pretty woman...

Reitings 161
Reģ: 25.05.2009
Sen nebija radusies iedvesma uzrakstīt ko sulīgu , bet taisnība vien ir, ka „mākslas darbi rodas mokās”.Mjaaa... un, jau atkal Cosmopolitana cienīgi varam parunāt par stulbākajām sieviešu fantāzijām.

Mīļās- neslēpiet- noteikti katra no jums pēc kādas v a i r ā k vai m a z ā k sāpīgas šķiršanās ir iztēlojusies, ka kādu dienu vēl satiks savu bijušo....... un viņš ieraudzīs- TEVI- mirdzošām acīm, zīdainiem matiem, starojošu... perfektu... vasarā brūni iesauļojušos, ar elegantu, neuzkrītošu, bet tajā pat laikā kārdinošu kleitiņu...... un Tu smaidot teiksi „Čau!” tā it kā Tev visa pasaule pie kājām gulētu.....VISS. Pietiks! Jāsaprot, ka šādu efektu, liela daļa hmmm... daiļavu??? Nevarētu panākt pat ar plastisko operāciju... te vienīgi līdzētu smadzeņu pārstādīšana, piemēram, Gvinetas Paltrovas ķermenī. Tad nu tagad nolaižamies realitātē. Viņš..... mmm, atvainojos... VIŅŠ Tevi ierauga ar tiem pašiem „sūkļa boba matiem”, tikai tagad (pastiprinātam efektam... ohoho) pārkrāsotiem brūnā tonī, iekaisušu aci, vējā sapūstu sarkanu seju, kas ietuntuļota mētelī, tā, ka labi, ja vēl dubultzods rēgojas......Uuuuunnnnn VIŅŠ(!) MAITA (!) par nožēlu- kā tāds vecs vīns- i smukāks, i bagātāks..... un tad tā truli stāvi un domā, ka vells ar arā (!) šitam tak noteikti ir gan brūte, i mož vēl mīļākā.... a man pat kaķa nav.

Bet viss kārtībā, pāris reizes noklausoties Adeles „Nevermind i’ll found someone like you” ... pariet. Nu... vismaz rodas iedvesma uzrakstīt kko, kas cerams jums liks pasmaidīt :)
04.02.2014 21:04 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Man ir labas attiecības ar visiem bijušajiem, ja pie mājās kādu satiktu, aicinātu uz tēju ... :)
05.02.2014 09:24 |

Reitings 1557
Reģ: 09.05.2013
Man visas šķiršanās bija liels atvieglojums, tie cilvēki man vairs neinteresē, līdz ar to kaut kā pilnīgi vienalga, kādās biksēs un kādiem matiem viņi mani redzēs, jo nav nemazākās vēlmes uz viņiem atstāt iespaidu. Nedod Dievs kāds no viņiem manī atkal samīlas, kad esmu superskastā kleitā :D Tad jau labāk, lai redz vecās pļūtenēs.
manī nav nedz greisirdība, nedz skaudība par bijušo panākumiem, jaunajām draudzenēm utt. Ne es priecājos, ne esmu bēdīga. Pilnīgi vienalga. :)
05.02.2014 09:47 |

Reitings 372
Reģ: 05.12.2013
Man parasti,kad slikti izskatos,sanāk saskrieties ar vīra bijušo draudzeni :D
05.02.2014 09:51 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Es nekad neizskatos slikti - arī bez kosmētikas. Un jāsaka, ka tas šķietami ir mans lielākais trumpis. :D Ja es izeju no mājas, es vienmēr staroju - arī -30 grādos un zem piecām šāllēm. Man nav sliktu dienu. Īpaši ja satieku bijušos. Viņi taču ir staigājoša relikvija! Es smaidu, priecājos un mēs papļāpājam. Viņi arī smaida un pļāpā un vienmēŗ satraucas par sīkumiem. :D Nevaru iedomāties tādu otro scenāriju. :D Otrais scenārijs man vairāk atgādina Džūlijas Roberstas cienīgu filmu. :D
05.02.2014 11:23 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Savus bijušos nesatieku!
05.02.2014 11:33 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits