Sveiki meitenes! Es veicu nelielu pētījumu un es būtu ļoti pateicīga,ja Jūs atbildētu uz pavisam vienkāršiem jautājumiem.
1.Kas Jūsu kosmētikas kolekcijā ir visvairāk acu ēnas vai lūpu krāsas/spīdums?
2.Kam Jūs dodiet priekšroku- lūpu krāsām vai lūpu spīdumiem? Kādus toņus vislabāk Jūs izvēlaties?
3. Acu ēnas matētas vai ar spīdumiem? Jūsu mīļākie toņi?
1. lūpu krāsas
2. Lūpu krāsām, visvairāk man ir nude un fuksija, tumši rozā, sarkanīgie toņi.
3. Ēnas man patīk neitrālos toņos. Brūnos, pelēkos. Bet patīk arī zelta. Ēnas patīk gan matētas gan ar spīdumiem, pat nezinu kuras vairāk :D
1. Lūpu krāsas/spīdumi.
2. Dodu priekšroku lūpu spīdumiem. Izvēlos rozā toņus vai vispār bez krāsas.
2. Matētās acu ēnas - brūnas, bēšas, zeltainas, jo tādas krāsas piestāv un izceļ manu acu krāsu.
1. Acu ēnas.
2. Priekšroka drīzāk spīdumiem, izvēlos neitrālus toņus (nude, maigi rozā). Ir dažas lūpu krāsas, tās ir spilgtos toņos, izmantoju diezgan reti.
3. Dažādas acu ēnas, gan matētas, gan ar spīdumiem. Ikdienā mīļākie ir dabīgie toņi (pārsvarā matētie). Īpašākās reizēs - kā sanāk. :)
1. Acu ēnas
2. Lūpu krāsām. Tumši sarkanīgus, tumši violetīgus. Vairāk man gan ir sarkanie dejošanas koncertu dēļ.
3. Matētas. Melns, balts, tumši brūns.
1. Lūpu krāsas;
2. Lūpu spīdumi- neitrāls un sārts pārsvarā;
3. Vairāk jau matētas, retos gadījumos ar spīdumiem. Mīļākie ir naturālie toņi- brūnas un bēšīgas, arī melnas. Tas tā ikdienišķajos gadījumos. Reti kad šādi tādi krāsaināki toņi, vairāk uz kādu ballīti vai pasākumu;
1.acu ēnas
2. Man nav neviena lūpu spīduma vai lūpukrāsas, nelietoju
3. Hmm, laikam jau matētajām, bet ir puse uz pusi pašai. Visvairāk ir melno, brūno, miesaskrāsas toņu.
- acu ēnas;
- lūpu krāsām. Sarkanie, šobrīd aktuālā fuksija, nude, vecrozā toņi.
- man ir aizspriedumi pret spīdumiem :D lielākoties klāju matētas. Toņi - zaļie, brūno palete...
1. Lūpu krāsas/spīdumi
2. Abiem. Sarkani,rozā,nude vai caurspīdīgi.
3. Laikam jau matētām. Brūnie,rozā un melnie/pelēkie. Protams,patīk arī zilie,zaļie,violetie utt,tomēr ar tiem vēl man jāiemācās krāsoties,tāpēc pagaidām paliek standartiņš. :)
1. Lūpu krāsas/acu ēnas
2. Lūpu krāsas - izvēlos neitrālus toņus. Ir 2 lūpu spīdumi, kurus lietoju reti.
3. Bez spīdumiem. Vairāk izvēlos neitrālus toņus, bēšīgus, man tie ir mīļākie tonis. Viens no spilgtākājiem, kas man ir un arī patīk - ēnas zaļā smaragda krāsā.
1. Lūpu krāsas.
2. Ikdienā maigi, gaiši lūpu spīdumi, retu reizi uz kādiem svētkiem koši sarkana lūpu krāsa.
3. Acu ēnas nelietoju vispār. Citām sievietēm labāk patīk, kā izskatās neitrāli toņi, košie uzreiz atgādina tādu "lētumu" (bet tas tikai mans subjektīvais viedoklis)