Sveika meitenes!
Man tā liekas, ka google ar mani vairs nedraudzējas. Tāpēc vēlos uzzināt vai kādai no jums ir taisīta magnētiskā rezonanse vai rentgens ar kontrastvielu - vēdera dobumam. Cik tas varētu maksāt, kur labāk taisīt? Un, vai vispār var taisīt bez ģimenes ārsta nosūtījuma?
Google atradu tik info par to, kas tas tāds vispār ir, tādu kā cenrādi nekur konkrēti neatradu.
Paldies jau iepriekš
Ar šādu tekstu biju jau lūgusi palīdzību. Iemesls, kādēļ eju uz tām izmeklēšanām ir regulāras sāpes un iekaisumi urīnpūslī. Esmu izmeklēta no A līdz Z Sākot ar parastām analīzēm un beidzot ar laparaskopiju, kur neko neatrada. Vārdu sakot neviens neatrod iemeslu tiem iekaisumiem, arī starp iekaisumiem nepatīkamas sāpes. Viss sākās aptuveni 3 mēn pēc dzemdībām, nometu 13kg... tā teikt novājēju. Bet ir tāda lieta, ka man ureaplazma un mikoplazma ir uzrādījusies STS analīzēs 10 4pakāpē. Neviens ginekologs nevēlas to ārstēt, jo saka ka nevar būt iemesls tam... Kādas ir jūsu domas šajā ??? Ja nekāda loģiska izskaidrojuma un citu fizisku sāpju? Varbūt kāds ieteiks labu ginekologu, kurš pacenstos to man paārstēt un tad palīdzētu pacelt imunitāti? Viens saka, ka viņa netraucē, cits saka ka var radīt iekaisumus utt.
Piedodiet par savu uzbāzību ar savām tām kaitēm... :D Vēlos tikai dzirdēt jūsu domas, vai tā varētu būt tā ureaplazma? Paldies. :)