Pieaudzetie mati

Reitings 22
Reģ: 18.06.2012
Sveikas meitenes!

Ļoti gribas farus matus, tādēļ esmu izlēmusi pieaudzēt ar US-Tape metodi.

Gribās dzirdēt to viedokļus, kas jau to ir mēģinājušas :)

Ko iesaka, kādā salonā pieaudzēja utt.

Lai jauks vakars! :)
04.02.2014 20:14 |

Reitings 776
Reģ: 24.03.2011
Kvalitātes ziņā esmu tikai par Stellina matiem. Mella mani pievīla tieši ar matu kvalitāti. :( Us tape metode, man ļoti patīk, bet profilakses matus iznīcina. Saka ka ķemmē laukā tikai izkritušos matus, bet mani mati tiešām bija trīs reizes plānāki nekā pirms pieaudzēšanas. Profilakses ir ļoti sāpīgas. Tādēļ kad bija nepieciešama nākošā, bet matu kvalitāte, un tomēr bija briesmīga un nolēmu tos mest laukā. Matus noņēmu mājās un bez maksas, bez nekādām sāpēm. Plusā nāca 10 minūtes ilgāk kā salonā. Salēju pilnus matus ar olīvu eļļu. Sasildīju ar fēnu un ar smalku ķemmīti lēnām tās plāksnītes izķemmēju. Tagad gan arī neatteiktos pieaudzēt matus, bet nepatīk, ka nevar paralēli tad savus lutināt ar maskām, eļļinam un biedējošās profilakses. Un vēl profilakses obligāti ir jāveic laicīgi, citādāk dredos saiet. Tas laikam jebkurai metodei.
05.02.2014 08:43 |

Reitings 273
Reģ: 26.08.2013
Man kā biezo matu īpašniecei nebija nekādas problēmas ar matu pieaudzēšnu. Vairākus gadus pieaudzēju matus ar kapsulām. Ja liek kvalitatīvus matus un pareizi tos noņem profilaksēs, tad mati nedz paliek plānāki, nedz bojājas, bet man tomēr ar savējiem labāk. Protams, pieaudzētiem matiem ir vajadzīga īpaša kopšana.
05.02.2014 08:48 |

Reitings 1446
Reģ: 20.12.2011
Cik bieži jāveic piešūto matu profilakse?
05.02.2014 09:02 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
tieši šīs noņemšanas traumē matus visvairāk ;/
nevajag izvēlēties matu pieaudzēšanas metodes ar līmēm, jo pie noņemšanas tiek izmantots līdzeklis , kas satur acetonu. un mati vēl tiek rauti , plēsti , stiepti , lai dabūtu ārā šo līmi. Un pat izdarot visu pareizi , tas bojā matus. Cita lieta ir tad ja klienta mati ir ļoti izturīgi , bet tas ir ļoti reti.
un jāieklausās ko saka pārējās meitenes: laicīga korekcija!! vienam tie varbūt 2 mēneši , citam pat 4 un 5 :) un tikai ne melllas matus :/
matu piešūšana diemžēl ne visiem patīk un der, jo ir mazliet nēērta , bet nu šī ir saudzīge metode.
vēl ir pieejami tie paši clip in, kas vispār nebojā matus ( ja vien nav sašūtas vairākas rindas kopā)
un vēl ir pieejami mikro rinķi , un trese , kas pielikta ar mikro rinķiem.

īss apraksts:

Mikro rinķi tiek piesprausti ar metāla rinķīša palīdzību pie jūsu matu šķipsnas bez jebkāda karstuma, līmes, tādejādi saudzējot un nebojājot matus. Korekciju veicot rinķīti atspiežot tas viegli izslīd ārā bez jūsu matu raušanas ( kapsulu gadījumā) acetona saturošiem līdzekļiem un liekas piepūles.
05.02.2014 12:27 |

Reitings 22
Reģ: 18.06.2012
Nivea,
Nekādīgi nevaru atvērt Tevis sūtīto vēstuli, neveras vaļā.

Varbūt ir iespējams sazināties caur e-pastu? :)
07.02.2014 15:32 |

Reitings 59
Reģ: 23.01.2014
esmu pieaudzējusi ar us-tape un ar mikroriņķiem.
Us-tape bija forši, arī noņemšana bija ok.
Ar mikroriņķiem gan man īsti nepaveicās, izskatījās super, mati tiešām netiek bojāti, bet man katru reizi izķemmējot krita arā mikroriņķi, tāpēc šis prieks nebija uz ilgu laiku. Visdrīzāk, nepaveicās ar meistari, kas lika ar mikroriņķiem.
07.02.2014 15:39 |

Reitings 243
Reģ: 29.01.2009
Pieaudzēju ar kapsulām, pirmo reizi arī pirku Mellā - nepatika, meistare bija caur paziņām - arī nepatika.
Otreis Stellinā vai Klērā ņēmu (neatceros, jo braucu uz abām vietām un pirku lētākos), pieaudzēju pie random meitenes - daudz labāk, pie viņas arī ņēmu nost iepriekšējos un viņa pateica kas un kāpēc ir iepriekš darīts nepareizi pieaudzēšanas laikā.
Man pašai diezgan plāni mati, bet nebija tā, ka baigi daudz zaudēju matus, ja krī kapsulas, tad protams zaudē, bet otrajā reizē man neizkrita neviena kapsula, tāpēc nesūdzos par kapsulu metodi.
07.02.2014 15:46 |

Reitings 524
Reģ: 28.03.2013
nu ir divu veidu pieaudzēšana ar mikro rinķiem. tā saucamajām cilpām , ko pārdod mellā un, kas neturas prakstiski nevienam.
un otrs variants ir ar stienīšiem , kas parasti turas diezgan labi :)
protams , ka ik pa laikam gadās, kad kāda šķipsna paslīd ārā, bet tā ir saudzīga metode tapēc tā var gadīties.
jā, vari atrakstīt uz e-pastu [email protected]
07.02.2014 18:13 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits