Pašlaik daļēji esmu šādā dzīves posmā,kas manā galvā radijis patiesu jucekli.
Esmu sapratusi,ka mana galvenā problēma ir tā,ka ļoti ietekmējos no vides un cilvēkiem sev apkārt un,ja kas nojūk un mainās manā dzīvē tad jūtos apjukusi,pazudusi.
Kā piemēru varu minēt kādu cilvēku kura dēļ sev nemanot mainijos,sāku izpatikt,jo vēlējos iederētos konkrētā sabiedrībā,bet sapratu,ka lielāko apjukumu raisija saprāts,kas teica priekša to,ka esmu kļūdijusies ļaujot sev meiģināt kļūt par to,kas es neesmu.Tad galvenais jautājums kuru sev nācās jautāt bija 'Kas es esmu ?'
Domāju,ka manā gadijumā vainīga ir jaunība,es patiesi daudzas lietas no dzīves nesaprotu.Ja cilvēkam ir stingra personība tad jau nerodas šādi domu savārstījumi,diemžēl lielai daļai skaidrība rodas vecumā,daži vislaik - kuļas pa dzīvi.
Ir arī tāds faktors kā - dzīšanās pēc tā kā mums nav un kad dabūjam ko vēlamies saprotam,ka mums to nemaz nevajag.Droši varu teikt,ka ar laiku apjukums pazūd,dzīve sakārtojas un par šādu domu lidojumu nevajag uztraukties un tā arī ir galvenā mācību kuru esmu ieguvusi.
Ir vienkārši,bet ļoti grūti saprast to,ka mēs esam tur kur mūsu domas un labas,sakārtotas domas man šķiet liela vērtība.