Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Biezputra.

 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Sveikas, dāmas! :)

Ašais jautājums pavārēm - vai kartupeļu biezputru var gatavot bez sviesta? Vai, varbūt, sviestu var aizstāt ar eļļu?
Nekad neesmu gatavojusi bez sviesta, bet slinkums iet uz veikalu vai tramdīt piecas reizes dienā vīru. :D
04.02.2014 17:42 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Taa laikam ir vieniigaa reize,kur tomeer beigaas pielieku mazliet sviestu.Naakosaa dienaa,ja paliek paari, tad uzcepam uz pannas ,un tad lietojam oliivellu.
04.02.2014 17:44 |
 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Emmanuelle - Eh, es jau tā bezcerīgi izpētīju tantes google's ieteikumus un saprotu, ka būs vien žēlīgā balstiņā jāzvana vīram. :D Nu, nekas - paldies arī tāpat. :)
04.02.2014 17:49 |
 
Reitings 731
Reģ: 31.10.2009
Es kartupeļu biezputru nekad negatavoju ar sviestu vai kādām taukvielām. Izvāru kartupeļus, sastampāju, pieleju nedaudz pienu, atkal sastampāju un viss. :D
04.02.2014 17:50 |
 
Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Nekad nelieku sviestu,tā laikam gaumes lieta :)
04.02.2014 17:50 |
 
Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Tāpat kā Fanija....
04.02.2014 17:52 |
 
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Šoreiz laikam, neriskēšu - bet citā reizē pamēģināšu. :D
Kā Jūs meitenes darat - pievienojat siltu pienu un viss? Un putojas labi?
04.02.2014 17:55 |
 
Reitings 101
Reģ: 29.01.2009
Nekad nelieku sviestu.
Silts piens un tik kuļ!
04.02.2014 17:57 |
 
Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Siltu pienu un tad izmaisu labi :)
04.02.2014 17:57 |
 
Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Es kartupeļu biezputru nekad negatavoju ar sviestu vai kādām taukvielām. Izvāru kartupeļus, sastampāju, pieleju nedaudz pienu, atkal sastampāju un viss.

+
04.02.2014 17:59 |
 
Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Vienkārši nedaudz sastampāju, pieleju pienu (es leju aukstu) tad vēl nedaudz sastampāju iemaisot un viss gatavs.
04.02.2014 18:04 |
 
Reitings 3328
Reģ: 14.02.2013
Nekad nelieku sviestu, tikai pienu!
04.02.2014 18:21 |
 
Reitings 570
Reģ: 29.01.2009
Es arī nekad nelieku sviestu,pievienoju pienu!
04.02.2014 18:24 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man viss atkal loti vienkarsi-vaaru kartupelus,tad kad kartupeli jau gandriiz gatavi ,pievienoju mazliet sagrieztus siipolus... kad kartupeli gatavi ,man tas uudens gandriiz vairs nav(nav taa,ka jaanolej)tad sastampaaju visu ,un pielieku vienu teejkarotiiti sviestu-varbuut mazaak...!Sviestu citur praktiski nelietojam.
04.02.2014 18:29 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits