Dzemdiibas..kur?!

10 gadi
Reitings 2191
Reģ: 27.09.2012
Mani te interisee jautaajums taam kas gatavojas, jeb ir jau dzemdeejushas. Kur un kadel izvelejaties sev vietu?
Es dzivoju arpus Rigas, un velos izveleties vai nu Siguldas slimnicu, jeb Valmieras - maju Harmonija(udensdzemdiibas+ar vecmati noslegts ligums).
Zinu ka pastav tada iespeja arii Siguldas slimnicaa. Varbut kada spes padalities ar savam atsauksmem par abam vietaam?

Pluss interisetu Siguldas slimnicas izmaksas par visu tur pavadito laiku, lidz braucat majas :) Ja tas nebija udensdzemdibas un nenjemaat ligumu ar vecmaati.

Es gribu pienjemt lemumu beidzot, savadaak lidz galam nezinu kaa labaak dariit :)
05.02.2014 15:09 |

Reitings 162
Reģ: 16.02.2014
Es dzemdeju 2013 gada maija Sigulda,nekadu ligumu ar slimnicu gan nesledzu.biju domajusi braukt uz Stradiniem,bet ta ka dzivoju 70km no Rigas un sakoties dzemdibam sapratu ka tik talu neizturesu,braucam uz Siguldu (ta ari bija lidz Rigai nebutu paspejusi mazais dzemdibas ilga tikai 3stundas,tas manas otras).attieksme super,jaunas iekartas,viss personals pieversas man (blakus telpa vienai bija udensdzemdibas ari par vinu dzirdeju ka rupejas loti),nebija sajuta ka par mani tur vienalga,runajas,smidinaja,stastija ko un ka darit,neskatoties ka bija samera agrs ap 5 no rita,personals bija forsa noskanojuma.tetis vareja but blakus un nekas nebija jamaksa,bet manejais nepalika jo baidijas.nezinu kadas ir tas kopejas palatas,man bija maksas.tad bija kaut kada p 60ls uz visu laiku ko tu tur esi,ta esot tada ar dusu,tv,vienvietigo gultu laikam,tad ta kuru nemu es pa 85ls tur bija divvietiga gulta,tv,dators ar netu,dusa.un ir ari pa 120ls laikam.ta esot ar savu virtuvi,ka dzivoklitis.palatas loti smukas,ediens labs un masinas gatavas palidzet kaut 3nakti.iesaku siguldu.
16.02.2014 10:38 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits