Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Meklēju jaunu ģimenes ārsti!

Reitings 227
Reģ: 19.10.2013
Hem... Labrīt :)

Varbūt kāda zin labu ģimenes ārsti Rīgā? Būtu ideāli ja būtu veselības centrā "VALEO" vai Pļavnieku poliklīnikā...

Vairs neuzticos šai kas nu jau man ir bijusi 22 gadus.... Ātrāk mani nobendēs mani nekā izārstēs....

Varbūt kāda var izstāstīt kā notiek ar slimības vēsturēm tad? Pašai jāiet ņemt ārā vai ārsti pārsūta tad?
03.02.2014 11:35 |

Reitings 2295
Reģ: 29.01.2009
Diemžēl neko labu nevarēšu ieteikt. Pati meklēju kādu normālu ārstu. Kaut gan vislabprātāk nebūtu nekādās uzskaitēs vispār.
Nu nav man vajadzīgs ģimenes ārsts, kas ne no kā grib aizsūtīt, piemēram, uz plaušu rentgenu, usg vai vēl ko tādu :O Tak acīmredzot viņam vispār nav ne jausmas, kā tas ietekmē organismu.
03.02.2014 11:38 |

Reitings 227
Reģ: 19.10.2013
Chanely, mana ģimenes ārste vispār neuzskatīja ka rentgens man bija vajadzīgs, kad biju salauzusi potīti+ atlauzusi lielo kaulu.. Pati tiku līdz viņai, pačamdīja, paprasīja vai neesmu lauzusi(atbildēju ka nē, jo likās ka esmu tikai samežģijusi, jo nebija itkā pirmā reize), iedeva smēri par 10ls, bez rengena aizsūtīja mājās pagulēt nedēļu.... Bezjēgā grūž antibiotikas.... ehz.... cenšos neiet pie viņas, bet vēlos šobrīd pārbaudīt veselību, bet negribu iet pie viņas, jo bezjēgā prasa naudu un viņa neārstē būtībā un uzreiz ir gatavs spriedums mani ieraugot....
03.02.2014 11:55 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits