Sveikas dāmas,
Nu jau labs laiks, kad esmu strupceļa ar ginekologa meklējumu. Vēlos aiziet uz pārbaudēm (viss ir kārtībā) ne tikai, lai pārliecinātos, ka tiešām viss ir kārtībā, bet tas vēl nepieciešams tai stulbajai sanitārajai grāmatiņai. Visvairāk uztrauc mani tas, ka es nespēju atrast sakarīgu ginekologu, jo tikko kā liekas "o šī varētu būt īstā" tā uzreiz pameklēju internetā sliktas atsauksmes, un tas ir koks ar diviem galiem - vienas saka, jā forša,ideāla...utt. un te jau otras kladzina kāds monsntrs patiesībā ir. Un ej nu sazin kā tad patiesībā īsti ir. Tāpēc nolēmu uzjautāt Jūsu, dāmas, ieteikumus - pie kuras ārstes varētu ar mierīgu sirdi aiziet, nedabūnot atkal morālu traumu, kā no manas iepriekšējās ārstes, ka tagad baidos iet pie citām.
Kādu tad es meklēju? Tāda kas nav darba rutīnas/ sieviešu lielā kvantuma nomocīta bezpersoniska būtne. Dzelzs lēdija, kas dien dienā saskatījusies tik daudz.....minčus, ka aizmirst ka "katrs mincis" sieviete ir pats dārgākais un nepatīkama vizīte var atstāt sliktu iespaidu turpmākajā dzīvē. Meklēju tādu kas Tevi uztver kā individualitāti jeb vieglāk sakot - viņa ir jauka, ar draudzīgu attieksmi(pret visām, arī ne patstāvīgām pacientēm), ka jūties komfortabli un vari normāli komunicēt par sev interesējošām lietām, jo tomēr sēdēt krēslā ar pavērtām kājām visai pasaulei jau nav diezko patīkami, ka vēl "svešas tantes" ņemšanās pa tavu minci rada vēl papildus morālu stresu... Ja būtu problēmas tad noteikti mestos pie kādas riskējot atkal tikt pie trakas azbesta tantes, bet šoreiz ne, vajag pamaklēt. :D Ar to es gribu teikt, gribu aiziet uz vizīti (varbūt pat ar cerībām,ka nebūs jāmeklē nākamreiz cita, ka beidzot būs atrasta tā mana īstā....vienīgā... GINEKOLOĢE :D Iterese ir vai nu par Rīgas vai Jelgavas ārstēm.... tā kā ļoti gaidīšu ieteikumus un padalīšanos pieredzē.
Lai jaukas brīvdienas!