Kārtējas muļības, kas man iet nošauties vai sākt nēsat uzvalkus?:D
Esmu gara un esmu sievišķīga, un par vīriešu uzmanību nesūdzos, tāka par nepievilcīgu mani nevar uzskatīt :D
Protams, ka tādi īsi 1.70m "vīrieši-knariņi", kuriem augšanas hormona pietrūcis, pukst par tām garajām sievietēm, jo tādas pat neskatās viņu virzienā ;)
es esmu vīrietis 189cm, bet tik un tā tam piekrītu. tak visiem vīriešiem patīk smalkas un mazas sievietes. nevis tādas kuras bez maz vai viena auguma, vienalga ar papēžiem vai bez
150 labs augums? Nē, nu piedodiet man, protams, bet tas taču jau gandrīz punduris kkāds.
Un virs 175 vīrietis? :D Es neteiktu, ka 175 būtu normāls vīrieša augums :D
Esmu 173 cm un vīrietis man nesen uzdāvināja kurpes ar 14 cm papēžiem. Viņš ir sajūsmā, ka esmu gara un slaida! Kādreiz, kad pačīkstu, ka gribētu tomēr būt īsāka, viņš atbild, ka negribētu sev blakus rūķi.
es nezinu kāds ir vīdējais vīrieša augums, bet tas noteikti nav norm;als sievietes augums. 150cm ir normāls augums priekš sievietes, vislabāk ap 160cm, 175cm pa daudz, 180cm vispār WTF?
Es jau Tev gribētu pateikt ko skarbāku,bet izskatās,ka Tu neesi īpaši saprātīgs.
Ja Tev liekas,ka 150 ir normāls augums sievietei,tad pats neesi garāks par 165.
Visi garumi ir normāli,nav tādu nenormālo garumu. Katram ir sava gaume u.t.t.
Ko Jūs te uzvedaties uz kkāda troļļa provokācijām?! Un uzrakstīt,ka 150cm ir salīdzināms ar punduri,ir,atvainojos,tik aprobežoti!
Man ir viena pazīstama draudzene, kura ir 190cm. Viņa izskatās labi, sievišķīgi, par puišu uzmanību nevar sūdzēties.
Nekad nenosauktu viņu par vīrišķīgu.