Pie jums vēršos pēc padoma saistībā ar nerviem. Būtībā saistībā ar nervu nomierināšanu. Situācija ir šāda - kādu laiku atpakaļ sanāca labi pabojāt nervus. Sanāca tā, ka darbadienās nebija laika normāli izgulēties (būtībā gulēju apmēram 4h), sanāca pārslodze, + lielas nesaskaņas ar ģimeni un tas viss man sačakarēja nervus. Sākās tā teikt lēkmes - reizi vai 2 reizes dienā uznāca reiboņi, slikta dūša, rokas trīc. Sapratu, ka ilgi šitā nevarēšu un biju vizītē pie psihiatra. Viņš man izrakstīja 2 veidu zāles, bet teica, lai no sākuma pamēģinu nomierināt nervus ar tējām un tā, jo medikamenti ir un paliek medikamenti un nodara postu organismam. Tā nu sāku dzert tēju nervus strong un kaut kādu dabīgo tēju ar balderiāna saknēm. Kad to dzeru viss ir labi, kā pārtraucu dzert (kādu 2 dienu pauze) tā atkal nav labi. Mans jautājums ir šāds - vai ir kāds nervu nomierinošs, dabīgs līdzeklis izņemot tējas, kurš neudzen TIK ĻOTi miegu? Jo no tējas visu laiku gribas gulēt. Pagaidām pie sava psihiatra netieku, jo vizīte ir diez gan padārga.