Gribu nomierināties, besis :D

Reitings 1069
Reģ: 13.11.2012
Labrīt, meičas!

Tātad, manu iepriekšēju ilglaicīgu attiecību beigas sākās pateicoties vienai seksīgai beibei. Mani nekrāpa, bet 2 nedēļas pēc viņu iepazīšanas mani palūdza pārvākties. Pirms tas notika, es vēl ieraudzīju ex sociālajos tīklos jaunu "draudzeni", kura tiešam bija diez gan hot, bet tā kā biju pārliecināta viņa mīlestībā, tad nu sakostiem zobiem centos nedomāt.

Tagad man ir jaunas attiecības, gandrīz gadu, kopā nedzīvojam. Viss ir forši, bet. Vakar nejauši ieraudzīju tajos pašos sociālajos tīklos, tiek plānota viņu bijušo kursabiedru tikšanas. Viņš pats man par to neko neteica, bet tas laikam tādēļ, ka viss tiek tikai plānots. Problēma: papētiju tikšanas dalībnieces un... tur atkal ir viena meitene (kursabiedriene), kurai tipāža ir līdzīga tai, kuras dēļ ex mani pameta :D Tas ir tiiik stulbi, bet, meičas, es nevaru, vislaik tagad domāju par to, slikti gulēju un man bail :D es saprotu, ka nav iespējams tagad uztraukties par katru simpātisku meiteni, bet... Jūtos kā muļķe. Nomieriniet mani :D

P.S. lūgums, bez negācijām.
05.02.2014 09:50 |

Reitings 1069
El Diablo , ieinteresēji. Nevēlies padalīties? :)
05.02.2014 22:02 |

Reitings 1149
Reģ: 15.01.2014
Meitenes, man ar tiem dīvainajiem tipiņiem nebija attiecības un nebija tieši šo iemeslu dēļ. Es tās vairāk saucu par kļūdām, kuras man ir gadījušā :D

Vispār jums tagad šoks, bet es personīgi pazīstu meitenes, kuras ceļas agrāk, lai uzkrāsotos. To es uzskatu par debīlismu, tāpēc savā ziņā apbrīnoju tās meitenes, kuras tādās attiecībās spēj dzīvot.
05.02.2014 22:17 |

Reitings 2126
Reģ: 03.05.2013
Varētu, bet tad pm. ;)
07.02.2014 09:17 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Es tā darīju. Viņam bija brīvība, neprasīju viņa paroles nekur, neprašņāju, lai gan labi zināju, ka viņš soc.tīklos laiko citu bildes, sarakstās ar citām (nenopietni, bet tomēr). Tā kādu laiku bija, tad viņš atrada citu un aizgāja. Pats teica, ka tas ir tāpēc, ka es neturēju viņu pietiekami stipri, greizsirdības neesamība esot izskatījusies tā, ka it kā es viņu nemīlēju pietiekami.

Nu tas arī ir par traku, kad tu vsp neliecies ne zinis. Bet arī - kas tas par puisi un cilvēku, kurš ir nepārtraukti kontrolējams? Manuprāt, tā bija vairāk tikai atruna, lai noņemtu no sevi vainu, bet arī 'tu pati nerīkojies īsti pareizi, nelikdamies ne zinis.
07.02.2014 09:33 |

Reitings 1069
El Diablo

There is a private message for you :)
07.02.2014 09:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits