ai uznadnociet jubilarei putniņdeju visi. http://www.youtube.com/watch?v=ZD2LyVPLdJktad šo putniņdeju. zinu ka bus jautri. mes sveicam kolegi lidzigi 60 gadu liela jubilejaa , riktigi parsmejamies. un ziedi biaj cik gadu ( var ziedu nakts tirgu iepirkt)
dāmu nosedina uz galda un parejie danco un dzied lidzi. tad ar urravām sveic. un ar kreslu un mešanu uz augšu.
Piedals visi bez iznemuma.Nekad visiem neprasaat iesaistiities pasaakumos, jo ne visi skaidri un gaisi pateiks, ka tas neinterese vai vispaar jubilaare riebjas. Agraak es pati straadaaju "zem kaada" un saadi noraadijumi man nepatika. Ko dariit Jaanim, ja vinam Jana (tai, kurai dzimsanas diena) riebjas, bet vinjam kolektiivs uzliek par pienaakumu Janu tureet uz celīša? Na*ig to vajag?
dāmu nosedina uz galda??? Murgs. Kaut kas mega tizls.
tad šo putniņdeju. zinu ka bus jautri.Jautri? Ne visi 50-60 gadnieki tadas stulbiibas uzskata par jautram.
Autorei ieteikti izveleties taadu apsveiksanas veidu, kas vinju (apsveicamo personu) neaizskartu del vinjas vecumaLuk šī tīniskā iedalisana vecuma grupas jubileja aizskar gan un ļoti.
Nekomentēsu vairaak...., bet, Kubiete, esi piedzerusies, ka taadus sviestus iesaki? PSRS muzika (mana maate, kura tagad irjubilaares vecumaa, par ko taadu apvainotos, taapat kaa visi paareejie normaali domajusie) ? Kaut kadas cepures (es to saliidzinu ar tiinju balliiteem vai cirku. Tieshaam cepures 55 gadu vecumaa???? Varbut vel piedavat balliiti Koijotos??)?es izteidcu piemerus no vairakam jubilejam. Tu neieteici neko. Un savu jaunibas dienu muziku mil visi. Tu esi ko salietojusies vienmer vai? Mūždien tada nelaimes čūpiņa esi, ka žēl paliek tevis:D
Kur tu straadaa? Tvaika ielaa?