Man kā reiz ir stāsts no dzīves. Manai māsai bija tieši šāds gadījums(-i), viņa sāka satikties ar pusi, kas bija nonācis ratiņkrēslā (2x). (tāpēc es saku, ka viņai ir glābšanas komplekss)
Pirmajā gadījumā puisim nebija absolūti nekādas cerības nostāties uz kājām. Viņai tas netraucēja, seksā arī kaut ko izštukoja. Vēlāk gan nāca atklāsme, ka viņa grib darīt tās pašas lietas, ko var standarta pāri - iet pastaigā gar pludmali, kopā peldēties, slēpot, kaut vai vienkārši aiziet kopā paballēties utt., bet dēļ viņa stāvokļa tas nav iespējams. Attiecības pārtraukt jau arī nav tik vienkārši, jo jācenšas izvairīties no iespaida, ka viņa grib tās pārtraukt dēļ viņa stāvokļa.
Otrais gadījums bija jau labāk, puisis pamazām "cēlās kājās". Šīs attiecības redzēju klātienē, jo tajā laikā dzīvoju ar viņiem kopā. Nu, ja patīk dzīvot četrās sienās, nodarboties ar apkopšanu (bonuss visam tam bija viņa slinkums un vēlme pēc vēl vienas mātes, kas viņam visu pienes), tad uz priekšu, bet es sapratu, ka, lai vai kā man patiktu puisis, es nevarētu ar viņu satikties, ja viņš būtu ratiņkrēslā.
Pilnīgi cita lieta, ja esošajam dzīvesbiedram atgadītos nelaime.