Sveikas,dāmas. Vēršos pie frizierēm vai meitenēm,kas ir veikušas matu taisnošanu ar keratīnu. Man rīt ir pirmā reize,kad mazgāšu matus pēc taisnošanas procedūras,par šampūniem/kondicionieriem viss ir skaidrs un iepirkts. Šoreiz jautājums par veidošanas līdzekļiem-pirms tam lietoju serumu pie saknēm no Chi kā arī galos pret spurošanos un šķelšanos. Vai šajā gadījumā man ir arī jāiegādājas citādi veidošanas līdzekļi vai var lietot tos pašus? Ceru uz jūsu atsaucību,pateicos un veiksmīgu dienu visām... :)
Mana friziere teica, ka drīkst pat parasto kondicionieri lietot, galvenais jau ir tas šampūns, kam jābūt savādākam. Tā ka domāju, ka ar serumiem nevajadzētu būt problēmām, jo tie ir tie, kas matu piepilda, nevis atver kā šampūns.
Es jau vairākus gadus eju ik pa laikam uz keratīna taisnošanu, tas tiešām ir tā vērts. Un jā lietot veidojošus produktus var. Tādus serumus un eļļiņas ir pat ļoti ieteicams, lai rezultāts ilgāk saglabājas. Kā arī reizi nedēļā obligāti vajag ielikt matu masku, arī jebkādu.