Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

attiecību sākumā sarakste ar citu....un meli

Reitings 114
Reģ: 29.01.2009
Sveikas!!!
Lieta tāda, ka ar draugu esam kopā aptuveni divus gadus.
Pirms neilga laiciņa uzzināju, ka mūsu attiecību pašā sākumā (bijām 2 nedēļas kopā), mans draugs sarakstijās ar citu meiteni. Sanāca tā, ka divas nedēļas pēc kopā būšanas, man nācās doties prom uz trīs nedēļām. Katru vakaru sarakstījāmies, sazvanijāmies skypā utt.
Protams, tad biju ļooti naiva, jo cmonn, puisis saticis meiteni uz divām nedēļām, šī viņu pamet uz trīs nedēļām....sazin kas notika šajā periodā, jo atceros, ka tad man īpaši neinteresēja vai viņš dodas uz ballītēm vai mājās pārnāk 4os no rīta...

Draugs nav latvietis (šim faktam, lūdzu, nepievērsiet lielu uzmanību) un tikai tagad es viņa emailā uzgāju (jā, rakņājoties uzgāju) viņu abu saraksti. Valoda man nav saprotama (jo viņš sarakstijās ar meiteni no savas valsts-savā valodā). Šo to esmu iztulkojusi, izmantojot google translate, bet, protams, tur nav iespējams iztulokot tā, lai visu saprastu. Esmu neskaitāmas reizes jautājusi, lai viņš iztulko šo saraksti. Vienu reizi iztulkoja, bet daudzas lietas nesakrita ar to kā es to iztulkoju caur google translate un par dažām lietām esmu 100% pārliecināta, ka taisnība ir man (piemēram, viņa rakstija viņam- pagaidi 15min, jo pašlaik runājos ar draudzeni un tad es uploadēšu bildi, bet draugs man šo iztulkoja kā vienkārši- pagaidi 15min, jo es runājos ar draudzeni...tas nozīmē, ka viņa viņam ir sūtījusi bildes...draugs šo faktu noliedz.)

Jautāju- kāpēc vispār uzsāki šo saraksti iekš facebooka- šis atbild, ka viņš to ir uztvēris kā joku, kuru cenšas izspēlēt viņa māsīcas draugs un patiesībā zem šī profila bija puisis (lieki piebilst, ka šis profils ir dzēsts).

Vai tas būtu loģiski turpināt saraksti ar ''puisi, kurš vēlas ar Tevi izspēlēt joku''? Protams, neesmu jau stulba un neticu nevienam viņa vārdam. Pie tam, bija vakars, kad viņš viņai rakstija, ka pašlaik nevar runāt un, lai labāk ienāk facebookā desmitos.

Un labākais ir tas, ka šī sarakste viņiem aprāvās dienu pirms es ierados atpakaļ pie viņa...pēc šīm trīs nedēļām.
Kā jau minēju, pašlaik esam kopā jau divus gadus un man ir viņa facebooka parole...un ir tā, ka pašlaik atkal jau esam šķirti 3 mēnešus un būsim vel divus!!!

Kā Jūs rīkotos manā situācijā?

Man galīgi nepatīk šī apziņa, ka viņš mūsu attiecību sākumā ir bijis sarakstijies ar citu meiteni- pie tam, izmantojis izdevību, kad es biju prom un tagad vel apgalvo, ka turpinājis ar viņu sarakstīties, jo domāja, ka kāds ar viņu vēlas izspēlēt joku...kaut kā dažas detaļas viņa stāstā man nelīmējas kopā un liekas, ka viņš pats ir sapinies savos melos, jo šodien apgalvoja, ka ar viņu sarakstijies periodā, kad mēs nebijām kopā- vienkārši wtf!!! Un tagad jautā kāpēc es stresoju, jo tā meitene ir bijis fake, jo pēc viņas rakstības stila viņš esot sapratis, ka viņa ir bērns...
Un visu laiku es domāju, ka mūsu attiecību sākums bija perfekts. Tagad saprotu ko nozīmē ''rozā brilles'', jo tad, pirms diviem gadiem, neredzēju tādas nianses, ko pamanu tagad...skumji!!!

Vai šim faktam par meliem un šo saraksti, Jūsuprāt, man būtu jāpievērš uzmanība vai vienkārši jādzīvo tālāk?
Kā rīkotos Jūs, ja ko tādu uzzinātu?
Jo, kā jau minēju, priekš manis, šis attiecību sākums bija perfekts, jo tajā laikā es neredzēju nevienu citu (ko nevarētu teikt par viņu), kaut arī biju siltajās zemēs un apkārt reizēm varbūt bija izskatīgāki puiši kā viņš, bet tas man neinteresēja...Un visu šo mūsu attiecību periodu neesmu viņu krāpusi, neesmu pat iekš draugiem.lv atbildējusi uz nevienu nepazīstama puiša vēstuli, jo mani tas neinteresē.

Ir tā, ka pavisam godīgi varu teikt, ka mūsu attiecībās esmu bijusi perfekta, bet ir lietas no viņa puses, kad ļooti bremzē mūsu attiecības...Un visu laiku man likās, ka esmu atradusi savu perfekto, mūža mīlestību...laikam tik perfekts nemaz nav bijis!!!

Lūdzu, izsakiet viedokli!
Varbūt vienkārši jādzīvo tālāk, jo tas nav nekas tāds wow? vai tomēr...jo visvairāk es neciešu melus un visu attiecību laiku, viņš ir apgalvojis, ka nav mani krāpis, pat neesot ar nevienu sarakstijies... atkal meli...skumji...!
07.02.2014 02:36 |

Reitings 114
Mums abiem 23, ja tas ko maina...
07.02.2014 02:44 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Nezinu kā Tev rīkoties,šis viss izklausās bērniškigi...Es Tavā vietā justos apvainota,ieturētu distanci un pavērotu puiša reakciju,domāju,ka šis vīrietis jūsu attiecības neuztver tik nopietni cik Tu...
07.02.2014 02:45 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
Vismaz jums abiem kārtīgi jāizrunājas,vinš Tev ir atvainojies vai pats centies ko paskaidrot ? sarakstes jau mēdz būt tikai sarakstes,bet visa šī situācija liekas jocīga.
07.02.2014 02:50 |

Reitings 114
Zinu, ka izklausās bērnišķīgi... un, ja būtu pateicis- JĀ, ES SARAKSTIJOS AR CITU MEITENI, KAMĒR BIJI PROM, tad es to uztvertu nedaudz savādāk, jo neciešu klausīties melus.
Atvainojies nav, bet kā jau minēju, ir ''paskaidrojis'' vairākas reizes- vienu reizi teica, ka tas ir bijis kā joks un viņš tikai gribēja uzzināt kas beigās slēpās zem šī profila (jā, kā tad), citu reizi atkal saka- ko es cepjos, tas, kā viņa viņam esot rakstijusi, esot bijusi tik bērnišķīga, ka zem šī profila noteikti ''slēpās'' bērns, tad vel viena taisnošanās, ka viņaprāt tas esot bijis viņa māsīcas drauga fake profils (jā, kā tad, jo, kad teicu, ka pajautāšu to viņa māsīcai, viņš sāka stresot un teica, lai nomierinos).

Un jā, pašlaik gribot negribot ir jāievēro distance vel divus mēnešus un pašlaik jau divas dienas es ar viņu nesarakstos...vēlos redzēt ko viņš darīs, jo itkā arī apvainojās- ko es varu visu laiku vienu un to pašu viņam pārmest. Teica, ka lai nemaz nedomāju, ka man kaut ko pirmais sāks rakstīt!
07.02.2014 03:00 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Pieņemumu, ka puisis ir kāds melnais, tiem jau patīk ar visām pēc kārtas, kas smukas un bildes ar odziņu sarakstīties un mēģināt kaut ko sabīdīt. :D

2 nedēļās bijāt pazīstami un tikāties vai 2 nedēlās jau bijāt oficiāli pāris??? Lasot Tevis rakstīto pēc viņa domām nebijāt kopā.

Galu galā notikums bija pirms diviem gadiem, tagad viss ir kārtībā ko Tu peries kā vista pa peļķi? Saprastu, ja būtu iemesls, bet nav. Man ir daudz vairāk gadu kā Tev un es ne reizi neesmu prasījus sava mīļotā paroles vai arī lasījusi viņa epastus vai ko citu, pat, ja telefons vai dators ir pieejams. Man ir kauns darīt ko tādu, tas ir nožēlojami.

Tu neesi perfekta, neviens nav.

Kopsavilkums šim stāstam, gribi dzirdēt kāds viņš ,mūsuprāt, ir cūka un kāda Tu esi laba. No manis neko tādu nesagaidīsi.

Ja varētu, ieteiktu tam puisim Tevi neņemt ne par draudzeni, ne sievu! Tu esi ļaunatminīga, greizsirdīga un iedomīga. Visus nervus noēdīsi.

Jā, jā, tagad varat rakstīt, ka man nav sekss bijis 3 gadus, ka es skaudīga utt.

Paldies par uzmanību!
07.02.2014 03:36 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Tu pati raksti, ka
sazin kas notika šajā periodā, jo atceros, ka tad man īpaši neinteresēja vai viņš dodas uz ballītēm vai mājās pārnāk 4os no rīta...

Nu tad, ko tu tagad cel traci, ja toreiz pašai tas tik ļoti nebija svarīgi?

Jebkurā gadījumā - pagātne ir pagātne. Attiecību sākumā es pat mēdzu ar diviem vīriešiem uz randiņiem staigāt, sazvanīties un sarakstīties, kamēr skaidri sapratu, ar kuru vēlos tik tiešām palikt kopā. Nebiju tak sievas kārtā, tāpēc neiespringu uz baigo uzticību, kad attiecībām bija pāris nedēļas.

Jebkurā gadījumā, izskatās, ka vienkārši tu šobrīd nespēj uzticēties savam partnerim, tāpēc tik histēriski rocies pagātnē un izķidā kaut kādu mazsvarīgu saraksti. Atstāj pagātni pagātnē. Bet izvērtē kritiski, kas ir tas, kāpēc neuzticies savam vīrietim šobrīd - tagadnē! Vai ir kaut kas viņa uzvedībā citādāks, kas liek šaubīties par viņa uzticību tev?
07.02.2014 04:05 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
Jā, saprotu, ka besī meli un tā, bet tava tagadējā reakcija ir vienkārši smieklīga - vai nu tu uzticies puisim vai nu neuzticies un ej prom. Nu ko tur lieki sēdēt un fantazēt??? Kāpēc jāsarežģī sev dzīve???
Un pa ložņāšanu e-pastā es vispār klusēšu - es arī puiša vietā gan par to vienu vēstuli samelotu, gan turpmāk slēptu visu ko, neko nestrāstītu un vajadzības gadījumā arī melotu.
07.02.2014 07:26 |

Reitings 1613
Reģ: 09.03.2010
Piekritu meitenem, tas bija pats attiecibu sakums, varbut tu to uztveri nopietnak ka vins. Varbut vins vel nebija parliecinats par jusu nakotni, vai tur kaut kas izdosies.
Un ari es, ja man sakas attiecibas, es neparstaju kontakteties ar citiem cilvekiem. But attiecibas nenozime but mirusam.
07.02.2014 07:48 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Nelasīju iepriekšējos komentārus, bet...
Es nebūtu neko pusim teikusi ja būtu atklājusi tikai tagad, jo tās bija attiecību pirmās divas nedēļas, tu nezini ko domāja viņš savā galvā, tas bija tikai pats, pats jūsu attiecību sākums kad nekas nopietns vēl nebija.
Es arī esmu atradusi, ka mans puisis pirms 4 gadiem ir sarakstījies mūsu attiecību pirmajā mēnesī vēl ar kautkādām meitenēm, bet tagad jau netaisos tāpēc sačakarēt nu jau nopietnās attiecības par tādyu senu sīkumu.
07.02.2014 08:07 |

Reitings 963
Reģ: 03.07.2013
Galvenais, lai tagad jums viss ir kārtībā un viņš no tevis neko neslēpj!
07.02.2014 08:07 |

Reitings 8272
c`mon tas bija pirms 2 gadiem. beidz rīkot histērijas. jūs 2 nedēļas satikāties un tu jau uzskatīji, ka viņam tevi jāprec vai kā? pie tam vēl pati aizdevies prom uz 3 nedēļām. ja tu viņu uzskatīji par savu puisi, tas nenozīmē, ka jūs bijāt kopā. turklāt, tu pati teici, ka tolaik tev bija vienalga. ko tu peries?
Jā, varbūt puisis tev tagad sameloja, lai kaut kā nogludinātu situāciju. Cik vājprātīgai ir jābūt, lai izrakņātu e-pastos 2 gadus vecas sarakstes?
Es ieteiktu tev iet un nomierināt nervus, nevis puisim klupt krāgā. Jā, melot nav labi, bet tu rīkojies vēl briesmīgāk, visu ložņājot, pratinot, tulkojot, apvainojot un izfantazējot.
Man arī ir attiecības, bet man nav nevienas drauga paroles un man ir vienalga. Viņam manējo arī nav. Un neviens par to nestreso.
Puiša vietā es pateiktu, ka tu esi nenormāla, ja spēj izlasīt 2 gadu sarakstes. un ar tevi runātu tikai tad, kad tev būtu pārgājuši psihie.
07.02.2014 08:16 |

Reitings 6407
Cik vājprātīgai ir jā
būt, lai izrakņātu e-pastos 2 gadus vecas sarakstes?
Es ieteiktu tev iet un nomierināt nervus, nevis puisim klupt krāgā. Jā, melot nav labi, bet tu rīkojies vēl briesmīgāk, visu ložņājot, pratinot, tulkojot, apvainojot un izfantazējot. ++++

Puiša vietā es pateiktu, ka tu esi nenormāla, ja spēj izlasīt 2 gadu sarakstes.
++++
07.02.2014 12:59 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
man šķiet, ka nav īsti prātīgi no šī taisīt traci, ja vienīgi pēc tām divām nedēļām jūsu attiecību sākumā viņš jau tev nesolīja mīlestību līdz mūža galam un bērnus, un ģimeni. Varbūt tajā brīdī viņš pats vēl nezināja, ko vēlas un vai grib būt ar tevi kopā, bet pēc tam saprata, ka grib.
07.02.2014 13:04 |

Reitings 15092
Kas ir 2 nedēļas?
Īsti neizprotu jēgu pēc 2 gadiem kašķēties kaut kādu senu, nenozīmīgu lietu dēļ. Mazāk rakņājies pa puiša sarakstēm - kam tas vajadzīgs?
07.02.2014 13:10 |

Reitings 6407
Zakji, tāpēc:
Ir tā, ka pavisam godīgi varu teikt, ka mūsu attiecībās esmu bijusi perfekta, bet ir lietas no viņa puses, kad ļooti bremzē mūsu attiecības...Un visu laiku man likās, ka esmu atradusi savu perfekto, mūža mīlestību...laikam tik perfekts nemaz nav bijis!!!

Lasīt es esmu laba, viņš slikts, laikam jāšķiras.
07.02.2014 13:12 |

Reitings 15092
Nu ja būtu bijis tik perfekts, diez vai Tu okšķerētu sarakstes un meklētu iemeslu kašķiem.
07.02.2014 13:15 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Paga, paga... tas bija 2 gadus atpakaļ! Sarakste! Es vēl saprastu pārdzīvojumu, ja pirmajās 2 nedēļās viņš citās gultās vārtītos..

Bet tagad pavisam godīgi.. kādas ir pārējās problēmas? Bez iemesla, tīru nodomu vadīti cilvēki parasti nepēta 2. pusīšu epastus, sarakstes (2 gadus atpakaļ). Bet katrā ziņā varu apsveikt - meklētais iemesls skandālam ir atrasts :)
07.02.2014 13:19 |

Reitings 472
Reģ: 09.08.2012
Bērnu dārzs. Nu nav ko piesieties cilvēkam par to kas bija pašā attiecību sākumā, jo varbūt arī viņam tad bija vienalga ko tu dari, cikos ej mājās blā blā.....
Man pašai arī tā bija, jo nemaz sākumā ar to cilvēku neko baigi nopietnu neplānoju, sarakstījos ar citu vīrieti, tikos, bet mana tagadējā izvēle ir un paliek tāda kāda ir un arī mēs sūtījām viens otram pic., tagad man vienalga, ka kaut kur kompī ir tās bildes, pat sarakste @ ir palikusi. Mans vīrietis man neko nepārmet un mēs nerakņājamies viens otra failos un pagātnē.
07.02.2014 13:21 |

10 gadi
Reitings 1221
Reģ: 07.06.2009
Nelasu komentarus,bet man liekas tizli apvainoties par to,kas noticis tik sen un pasa attiecibu sakuma.
07.02.2014 13:22 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Es nesaku, ka viņš ir pelnījis ''Lāčplēša ordeni'' par savu rīcību pirms 2 gadiem..
Ne jau vienmēr cilvēki, kas ir kopā 14 dienas, domā uzreiz par kāzām un 10 kopīgiem bērniņiem :) Gan jau viņš pēcāk Tevi iepazina tuvāk un saprata, ka Tu esi viņam svarīgāka par interneta dāmām :)
07.02.2014 13:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits