Jauns darbs un nozaudēta pase

Reitings 12
Reģ: 03.02.2014
Sveikas!
Man pirms nedēļas nozaga pasi, nupat devos izgatavot jaunu, pateica, ka jauno pasi varu saņemt 17. februārī. Bet! Man ir jauns darbs un tuvāko dienu laikā jādodas noslēgt darba līgums. Vai es varēšu noslēgt līgumu bez pases, vai arī - uzrādot vecās pases kopiju, nesakot, ka pase ir pazudusi? Vecā pase šobrīd ir ierakstīta nederīgo dokumentu reģistrā, vai darba devējs to redzēs un pārbaudīs?
Vārdsakot, vai es varu iestāties darbā bez pases / ar šobrīd nederīgas vecas pases kopiju? Un ko teikt darba devējam, lai izskaidrotu situāciju?
03.02.2014 15:33 |

Reitings 3467
Reģ: 24.09.2012
Vai tomēr mēģināt izšmaukt ar to kopiju?
Es kaa DD varu pateikt, ja man kaads gribeetu sleegt liigumu ar pases kopiju vai bez pilnvaras, vai neapliecinatas pilnvaras kopiju (tas uz uznjeemumiem vairak attiecaas), tad nekaada liiguma nebuutu.
Samaara, nekur neesmu reejusi virsuu bez pamata.
Varbūt viņa vēl nezināja, ka dabūs darbu, kad pieteica jauno pasi. Ne Tavā ziņā šādas situācijas dēļ cilvēku par dumju saukt.
Ne jau par so es izteicos, bet par domu iesmeereet kopiju, kura turklaat ir no nederiigas pases. Ja cilveks ir sapratigs, vinjs ies un runas, nevis centisies kaut ko sameloties (nedod dievs tas veelaak atklaasies, jo tas neko labu par cilveku neliecina).
03.02.2014 19:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits