Es vienmēr, kad māju tīru, mūziku skaļi slēdzu iekšā. Nekad neviens nav neko teicis. Tāpat kā es nekad neesmu aizrādījusi kaimiņiem, ka var dzirdēt bērna lamāšanu, durvju ciršanu, jaunāku bērnu tusēšanos kāpņu telpā utml.
Uzskatu, ka tās ir manas problēmas, ja dzīvoklim ir plānas sienas vai durvis, pa kurām skaņa nāk iekšā.
Protams, ja tas pārkāpj noteiktās normas (klusajā laikā no plkst. 23 līdzp plkst. 7), tad gan ietu skaidroties.
Bet pārējā laikā - tā ir sadzīve. Nepiekrītu, ka Tev vispār tam kaimiņam kaut kas būtu jāattaisnojas vai kaut kāds klausīšanās un mūzikas gaumes (BellaDonna+++ :D ) grafiks būtu jāsastāda :D
Man tikai kašķis bija vienreiz ar vienu 3-4 māju attālāku kaimiņieni, kas pālī pa ielu vilkās, kad es suni staidzināju. Šis tieši bija nokārtojies, es ar maisiņu to kaksi savākusi, un nesu somas kabatā līdz tuvējai misenei. A šī pa visu ielu auro (jo tak nebija ieačkarojusies laikam, ka kaksi savācu): bļ* tu savus s*dus savāc, visu te piemēslu, s*di jūs tādi, bļ* es jums policiju uzsūtīšu.
Nu salamājos pretī, ka lai saved kārtībā savu alkoholiķes smadzeni, ka pat jau acis nerāda, un lai sauc gan policiju, moš viņu beidzot kāds aizvāks.
Tāpat kā citu reizi, šoreiz vnk gārām gājējs - bet arī alkohola reibumā.
Skatos, suņu saimnieku iecienītajā pļaviņas placī mīž. Dienas laikā. Nu mmkey :D Es kulturāla, skatos uz citu pusi, un laižu kādus 50 m attālāk savu suni čurināties.
Nu suns, acīmredzot, sajuta alkohola smaku, jo brīdī, kad vecis sakustējās iešanai uz mūsu pusi (tur netālu taciņa), parāvās uz viņa pusi un uzrēja. Bet nu riktīgi 20 m attālumā no tā veča, un es suni, protams, turēju.
Tak šis sāka lamāt, ka par sakošanu viņš policiju uzsūtīs, ka uzpurnim jābūt.
Vēl šobaltdien nesaprotu, kāpēc centos viņam izskaidrot patiesos likuma pantus, ko ĻOTI LABI pārzinu un visus ievēroju.
Arī iekarsu un salamājos. Bet nu vismaz vecis aizvilkās un miers.
Bet nu nepatīk, ka tādi dzērāj-salašņas mani spēj izvest un nokaitināt.
Bet vismaz labi, ka pašā dzīvokļa telpā nekas ar apkārtējiem nav nonācis līdz kašķim :)