Diena iesākusies kolosāli!

Reitings 534
Reģ: 03.11.2011
Šāda situācija vēl nebija piedzīvota:

No rīta, braucot uz centru, sēžu tramvajā... ierakusies telefonā. Vienā brīdī paceļu acis, redzu, ka viena veca tantiņa stāv cieši pie mana krēsla (burtiski spiežas man virsū) un tāaa skatās. Sajutos ļoti neērti, ka neesmu pamanījusi un palaidusi apsēsties. Ceļos no savas vietas, saku, lai atvaino un nāk sēsties. Bet.... ko šī: "Es Nolādēts! Ak, Dievs! Briesmīgais, stulbais cilvēk!" momentā metas no manis projām un pa visu tramvaju sāk bļauj: "Gribēju tikai tur pastāvēt, tieši tajā vietā blakus, bet ko šī - uzreiz ceļas un liek man sēdēt! Es negribu sēdēt! Ak, Dievs. Stulbs cilvēks. Neļauj man mierīgi tur stāvēt. Negribu sēdēt! Muļķe! Ārsts jau saka, ka tādus cilvēkus izārstēt nevar!" ... tā viņa turpināja visu ceļu (pēc 4 pieturām man bija tikai jāizkāpj).

Sajutos ļoti neērti, slikti.... brrr, pat tagad pēc 2h vēl tāda - nekāda sajūta :( Gribēju taču tikai labu!
01.02.2014 11:21 |

Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Bet tiem dažiem vecajiem cilvēkiem uz vecumu uznāk kaut kas neriktīgs..

Man paziņam arī viens opis dzina ārā no vietas, jo tā esot tieši viņa sēdvieta.

Draudzenei arī līdzīgi, viņa sēž un aiz muguras omīte stāv,viņa viņu protams nepamanīja,pēkšņi ome sākusi kliegt ,ka viņa viņu nelaižot sēdēt un ko un ko, draudzene palaiž,ome apsēžas ,vēl kaut ko lamājas un nākamajā pieturā izkāpj. :D
01.02.2014 12:28 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Nerea bet ko zin, varbūt tas ir pārkāpums, ja sēžu penšukiem paredzētā vietā, bet onka stāv :D
01.02.2014 12:33 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
ja transporta sež kaut viens virietis vietu simtgadigam tantukam nekad nedosu.
01.02.2014 12:39 |

Reitings 274
Reģ: 29.01.2009
Mani vakar tramvajā 2 meitenes (šļuru tipa) tā nokaitināja, ka pateicu, lai uzvedās klusāk sabieriskā vietā, tā vietā visu cēļu klausījos kko šādu: seksa par maz, darbs slikts, narkotikas salietojusies, stulba, aizveries, kurš tev kko prasīja utt, davaj izkāpjam. Tas "seksa par maz" gan bija adresēts tantiņai, tā ap 55, kura pateica, ka meitenēm tik tiešām zems līmenis. :D Jutos tik ļoti saniknota, ka uz jautājumu: "Vai negribi izkāpt, parādīšu kā grūstos utt.?", es atbildēju, ka ar lielāko prieku. Un tad pati dažas reizes pajautāju, vai tik tiešām negrib izkāpt. Beigās izrādījās, ka ar visbļaustīgāko meiteni kāpām ārā vienā pieturā, taču viņa kājas nesa prom kā prata. :D Es jau to paredzēju, protams! :D
01.02.2014 12:48 |

Reitings 166
Reģ: 31.07.2013
oi,par sēdvietām var strīdēties un strīdēties.
Grūti ar tām tantiņām un opīšiem,reizēm jau viņi arī nesaprot,ka daži cilvēki,kas ir jaunāki strādā un viņiem arī kkas var sāpēt-bet viņiem jau sākumā ir kkas jāpurpina virsū un jāpasaka,ka slikta jaunatne aug,vai tamlīdzīgi.

Un kopš esmu stāvoklī,saprotu kā jūtās grūtnieces kurām vajag kaut kur braukt ar sabiedrisku-tīrās mokas.!Es gan esmu palaidusi vienmēr,ja redzu,ka ir kādai puncis,ja kāds vēl to nav paspējis izdarīt.Un tās cacas,kas sēž pašā priekšā un noliek sev blakus somiņu,kur reāli var apsēsties vēl viens cilvēks-uhhh,kā uzdzen dusmas!
Nav jau tā,ka piemēram, man būtu ar punci grūti nostāvēt kādu mazu brītiņu,man vairāk bail,lai mani nespiež no visām pusēm,tāpēc vienmēr cenšos tikt pie sēdvietas.

Par tavu gadījumu-malacis,ka palaidi,bet tantiņa laikam nebija īsti vesela. :(
01.02.2014 12:48 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Tas "seksa par maz" gan bija adresēts tantiņai, tā ap 55,
:D :D :D sasmejos.Es par tantiņām sauxcu omītes kam vismaz 80 gadi:D
01.02.2014 12:51 |

Reitings 274
Nesen sanāca arī tāds dīvains atgadījums. Iekāpu pilnā tramvajā, pieķēros pie trubas netālu no tantiņas.
Tantiņa: "Tālu brauc?"
Es: "Ne pārāk!"
Tantiņa: "Kad izkāpšu, palaidīšu apsēsties!"
Tad seko neilgs klusums, un viņa ar smīnu piebilst: "Galapunktā". :D
01.02.2014 12:56 |

Reitings 274
Otrai tantiņai gan ap kādiem 70. :D
01.02.2014 12:59 |

Reitings 381
Reģ: 07.07.2013
Kad izkāpšu, palaidīšu apsēsties!

:D :D :D :D
Tie tantuki (reizēm arī onkuļi) tak nav jāņem galvā. Nu grūti viņiem nostāvēt, dzīve grūta, pensija maza, vecums arī dara savu, visas tās lietas galvā norisinās daudz lēnāk un nekvalitatīvāk. Nu ko darīt, skumji, ka nevar pieklājīgi paprasīt un pajautāt, lai iedod vietu, tā vietā bļauj, apvaino, bakstās ar savu zivju maisu vai sāk ļerkstēt, ka nerunāju krievu valodā. Es tādus 'cilvēkus' neņemu galvā, nu ko darīt, ir ļoti daudz dīvainu cilvēku pasaulē, bet viņu dēļ baigi pārdzīvot? Domāju, ka nav vērts :)
01.02.2014 13:17 |

10 gadi
Reitings 1725
Reģ: 14.06.2010
Veci cilvēki sabiedriskajā transportā spēj ļoti uzkrist uz nerva..
Īpaši amizanti man liekas tas, ka nepārtraukti sūdzas, ka kaut kas sāp, nevar paiet, bet līdz ko piebrauc sabiedriskais, metas skriešus iekšā, lai tikai noķertu kādu vietu.
01.02.2014 15:20 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Es nekad nevienu nekur nelaižu, tāpēc nav šitādu problēmu.

Nu jā, vēl viens iemesls "lepoties" ar sevi.

Par tēmu: skaidrs, ka omei nebija ar galvu labi. Galu galā, Tu esi pieklājīga, un kas notiek citu cilvēku galvās nav Tava problēma.
01.02.2014 15:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits