Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Brūnie rīsi - garša.

 
Reitings 24
Reģ: 29.08.2013
Sveiki visapkārt!

Man ir jautājums par to, kā ir jāgaršo kārtīgi izvārītiem rīsiem? Es esmu izmēģinājusi līdz šim tikai Valdo firmas rīsus un vārot pat kādas 30 min tie sanāk cieti...
31.01.2014 15:43 |
 
Reitings 168
Reģ: 31.01.2014
Atceros, kā zvanīju savai mammai tieši ar šādu pašu jautājumu. :D Tie nebūs tik mīksti kā parastie rīsi. Tāpēc arī vairāk nepērku.
31.01.2014 15:45 |
 
Reitings 588
Reģ: 21.10.2012
es parasti vāru tikai baltos rīsus un klāt pielieku šķipsniņu brūnos, tad ir forši, tādi kraukšķīgi
31.01.2014 15:47 |
 
Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Esmu vārījusi arī 40min un ir cieti pēc tekstūras, silti iesaku izmērcēt vismaz 2h pirms vārīšanas, tad ir ok!
31.01.2014 15:49 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Paris-es atkal peec vaariisanas to katlinu paturu ietiitu segaa-taa lai veel pasuut.
Man bruunie riisi garso daudz labaak par baltajiem-ir saliidzinosi veseliigaaki.Pameeginaasu pameercet.
31.01.2014 15:55 |
 
Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Man liekas, ka brūnie rīsi garšo nedaudz pēc riekstiem. Man sanāk mīskti, forši, tikai jāvāra gan ilgāk nekā baltie.
31.01.2014 16:01 |
 
Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
Man tieši patīk tā stingrā, riekstīgā tekstūra :) Bet nu jā, neizmērcēti pa 30 min nebūs gatavi.
31.01.2014 16:04 |
 
Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Es kaadreiz bruunos riisus vaaru vistas buljonaa ,un tad atkal taa garsa ir mazliet citaada.
31.01.2014 16:04 |
 
Reitings 24
Reģ: 29.08.2013
oo forši! PAldies! :)
31.01.2014 16:09 |
 
Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Man tieši patīk, ka brūnie rīsi ir cietāki. Riktīgi garšo. Vāru apmēram 35 min.
31.01.2014 16:21 |
 
Reitings 171
Reģ: 15.12.2013
Man arī brūnie rīsi garšo labāk par baltajiem.Un te jau meitenes teica,ka viņi jāvāra ilgāk.Es vāru apt. 45 min.
31.01.2014 16:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!