Sveikas!!!
Lieta tāda, ka ar draugu esam kopā aptuveni divus gadus.
Pirms neilga laiciņa uzzināju, ka mūsu attiecību pašā sākumā (bijām 2 nedēļas kopā), mans draugs sarakstijās ar citu meiteni. Sanāca tā, ka divas nedēļas pēc kopā būšanas, man nācās doties prom uz trīs nedēļām. Katru vakaru sarakstījāmies, sazvanijāmies skypā utt.
Protams, tad biju ļooti naiva, jo cmonn, puisis saticis meiteni uz divām nedēļām, šī viņu pamet uz trīs nedēļām....sazin kas notika šajā periodā, jo atceros, ka tad man īpaši neinteresēja vai viņš dodas uz ballītēm vai mājās pārnāk 4os no rīta...
Draugs nav latvietis (šim faktam, lūdzu, nepievērsiet lielu uzmanību) un tikai tagad es viņa emailā uzgāju (jā, rakņājoties uzgāju) viņu abu saraksti. Valoda man nav saprotama (jo viņš sarakstijās ar meiteni no savas valsts-savā valodā). Šo to esmu iztulkojusi, izmantojot google translate, bet, protams, tur nav iespējams iztulokot tā, lai visu saprastu. Esmu neskaitāmas reizes jautājusi, lai viņš iztulko šo saraksti. Vienu reizi iztulkoja, bet daudzas lietas nesakrita ar to kā es to iztulkoju caur google translate un par dažām lietām esmu 100% pārliecināta, ka taisnība ir man (piemēram, viņa rakstija viņam- pagaidi 15min, jo pašlaik runājos ar draudzeni un tad es uploadēšu bildi, bet draugs man šo iztulkoja kā vienkārši- pagaidi 15min, jo es runājos ar draudzeni...tas nozīmē, ka viņa viņam ir sūtījusi bildes...draugs šo faktu noliedz.)
Jautāju- kāpēc vispār uzsāki šo saraksti iekš facebooka- šis atbild, ka viņš to ir uztvēris kā joku, kuru cenšas izspēlēt viņa māsīcas draugs un patiesībā zem šī profila bija puisis (lieki piebilst, ka šis profils ir dzēsts).
Vai tas būtu loģiski turpināt saraksti ar ''puisi, kurš vēlas ar Tevi izspēlēt joku''? Protams, neesmu jau stulba un neticu nevienam viņa vārdam. Pie tam, bija vakars, kad viņš viņai rakstija, ka pašlaik nevar runāt un, lai labāk ienāk facebookā desmitos.
Un labākais ir tas, ka šī sarakste viņiem aprāvās dienu pirms es ierados atpakaļ pie viņa...pēc šīm trīs nedēļām.
Kā jau minēju, pašlaik esam kopā jau divus gadus un man ir viņa facebooka parole...un ir tā, ka pašlaik atkal jau esam šķirti 3 mēnešus un būsim vel divus!!!
Kā Jūs rīkotos manā situācijā?
Man galīgi nepatīk šī apziņa, ka viņš mūsu attiecību sākumā ir bijis sarakstijies ar citu meiteni- pie tam, izmantojis izdevību, kad es biju prom un tagad vel apgalvo, ka turpinājis ar viņu sarakstīties, jo domāja, ka kāds ar viņu vēlas izspēlēt joku...kaut kā dažas detaļas viņa stāstā man nelīmējas kopā un liekas, ka viņš pats ir sapinies savos melos, jo šodien apgalvoja, ka ar viņu sarakstijies periodā, kad mēs nebijām kopā- vienkārši wtf!!! Un tagad jautā kāpēc es stresoju, jo tā meitene ir bijis fake, jo pēc viņas rakstības stila viņš esot sapratis, ka viņa ir bērns...
Un visu laiku es domāju, ka mūsu attiecību sākums bija perfekts. Tagad saprotu ko nozīmē ''rozā brilles'', jo tad, pirms diviem gadiem, neredzēju tādas nianses, ko pamanu tagad...skumji!!!
Vai šim faktam par meliem un šo saraksti, Jūsuprāt, man būtu jāpievērš uzmanība vai vienkārši jādzīvo tālāk?
Kā rīkotos Jūs, ja ko tādu uzzinātu?
Jo, kā jau minēju, priekš manis, šis attiecību sākums bija perfekts, jo tajā laikā es neredzēju nevienu citu (ko nevarētu teikt par viņu), kaut arī biju siltajās zemēs un apkārt reizēm varbūt bija izskatīgāki puiši kā viņš, bet tas man neinteresēja...Un visu šo mūsu attiecību periodu neesmu viņu krāpusi, neesmu pat iekš draugiem.lv atbildējusi uz nevienu nepazīstama puiša vēstuli, jo mani tas neinteresē.
Ir tā, ka pavisam godīgi varu teikt, ka mūsu attiecībās esmu bijusi perfekta, bet ir lietas no viņa puses, kad ļooti bremzē mūsu attiecības...Un visu laiku man likās, ka esmu atradusi savu perfekto, mūža mīlestību...laikam tik perfekts nemaz nav bijis!!!
Lūdzu, izsakiet viedokli!
Varbūt vienkārši jādzīvo tālāk, jo tas nav nekas tāds wow? vai tomēr...jo visvairāk es neciešu melus un visu attiecību laiku, viņš ir apgalvojis, ka nav mani krāpis, pat neesot ar nevienu sarakstijies... atkal meli...skumji...!