Ierakstiju jau beztēmā, bet ceru,ka šeit būs lielāka atsaucība :)
Tiešām , vajadzīgs Jūsu viedoklis. Esmu pārvākusies uz jaunu dzīvesvietu un man kaimiņos(guļamistabai aiz sienas) dzīvo bērns.Domāju,ka kādi 3, 4 gadi puisītim.(vismaz tā izklausās) Lieta tāda,ka tas bērns regulāri raud. Šonakt piem. 3jos naktī nezināju kur likties, tāda sajūta,ka māte vai nu brutāli viņu ignorē vai vienkārši nav mājās. Sākas ar parastu raudāšānu, kas pārvēršās kliegšanā un beigās jau bērnam trūkst elpas no asarām un kliegšanas un beigās, viņš vienkārši bezspēkā aizmieg..vismaz tā izklausās... Ko viņa dara 3jos naktī?! Ka nepieiet pie vi'ņa. Sestdien 9.os no rīta tur bija tāds skandāls,ka gribējās to mazo bērnu savākt pie sevis samīļot un nomierināt,lai raudāšana, kas jau bija pārgājusi bļaušanā pārstātos. Bet māte uz viņu histēriski bļauj. Kā ar tādiem cilvēkiem runāt? Varbūt kādai ir bijusi līdzīga situācija un ir kāda pieredze? Lūdzu padalaties un paldies jau iepriekšs.:)
Man tik ļoooti patīk bērni', bet nu..saprotu, ka ir asaras un puņķi, bet tāda sajūta,ka viņai vispār vienalga...