Santa, neuzspied viņam sevi. Sievietei ir jābūt kā mīklai, kā nezināmai grāmatai vīrieša priekšā. Ja Tu ļoti ātri sevi atklāj un vīrietim neatstāj šo noslēpumainības sajūtu, tad arī viņš saprot, ka medījums notverts un tas ir tas brīdis, kad pazūd romantika. Ja Jums vēl nav nopietnu attiecību, tad izturies tā, kā Tu par tām pašlaik vispār nedomā un nevēlies pat dzirdēt, pat ja tas ir tas, ko dedzīgi meklē. Tā ir viena no sieviešu viltībiņām.
Ir ļoti daudz tādu viltībiņu, kas palīdzēs Tev saprast vai tas ir Tavs vīrietis, piem. vēl viena - parādi savam draugam, ka arī bez viņa Tev ir daudz variantu, ar ko satikties un lietas, ar kurām nodarboties. Ļauj, lai Tevi iekaro. Jo lielākas pūles vīrietis pieliks, jo svarīgāka un dārgāka būsi viņa acīs. Es redzu, ka esi pašpārliecināta par sevi sieviete, tāpēc, lūdzu, lūdzu, nepazemo sevi viņa priekšā. Apzinies savu vērtību. Ja jūti, ka vīrietis nevēlas ar Tevi attiecības, nelūdzies, neskrien viņam pakaļ. Izvēlies īstu vīrieti, kas spēs Tevi novērtēt. Tici man, uz pasaules ir daudz vīriešu, kuri centīsies visiem spēkiem Tevi iekarot, jo zinās, ka spēj vīrieti darīt laimīgu. Nesamierinies ar pagaidu variantu.
Ja tomēr paliec ar draugu kopā, tad es gribētu Tev ieteikt vairāk atslābināties, esi maiga, sievišķīga - ļauj viņam pašam izdomāt ko darīt un kā Jūs pavadīsiet savu brīvo laiku, ļauj viņam Tevi aicināt uz randiņiem, izmaksāt, utt. Es ļoti labi saprotu, ka Tu esi pieradusi būt noteicēja, bet zini, ka vīrietim vienmēr ir jājūtas kā vīrietim, nevis, kā Tavam bērnam, kura mammīte vienmēr visu sagatavos priekš viņa. Un arī Tev pašai blakus ir vajadzīgs vīrietis nevis „nevarītis”, vai ne? :) Tāpēc arī lēmumus atļauj pieņemt viņam pašam.
Nu, un protams, mīli sevi, tad arī citi spēs mīlēt Tevi. Ja sieviete sevi mīl, novērtē un ciena, tad arī vīrietis darīs tieši to pašu. Lai izdodas atrast pareizo risinājumu! :)