, nopirku. Bet tagad esmu jau vairākas reizes mājās pielaikojusi vēl tos svārkus un saprotu, ka galīgi nav ok un man viņi ne īsti patīk, ne arī īsti izskatās. Ar ļoti smagu sirdi, jo priekš manis tā bija paliela summa, jau pieņēmu, ka būs vien izdotā nauda jānoraksta zaudējumos. Bet tikko mājās atradu čeku no tās iepirkšanās reizes un skatos, ka tur rakstīts, ka mēneša laikā preci var atgriezt atpakaļ. Svārki nav nēsāti (tikai pielaikoti), visas cenu zīmes ir klāt.
Jautājums - vai tiešām ir tik vienkārši, ka tu atdod nevalkātu preci ar visām cenu zīmēm un viņi tev uzreiz atgriež naudu? Nav tur jāskaidro, kāpēc gribi atdot preci atpakaļ utml.? Vnk man pašai nesanāks tikt uz Rīgu šī mēneša laikā, bet man bieži tētis un arī viens kolēģis brauc uz Rīgu un arī iegriežas Alfā. Domāju, ka varētu iedot kādam no viņiem tos svārkus, lai atdod. Bet, ja tur vajadzīgi kaut kādi skaidrojumi, tad gan viņi uz to neparakstīsies un tas arī nebūtu jauki no manas puses.