jūtos sagrauta :(

Reitings 865
Reģ: 13.08.2012
sveikas! varbūt kāda atceras tēmu par to, kur minēju kko par kopdzīvi ar puisi.
problēma bija tāda - viņš grib lai pārceļos pie viņa uz citu pilsētu uz māju, kur viņš dzīvo pie saviem vecākiem, kas nav ne tuvu Rīgai, kur pašlaik dzīvoju dzīvoklī viena pati un man šeit ir darbs. biju to pārrunājusi ar saviem vecākiem, radiem, draugiem, vieni saka, lai pamēģinu, otri saka, ka nekādā gadījumā neeju prom no Rīgas un visa, kas man šeit ir. it kā biju jau apradusi ar domu, lai arī cik šaubīga nebūtu, jā, labi, iešu pie viņa, par spīti tam, ka man riebjas doma ne tik daudz par to, ka tā ir cita pilsēta un jauna darba meklējumi, kā fakts, ka viņš tur nedzīvo viens...ikreiz, kad esmu tur, jūtu vecāku klātbūtni un man tas dod pa nerviem.
biju pat šonedēļ dulluma stāvoklī uz darba interviju jau tajā pilsētā, protams, nezinu , vai mani pieņems, vai ne, bet nu...es jau virzijos.
man visu laiku ir šaubas par to visu, es nevēlos zaudēt savu brīvību, to, kas man te ir, patsāvību...bet no otras puses arī negribu dzivot viena un gribu but ar vinu kopa. vins nepametis to maju un nemuzam neparvaksies uz dzivokli, kur nu vel bezgaisa Rīgā.
tad nu tā, šodien pa telefonu viņam pateicu visu ko domāju, ka es tomēr nevēlos pamest to, kas man ir šeit, ka nav godigi tas, ka man vienigajai ir jamaina visa sava dzive del vina, uz ko vins atbildeja,, ko gan vins varot mainit? ka jamaina vienam. mēs sastrīdējāmies, pateicu, ka nevēlos ar viņu vairāk runāt...un tagad arī kā maza meitene izgāju no visiem sociālajiem portāliem, vnk gribu nozust, apdomāt visu un negribu, lai kāds mani traucē...
vnk jūtos tik šausmigi, ka nezinu, ko darīt. labākais ir tas, ka mana draudzene vispar saka, lai meklēju puisi labāk no Riigas, tas taču ir ļauni, cmon!
meitenes, ko man darīt, es jūtos vnk šausmīgi un tgad vēl šis strīds, nezinu, kad salabsim...:( ;(((( :(
07.02.2014 00:37 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Un tā arī domāju, ka atradīsies viens, atvainojos, idiots, kas atcerēsies, ka izsenis meitene gāja dzīvot pie vīra vecākiem. Tikai aizmirsi piebilst, ka jāprecās bija ar to, ar ko vecāki liek, un tām jaunajām līgavām, vedot uz jaunajām mājām, sēja acis ciet, lai šīs neatrastu ceļu atpakaļ. Tas, ka agrāk tā tā bija jādara un nebija citas izvēles, nenozīmē, ka visi ar to bija apmierināti un laimīgi, kur nu vēl to, ka mūsdienās, kad cilvēks var brīvi izvēlēties ar ko dzīvot, ar ko precēties un pavadīt visu mūžu, ies un bojās savu jaunību, jo, redziet, kaut kad tā tomēr cilvēki darīja.

Protams neviens taču nevar piespiest izrādīt cilvēkam ka viņš kaut drusku lēdijai ir vajadzīgs :-D. Kaut drusku paspert soli pretī vai uzupurēties? vecmodīgi. :-D :-D :-D. Taču nevienai nav liegts palikt brīvai .... :-D :-D :-D no jebkādām attiecībām ar večiem. .......... Vai paņemt aiz mantības kādu pāraugušu tīni kurš visu dzīvi ļaus sev smadzenes čakarēt un pa galvu staigāt. :-D :-D :-D
Tā māte un tēvs to čali ir izaudzinājuši pie gultas naktīm bez miega sēdējuši kad zobi nāca vai vēders sāpēja lai jūs izlaistās mamzeles varētu viņu gatavu saņemt un vēl ģīmī iespļaut. :-(
07.02.2014 16:53 |

Reitings 597
Valfrīd, kāds sakars vecmeitām ar to, ka attiecībās vīrietis vairs nav noteicējs? Tagad ir cits attiecību modelis, jo sievietes vairs nav ekonomiski atkarīgas no vīriešiem. Līdz ar to mierīgi var būt situācija, ka vīrietis seko sievietei vai abi rod kompromisu, nevis tikai sieviete seko vīrietim.

Modelis - cits tikai cilvēki gan - tie paši. nestrādās jūsu modelis. Jau tagad nestrādā lai kā gribētos uzdot vēlamo par esošo. Tikai sačakarējušas ( pašas - sev :-D :-D :-D) visu esat ar saviem modeļiem.
07.02.2014 16:58 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Tu gribi teikt, ka sievietei ir jābūt vīrieša kalponei, verdzenei un zemākai būtnei. Ja tā, tad mums nav ko runāt, un, lūdzu, ej prom.
07.02.2014 17:04 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
vai tu to saproti, ka tev nebus dzive viena maja ar vina vecakiem/
07.02.2014 17:06 |

Reitings 597
Ar tādu vīrieti kā tavējais varēsi visu mūžu darīt to, ko viņš liek, jo cilvēku interesē tikai tas, lai viņam būtu labi.

Vo! Te ir ļaunuma sakne un noziedzīga nodarījuma pazīmes! Jo labi defaultā ir jābūt tikai jums :-D. A par veci - pajā* - lai kuļas kā var! :-D
07.02.2014 17:06 |

Reitings 349
Reģ: 14.02.2012
Izskatās, ka Valfrīdam kāda pamatīgi piekakājusi sirsniņu. Vai arī iecerētā nepameta visu un nedevās līdzi uz viņa mājām.
07.02.2014 17:11 |

Reitings 79
Reģ: 07.11.2011
Ok, Valfrīd, Tavā galā cirks iet vaļā.
Kas nu? Dusmojamies uz visu sieviešu dzimumu? Sabēdājies, ka tava draudzene nedod nekādu artavu dzīvokļa uzturēšanā?
07.02.2014 17:19 |

Reitings 597
Valfrīd, kāds sakars vecmeitām ar to, ka attiecībās vīrietis vairs nav noteicējs? Tagad ir cits attiecību modelis, jo sievietes vairs nav ekonomiski atkarīgas no vīriešiem. Līdz ar to mierīgi var būt situācija, ka vīrietis seko sievietei vai abi rod kompromisu, nevis tikai sieviete seko vīrietim.

Tāpēc ka pirmais kas raksturo ĪSTU vīrieti ir pašcieņa. Ja tai nav pamata tā ātri pazūd. Tad paaudzi no paaudzes ejam uz to pusi uz kuru rietumos ir aizgājuši gana tālāk nekā mēs - ir i-neta vietnes kurās viņu vīrietīši apmainās ar infu kā labāk glītu sedziņu uztamborēt :-D :-D :-D. Tad kad vīrietis vairs nav īsts jums tādu vauirs negribas un arī konkurence ir lielāka - aktīvie geji arī uz tādiem sāk ar lielāku interesi raudzīties :-D. Vot tāds viens sakars ir tam kurš ir noteicējs un tam esat jūs vecmeitas vai nē? bet nu ko tad es - es taču nevaru aizliegt jums papildus konkurencei pašu vīriešu starpā arī pašām pakarot ar saviem večiem jautājumā kurš būs un kurš nebūs noteicējs! karadarbība ģimenē taču vislabāk motivē darbam ne? Tātad - atbalstāma un pozitīva, bet tie kuri neiztur un nodzeras vai pakaras - dabiskā izlase - mīkstie tā teikt. Еikai tiem mīkstajiem arī kāda no jums bija paredzētaю
07.02.2014 17:21 |

Reitings 79
Un principā, ko nozīmē "lai izpatiktu viņas kaprīzēm" ? Un kā viņa Tev jauki atdara? Gan jau ka nenovērtē tavus pūliņus, citādi Tu te neraudātu kāda Tev dzīve grūta.
Un ko nozīmē "...lai jūs izlaistās mamzeles varētu viņu gatavu saņemt un vēl ģīmī iespļaut". Nevajag vispārināt - šeit varone uztur sevi Rīgā nevis sēž Tev uz kakla. Būtu labāk dabūjis viņas kontaktus rokā :P
07.02.2014 17:30 |

Reitings 597
Izskatās, ka Valfrīdam kāda pamatīgi piekakājusi sirsniņu. Vai arī iecerētā nepameta visu un nedevās līdzi uz viņa mājām.

Ok, Valfrīd, Tavā galā cirks iet vaļā.
Kas nu? Dusmojamies uz visu sieviešu dzimumu? Sabēdājies, ka tava draudzene nedod nekādu artavu dzīvokļa uzturēšanā?

Aizkustinošie mēģinājumi kad nav par tēmu vairs ko atbildēt - ielīst oponenta apenēs unb atrast tur kādu blusu?
07.02.2014 17:34 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Es nekad neparceltos uz laukiem,lai pec tam bomzotos apkart.Bailes iedomaties kaadas algas varetu but arpus Riigas.Izskatas, ka jums taas attieciibas arii nav ipashi stabilas un jus abi uzvedieties kaa mazi berni.Mana draudzene arii izdariija milziigu kluudu,aizgaja no Riigas,pec laicina izskiiras ar to puisi un tagad nezin kaa galus savilkt kopa.
Es nekad negribetu dziivot ar senciem.Tas ir neizturami.Kaapec vinsh uz Riigu nevar naakt?
07.02.2014 17:34 |

Reitings 79
A ko darīt, ja blusa pati ārā lec?
Pats arī neoponē, tā kā...ir vērts aizdomāties.
07.02.2014 17:35 |

Reitings 597
Tu gribi teikt, ka sievietei ir jābūt vīrieša kalponei, verdzenei un zemākai būtnei. Ja tā, tad mums nav ko runāt, un, lūdzu, ej prom.

Es gribu teikt ka tādam nav jābūt vīrietim.
07.02.2014 17:37 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Interesanti.. lasu diskusijas un saprotu, ka Valfrīdam ir visai realistisks viedoklis.. es piekrītu daļai no viņa rakstītā :)
07.02.2014 17:41 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Valfrīd, nevienam nav jābūt zemākam. Mēs visi esam cilvēki. Gan vīrietis, gan sieviete ir ar pašcieņu un grib būt laimīgi.
07.02.2014 17:46 |

Reitings 597
Un principā, ko nozīmē "lai izpatiktu viņas kaprīzēm" ? Un kā viņa Tev jauki atdara? Gan jau ka nenovērtē tavus pūliņus, citādi Tu te neraudātu kāda Tev dzīve grūta.
Un ko nozīmē "...lai jūs izlaistās mamzeles varētu viņu gatavu saņemt un vēl ģīmī iespļaut". Nevajag vispārināt - šeit varone uztur sevi Rīgā nevis sēž Tev uz kakla. Būtu labāk dabūjis viņas kontaktus rokā

jokus un zemtekstus jūs sievietes patoloģiski nesaprotat. Es neizriju vecāku ledusskapi jo vienmēr salāgoju savas un savu sieviešu prasības ar savām finanšu iespējām. Tas bija rakstīts kā autores un jūsu - pārējo - vīriešu vārdā. Jūsu vīrieši ir spiesti uzņemties viņu rocībai neizpildāmas saistības pateicoties jūsu apmātībai ar dzīvošanu atsevišķi no vecākiem. Jūsu puiši izrij savu vecāku ledusskapjus kad tiek tiem klāt :-D.
To džeku par tādu visnotaļ ņemamu uzaudzināja viņa opaša vecāki ar kuriem mamzelei gadu .. divus padzīvot ir zem viņas augstdzimtības goda. A kas jūs vispār esat saviem puišiem salīdzinot ar viņu mātēm? NEKAS. ne jūs viņus veidojāt un audzinājāt.
Varone sevi uztur? Te arī ir atbilde - lai uztura un nav ko gausties forumos ka redz tāds foršs džeks, bet negrib nākt uz Rīgu. ja esi tik neatkarīga un principi;ala - dzīvo savā Rīgā un turpini nekustināt ne mazo pirkstiņu viņa dēļ!
07.02.2014 17:47 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Savādi.. aizdomājos par vecāku mājām. Viņi gadiem tās ceļ, lai būtu kaut kas savs, ceļ priekš nākamajām paaudzēm, bērniem un mazbērniem..

Bet izrādās tagad valda patstāvības kults un visi mūk uz komunaļņikiem spēlēt pieaugušos :D
07.02.2014 17:52 |

Reitings 79
"...Varone sevi uztur?" ehh, labrīt, Valfrīd. Tā ir, ka tik mauc savu noti un lāgā nav izejas pozīciju izlasījis.
Reāli, veci, Tu esi jau par tālu aizgājis šajā savā cepienā. Taisi savu atsevišķu diskusiju.
07.02.2014 20:16 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
Valfrīd, interesanti. cik Tev gadu? nedod dievs Tevi kādā augstskolā un universitātē satikt, tas ir vispār šausmas, ko Tu raksti... Tā kā tāda, atvainojos, bet bāba! Var jau ''vīrietis'' vāvuļot, bet nu tik ļoti un tādus murgus!....
Ja Tava draudzene, ir, es atvainojos, tikai drāšanai nu tad nav ko gausties, ka ir tik grūti uzturēt dzīvokli la la la.... Ir tādi, kas līdz 25 gadiem nodzīvo kojās un neko, paspēj tajā laikā gan apprecēties, gan izmācīties, gan nopelnīt labi.. Tu jau esi viens tāds tirliņš, kam uzreiz dzīvokli, jo Tava ''mīļotā sieviete'' to gribēja un viss.

Autorei varu pateikt, ka lai parunā ar puisi, bet cik sapratu, viņš neko nemainīs... Godīgi teikšu, tādi virieši, kas grib dzīvot pie saviem vecākiem ir totālākie mīkstie, jo normāls vīrietis grib izveidot savu ģimeni, savu mājokli ar visām tās ekstrām. Bet tā būšana pie vecākiem --> ērts variants mīkstajam, kas neko pats nevar izdarīt... Nebrīnīšos, ja viņš neprot izmazgāt drēbes, neprot gludināt, gatavot ēst un citus elementārus darbus.
07.02.2014 22:26 |

Reitings 738
Reģ: 14.10.2011
Muļķīgi, ka šajā situācijā sieviete ir tā, kurai jāmaina viss - dzīvesvieta, pilsēta, darbs, vide utt., bet vīrietis paliek turpat, kur bijis visu laiku - vecāku ligzdiņā.
Katram savs raksturs. Es, piemēram, pat lielas mīlestības dēļ, nespētu pamest galvaspilsētu, lai dotos prom, nespētu mainīt darbu un vidi, jo tā ir mana vide. Skumji, ka vīrietis savu vidi kategoriski atsakās mainīt, bet sievietei gan ir jāuzpurējas.
Un ja gadās (tfu, tfu, tfu) pašķirties, tad paliec pie sasistas siles - pilsētā, kura nav īstā un darbā, kurš tiek strādāts tikai tāpēc, ka jāstrādā.
07.02.2014 23:50 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits