Atvainojos,ka nav garumzimju.
Meitenes,man ir loti liela problema.Man plaisa ada ap degunu,lupas,rokas..It ka smereju ar mitrinosiem kremiem,lupas ar panthenol forte lupu balzaminu,bet neka..
Pie dermatologa pieraksts tikai nakamas nedelas beigas..varbut man trukst kads vitamins?Nekad agrak ada nav tik loti plaisajusi..
regulāri vai tikai ziemas periodā?
Man ziemas periodā rokas ar krēmu jāsmērē katru dienu, citādāk āda sāk plaisāt un asiņot.
Ja tikai ziemas periodā, tad tas aukstā un vējainā laika dēļ, bet, ja regulāri, tad iespējams, ka kādi vitamīni trūkst.
melnmatainaa, nav tā, ka tin šalli pāri degunam? Man viena paziņa tā dara un visa sejas apakšdaļa tik sausa, kā dinozauram Vitamīnus pēc cosmo dāmu foruma ieteikumiem lietot nav tā prātigākā doma Var būt vienīgi kādu zivju eļļu, bet efektu uzreiz neredzēsi.
kad man plaisā lūpu kaktiņi, izlietoju plāksnīti b vitamīna un dziedēju ar kliņģerīšu ziedi, pāriet. no tā, ka nedēļu padzersi a, b vitamīnu, nekas slikts nenotiks, imho.
Var buut arii kaada alergija. Kaut pret to pasu kreemu (tas nekas, ka agraak taada nav bijusi, jo muusdienaas alergijas uzdodas nemanot). Varbuut lieto neatbilstosu kosmeetiku (mitrinosus kreemus labaak nelieto kaa tev jau ieteica). Tagad aaraa taads loti veejains laiks, tas arii vareetu buut pie vainas, ja probleema ir saakusies peedeejaas dienaas.
Man tā nesen bija. Pie vainas - vitamīnu trūkums. Taisīju mitrinošo masku ikvakara kūri nedēļas garumā. Drogās nopirku tādas maskas pa 2 gab. 1 iepakojumā ar aļģu ekstraktiem. Nav jāmazgā nost. to, kas nav iesūcies ādā var noslaucīt vai iesmērēt ādā kā krēmu, jo ūdens sausina ādu.