Darbs RIMI

Reitings 683
Reģ: 22.01.2013
Neatradu neko īpaši jaunāku par 2012. gadu, tāpēc gribētu zināt, kā tagad ir, varbūt kāda no jums strādā RIMI, un var pastāstīt:)

Tātad meklēju darbu, ieinteresēja Rimi, jo tomēr vēl studēju un pilnu slodzi atļauties nevaru, un kkas teica ka Rimčikā esot maiņu darbs. Tātad gribētu zināt, kādas tagad ir algas vidēji, ko iespējams nopelnīt, ņemot vērā arī to, ka esmu iesācēja, un neko no kasēm nesaprotu! Un, kā ar tām maiņām? cikos sākas un cikos beidzas?
03.02.2014 21:29 |

Reitings 79
Reģ: 14.11.2013
Ance, man Tev jautājums. Vai, strādājot Čillī picā, Tev bija jāmāk ļoti labi krievu valoda? Manas krievu valodas zināšanas ir diezgan zemā līmenī, saprotu, ko no manis grib, varu kaut ko pateikt, bet neko daudz. Vai mani tādu pieņemtu? Un vai pašai nebūtu grūti? Kā izpaudās krievu valodas lietojums, tur strādājot? Liels paldies!
04.02.2014 16:20 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
Aronija

Mans Tev padoms- nesaki potenciālajam darba devējam ka esi studente. Neskatoties uz slīdošajiem grafikiem un iespējas mainīt tos (tas gan no kolēģiem vairāk atkarīgs), darba devējs ir ieinteresēts darbiniekā, kurš varētu strādāt gandrīz jebkurā laikā un kam nebūtu nekādu šķēršļu tam. Tas tā, no savas pieredzes.

Jā, pievienojos Ances ieteikumam par darbu Čilli picā. Arī es tur kādus 6-7 gadus atpakaļ pusgadu nostrādāju. Alga minimālā (neko daudz no Rimi, Maximas u.c. līdzīgām iestādēm neatšķiras) toties var nopelnīt dzeramnaudu (pirmskrīzes laikos pa maiņu pelnīju 15-20 Ls dienā)
04.02.2014 16:34 |

Reitings 254
Reģ: 22.07.2013
neziņa

Es Tev kā bijušais darbinieks varu atbildēt- tas tiek uzskatīts par priekšrocību, ja to krievu val.sarunvalodas līmenī prot, taču tā nav obligāta prasība. Ja kaut ko saproti, tas jau ir sākumam labi. Itin ātri iemācīsies arī atbildēt standarta frāzes un teikumus-požaluista, spasibo, prijatnogo aptetita, utt.
04.02.2014 16:38 |

Reitings 158
Reģ: 25.10.2013
Sveika!

Esmu straadaajusi RIMI (hyper), kaa kasiere, ja godiigi jaasaka, viens no jautraakajiem manas dziives posmiem :)
Alga atkariiga no nostraadaatajaam stundaam. Tajaa laikaa kad tur straadaaju, paraleeli studeeju arii klaatienee, grafikus sabiidiit nav probleemu, ja arii grafikaa ir ielikts citaadi, tad mees kasieriites savaa starpaa sarunaajam, kaa mums vajag un grafikus paarbiidam, visi apmierinaati. Ar studeeshanu kopaa nepelniiju mazaak kaa minimaalo (respektiivi no minimaalaas uz augshu), laikam esmu darbaholikje :D
Kolektiivs man (paldies Dievam) bija fantastisks, tieshaa priekshniece..cepuri nost, taadu gribeetu katrs darbinieks. (OK par "augshu" nerunaasim, jo tur cita politika) Bet ja tieshais priekshnieks ir OK, tad straadaat RIMI ir prieks.
Atceros uz atvadaam mana tieshaa priekshniece noleema, ka man ir jaaizmeegjina visas nodalja, es skalji smeejos un protesteeju, teicu, ka es tachu no tiem salaatiem neko nesaprotu, taa pat mani pielauza pameegjinaat, nu galu galaa kaapeec ne, ja reiz peedeejaa darbadiena, koleegji ar izsmeejaas, par manaam karaliskajaam salaatu sveershanas prasmeem, jautra peedeejaa darbadiena :D

Ps. Baro, laiz pauzees, neviens nekad nav protesteejis, ja vakaraa vajag izstaigaat veikalu un sapirkties visu maajaam, lai peec tam nav pa galvu, pa kaklu (iepirkshanaas notiek darba laikaa ;) ).

Sorry par garo penteri, ceru ka noderees ;)
04.02.2014 16:40 |

Reitings 79
Reģ: 14.11.2013
no_nine, tādā līmēni es protu krievu valoda. Tur droši vien ir arī kaut kas papildus jāpiedāvā, vai ne? Nu gan jau nav tik sarežģīti, lai es to neapgūtu. :D Un kā ar darba interviju. Ko tur vajadzētu sagatavot? :)
04.02.2014 17:04 |

Reitings 1434
Reģ: 29.01.2009
Varbūt raksta autore varētu painteresēties par darba iespējām Prisma. Tā kā es tur katru dienu iepērkos, redzu, ka pie kasēm piekārtas lapiņas, ka meklē darbiniekus konkrētās nodaļās vai darbu kasē. Savienošana arī nebūtu nekādas problēmas, jo lielveikals strādā no 8 - 23 vakarā.
04.02.2014 17:19 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Vispār pēc maniem novērojumiem ir darba vietas, kur tieši meklē darbiniekus, bez pieredzes.
Par Jelgavu ir tā, pati tur dzīvoju nu jau 4 gadus, darbu atrast diezgan grūti, bet cik esmu meklējusi esmu atradusi darba vietas, arī prakses vietu atradu. Ieteiktu nekoncentrēties uz to, tur nevaru pieteikties, jo neprotu valodu, tur, jo nav pieredzes utt. No pieredzes, man vajadzēja iziet trīs mēnešus praksi saistībā ar sabiedriskajām attiecībām, tā, kā esošajās darba vietās, nevarēju iziet meklēju pa Jelgavu. Izdomāju, ka jāpiesakās praksei tūrisma centrā, tajā brīdī man viss kas saistīts ar tūrismu, bija tumša bilde. Bet mani paņēma, tā nu apguvu arī tūrisma lietas, man deva iespēju arī strādāt Ledus skulpūru festivālā visas dienas, tas bija riktīgs rūdījums, bet bija to vērts.
Uzraksti CV un ej pa vietām, kur gribētu strādāt un dod CV, bet nedod darbiniekam, bet ej pie priekšniecības, darbinieks var arī tīši vai netīši nobeidzināt tavu CV un priekšniecība nemaz neuzzinās, ka esi bijusi tur un meklējusi darbu. Jelgavā
Jelgavā var meklēt darbu Rimi, Macdonaldā, Hesburgerā, Tūrisma centrā, Trīsvienības Baznīcas tornī, gan tur esošajā restorānā, vēl ir Reserved veikals, skaistumkopšanas salonos, uz Lielās ielas ir jauni ēdināšanas uzņēmumi tur arī var painteresēties, Zvaigzne ABC, Tele2, Bite, LMT
04.02.2014 18:05 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Adeles ieliktā darba vieta esot Ok, vismaz esmu dzirdējusi no paziņām ;)
04.02.2014 18:08 |

10 gadi
Reitings 302
Reģ: 26.08.2010
Jā, visi tik saka, ka slikts tas lielveikala darbs, bet pārsvarā to saka tās, kuras nemaz nav tur strādājušas. Vairāk kā pusgadu nostrādāju Prismā, teikšu, ka tas man bija viens no trakākajiem un jautrākajiem dzīves laikiem. Alga bija no 230-250 ls, grafiku varēja sarunāt, kā grib, kolēģi jauki un ieejot tajā veikalā vēljoprojām sirdī tāds prieks un siltums ielīst. :))
05.02.2014 00:24 |

Reitings 2542
Reģ: 07.06.2012
Tajos lielveikalos , kā Rimi, nav baigie iztrūkumi kasē dienas beigās??? Tur taču nenormālā slodze.
05.02.2014 00:34 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
05.02.2014 00:34 |

Reitings 900
Reģ: 19.01.2014
un aronija
05.02.2014 00:35 |

Reitings 6407
Reģ: 16.01.2014
Tajos lielveikalos , kā Rimi, nav baigie iztrūkumi kasē dienas beigās??? Tur taču nenormālā slodze.

Tie cilvēki, kas tur strādā ir ar zelta rokām un tā reti gadās (piešāvušies).

Vispār ir zelta likums, ja iztrūkst daži santīmi, tad tas nav slikti, slikti ir tad, ja kasē naudas ir par daudz.
05.02.2014 00:43 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Nu es neesmu dzirdējusi sliktas atsauksmes, it īpaši no tiem,kuriem paveicies ar kolēģiem. Jā, algas nav nekas dižs, bet,ja strādā par krāvēju vai kasieri, augstāko izglītību nevajag.
05.02.2014 00:50 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Par Rimi esmu dzirdējusi tikai labas atsauksmes, ja godīgi, (no darbiniekiem) zinu vairākus cilvēkus, kas tur strādā gadiem un, tiešām, nesūdzās un ir apmierināti :) Ja tā padomā, tad neko sliktu pat neesmu dzirdējusi :D :D :D
Par Maximu gan esmu dzirdējusi sliktas lietas :D
05.02.2014 10:08 |

Reitings 3296
Reģ: 26.08.2009
no savas mēnesi garās pieredzes varu teikt jā - daru Drogās var easy-peasy apvienot ar studijām, bet... Ja ieiesi palasīt atsauksmes sudzibas.lv, tad varu apzvērēt, ku katrs vārds tur ir patiesība.
05.02.2014 10:12 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits