jūtos sagrauta :(

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
sveikas! varbūt kāda atceras tēmu par to, kur minēju kko par kopdzīvi ar puisi.
problēma bija tāda - viņš grib lai pārceļos pie viņa uz citu pilsētu uz māju, kur viņš dzīvo pie saviem vecākiem, kas nav ne tuvu Rīgai, kur pašlaik dzīvoju dzīvoklī viena pati un man šeit ir darbs. biju to pārrunājusi ar saviem vecākiem, radiem, draugiem, vieni saka, lai pamēģinu, otri saka, ka nekādā gadījumā neeju prom no Rīgas un visa, kas man šeit ir. it kā biju jau apradusi ar domu, lai arī cik šaubīga nebūtu, jā, labi, iešu pie viņa, par spīti tam, ka man riebjas doma ne tik daudz par to, ka tā ir cita pilsēta un jauna darba meklējumi, kā fakts, ka viņš tur nedzīvo viens...ikreiz, kad esmu tur, jūtu vecāku klātbūtni un man tas dod pa nerviem.
biju pat šonedēļ dulluma stāvoklī uz darba interviju jau tajā pilsētā, protams, nezinu , vai mani pieņems, vai ne, bet nu...es jau virzijos.
man visu laiku ir šaubas par to visu, es nevēlos zaudēt savu brīvību, to, kas man te ir, patsāvību...bet no otras puses arī negribu dzivot viena un gribu but ar vinu kopa. vins nepametis to maju un nemuzam neparvaksies uz dzivokli, kur nu vel bezgaisa Rīgā.
tad nu tā, šodien pa telefonu viņam pateicu visu ko domāju, ka es tomēr nevēlos pamest to, kas man ir šeit, ka nav godigi tas, ka man vienigajai ir jamaina visa sava dzive del vina, uz ko vins atbildeja,, ko gan vins varot mainit? ka jamaina vienam. mēs sastrīdējāmies, pateicu, ka nevēlos ar viņu vairāk runāt...un tagad arī kā maza meitene izgāju no visiem sociālajiem portāliem, vnk gribu nozust, apdomāt visu un negribu, lai kāds mani traucē...
vnk jūtos tik šausmigi, ka nezinu, ko darīt. labākais ir tas, ka mana draudzene vispar saka, lai meklēju puisi labāk no Riigas, tas taču ir ļauni, cmon!
meitenes, ko man darīt, es jūtos vnk šausmīgi un tgad vēl šis strīds, nezinu, kad salabsim...:( ;(((( :(
07.02.2014 00:37 |

Reitings 865
paldies visiem par komentariem! biju darbaa, taapeec nespeeju atbildeet pa starpu.
lai atbildeetu uz detaljaam par manu situaaciju - puisis sen jau beidzis skolu, pelna pietiekami labi, taakaa teikt, ka nabagam nav naudas, es nevaru. es gan studeeju pa brivdienaam, gan straadaaju. tagad esmu noskanjojusies taa, ka mani tomer laikam nenoverte. cik daudz meitenju ir tadas, kuram ir iespeja dzivot vienaam, pie kuras puisis var atbraukt jebkuraa laikaa, meitene, kura gan straadaa, gan maacaas. pa starpai vel ar fitnesu nodarbojas.....man vismaz pashai gribas sevi novertet. :)
07.02.2014 23:53 |

Reitings 28
Reģ: 19.02.2013
Neatsakies, ja lēmums nāk tik grūti, tad tas nav tavs pareizais ceļš.
08.02.2014 05:12 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Nu ne visiem vīriešiem gribās sievieti - vāveri ritenī, kura nemitīgi ir baigi noskrējusies un aizņemta. Ir tādi, kuriem ir nepieciešama mierīga, nosvērta mājsaimniece, kuru neuztrauc vispasaules problēmas. Jautājums ir, vai vīrietis zina, kas viņam ir vajadzīgs? Jo tās aktīvās sievietes jau ir gan spilgtākas un piesaistošākas, bet ne vienmēr ilgtermiņā tādas izrādas gana labas konkrētam vīrietim.

Nelasīju meiteņu dialogu ar Valfrīdu, tāpēc varbūt atkārtošos.

Noskaidro, kādu sievieti tavs vīrietis grib sev blakus. Iespējams jūsu attiecību modelis jums nemaz nesaskan. Un vai nu tad abi meklējiet kompromisu vai kāds no jums, lai upurē nedaudz vairāk (ar norunu, ka nākotnē tas atmaksāsies), vai nu šķirieties.
08.02.2014 05:38 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Meitenes , nedusmojieties uz manis, bet šoreiz man puišiem ir mazliet jāpiekrīt. Gudra sieviete ir aiz vīrieša, to tad arī nozīme za mužam (aiz vīra), tas, ka viņa prot viņu iedvesmot vai pasniegt savas idejas kā viņa jau ir viņas gudrības auglis. Ja vecene (tā tādas, kas visu grib pašas saucu) skrien vīrietim pa priekšu un visu grib pati darīt, kāpēc viņai vajag viņu? Tādā gadījumā viņai vajag plasmasa locekli vai kādu tur var nopirkt seksšopā un, lai dzīvo cepuri kuldama ar savu - es varu pati.

Man ir bijusi iespēja pārvākties pie puiša uz privātmāju Rīgā, kur dzīvo viņa mamma, jo tā ir ērti, teikšu tā, puisis nebija mans variants, jo viņš uzvedās kā mīkstais + man ir sava māja un es neietu pie mammas dzīvot, labāk mazāk rūmes un ērtību, bet mūsu.

Versiju par to, ka vecene skrien pa priekšu pieļauju gadījumā, ja vecis ir lupata, tad tāda ir pat ļoti vajadzīga, bet normālos apstākļos sievietei jābūt aiz vīrieša nevis jākaro ar viņu par vietu zem saules.
08.02.2014 08:13 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Valfrīd, interesanti. cik Tev gadu? nedod dievs Tevi kādā augstskolā un universitātē satikt, tas ir vispār šausmas, ko Tu raksti... Tā kā tāda, atvainojos, bet bāba! Var jau ''vīrietis'' vāvuļot, bet nu tik ļoti un tādus murgus!....
Ja Tava draudzene, ir, es atvainojos, tikai drāšanai nu tad nav ko gausties, ka ir tik grūti uzturēt dzīvokli la la la.... Ir tādi, kas līdz 25 gadiem nodzīvo kojās un neko, paspēj tajā laikā gan apprecēties, gan izmācīties, gan nopelnīt labi.. Tu jau esi viens tāds tirliņš, kam uzreiz dzīvokli, jo Tava ''mīļotā sieviete'' to gribēja un viss.

Man kā jau teicu - 115 :-D :-D :-D.
Man ir 3 draudzenes un es viņas visas daļēji uzturu, bet runa ir par citiem. :-D :-D
Tev novēlu visbeidzot atrast to bikšaino kurš tev atļaus sev pa galvu staigāt jo tāds taču ir tavs ideālais vīrietis vai ne?
17.02.2014 12:33 |

Reitings 865
atkal iet gaisaa shii probleema! baac, ko man dariit? mes stridamies ikreiz, kad iesaakas runa par sho...
es nevelos dzivot pie vecaakiem, vinsh man saka, lai aizmirstu par dzivokli. esmu gatava parcelties, bet tikai uz dzivokli tur. ko darit, meitenes? es gribu raudaat...man ir zhel jau iedomajoties to laiku ko esam pavadiijushi, tas ir visas manas brivas dienas bijushas un tik naudas tereets..man sap, kad iedomajs, ka tas viss butu jaizbeidz....bet ko darit, ja mes nevaram vienoties ne par ko? :(
09.05.2014 00:42 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Tu pati labi saproti, ko darīt........ šķirties no tādām attiecībām
09.05.2014 00:50 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Neparvaktos! Tad tev saksies uztraukums un nepatika, ka dzivo ar vina vecakiem. Cilvekam, kuram ir bijusi sava dzivesvieta un patstavigums bus gruti sadzivot ar vecakiem. Ipasi ne saviem.
Man bija lidzigi, ka bija jaizvelas pamest visu un doties arpus LV savam
Milotajam vai palikt te, ne mirkli nedomaju un devos lidzi savam nakamajam viram, kad beigsies darba ligums, tad atkal vinu var parcelt uz Zenevu, Dubaiju, varbut Latviju. Ta es varu dzivot, bet ja zinatu, ka vinja mamma dzivo veel ar mums - nemuzam! Es pat nevaretu dzivot ar saviem vecakiem, kur nu veel svesjiem! Ne nee :)
09.05.2014 00:51 |

Reitings 865
tad ko jus iesakat? skirties?
09.05.2014 00:55 |

Reitings 865
zheel, ka tadas lietas sabojaa visu, kas ir bijis...
09.05.2014 00:56 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Tad ej uz šķiries, vai pārcelies. Tām, kuras vēl nespēj izaugt un pārkāpt pāri savam ego, nevajag vēl veidot attiecības. Ej un attīsties labāk, Perversā meitenīte. :D
09.05.2014 01:01 |

Reitings 865
kaadaa zinjaa nespeeju parkaapt paari savam ego? man vnk liekas, ja es to izdariishu, norakshu visu savu dziivi un buushu muuzhiigais beerns....jaizveelas, vai nu viirietis un es kaa beerns , vai viena pati un sieviete. sapigi.
09.05.2014 01:05 |

10 gadi
Reitings 10604
es tevi un tavu sāpi nespēju uztvert nopietni, jo tev tas niks tāds un bilde.. :D nekas personisks...
09.05.2014 01:11 |

10 gadi
Reitings 10604
Tev tač ir pašai jājūt, ko tev darīt. palikt ar viņu pie viņa vai nē... Izdomā!
09.05.2014 01:12 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
es tevi un tavu sāpi nespēju uztvert nopietni, jo tev tas niks tāds un bilde.. nekas personisks..

Teica saldā vagīna.....:D.
09.05.2014 01:20 |

10 gadi
Reitings 10604
vispār jau ar vāveri ne mazākā sakara, bet gan ar šito zvēriņu :D

Cukura oposums jeb cukurvāvere.
09.05.2014 01:22 |

Reitings 5637
Reģ: 06.11.2013
Aha....protams.... :D
09.05.2014 01:26 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
Tak puisis ir riktīgs egoists. Es tādu sūtītu pāris mājas tālāk.
09.05.2014 01:40 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits