Sveikas !
Mani jau pāris mēnešus nomoka vēdersāpes. Biju pie ģimenes ārsta, bet kāds labums?- Nekāds.
Neieredzu savu ārsti. Aizgāju, nosūtīja uz televizoru, taisīju kobru, nodevu analīzes, iemeslu neatklāja. Izrakstīja zāles. Nopirku, padzēru zāles-nepalīdzēja. Gāju atkal, un atkal izrakstīja veselu zāļu čupu. kopā sanāca aptuveni 60eiro, par kādām 5 veidu zālēm, kas man šķiet liela nauda, ja es zinātu, ka man viņas palīdzēs, tad varbūt atliktu naudiņu un nopirktu. Bet ja nu nē ? Ģ/ā man tik bieži ir izrakstījusi zāles, kuras nepalīdz. Tā arī veljoprojām cīnos ar vēdersāpēm. Atvainojos, ka tik gari sanāca, vnk es zinu, ka daudzas uzreiz rakstītu, lai eju pie ārsta, tāpēc uzreiz arī paskaidroju kāpēc neeju.
Bet mana problēma ir tāda, ka negribu ēst. Es pamostos un no rītiem man vnm sāp vēders, pa dienu jau sāpēc mazinās, bet tomēr ir tāda nepatīkama sajūta, sēžu visu dienu needusi, ēst gribās, kuņģis streiko, bet ieēst neko nevaru, vnk negribās ēst. Uz vakaru paliek jau vieglāk, un tikai vakarā sāku tā normāli ēst.
Varbūt kāda var kaut ko ieteikt, lai es pa dienu varētu kaut ko ieēst ? Varbūt man ir jādzer kādi vitamīni ?