Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kontracepcijas tabletes /negaidītas mēnešreizes

 
Reitings 142
Reģ: 28.06.2010
Sveikas, meitenes!
Vispār arī domāju piezvanīt savai ginekoloģei, bet vēlos uzklausīt arī jūsu viedokļus.
Lietoju kontracepcijas tabletes jau teju gadu, viss vienmēr ir bijis kārtībā. Neesmu nekad nevienu tableti izlaidusi, mēnešreizes vienmēr sākas 7 dienu pārtraukuma nedēļā. Šonedēļ gan saskāros ar nepatīkamu situāciju. Tabletes jābeidz dzert tik pēc pusotras nedēļas, taču ne no kurienes pirms 2 dienām parādījās sāpes vēdera lejasdaļā + smērējumi. Vakardien un šodien jau tās varētu nosaukt par mēnešreizēm. Galvenais, ka arī sāpes ir diez gan spēcīgas, bez ibumetina šīs dienas nevaru izturēt.
Varbūt vēl kādai ir tā gadījies, un uztraukumam nav pamata?
31.01.2014 13:14 |
 
Reitings 525
Reģ: 22.11.2011
Nē šādi gan nav gadījies, ir tikai bijis, ka mazliet dažas dienas aizkavējas, lai gan vienmēr ar tabletēm MR ir kā pēc pulksteņa. Varbūt esi lietojusi kādus medikamentus, piemēram, antibiotikas samazina OK darbību. Vai varbūt ir bijusi vemšana vai caureja neilgi pēc tablešu ieņemšanas un to darbība beigusies līdz ar to sākušās MR. Lai nu kā es tavā vietā tagad papildus izsargātos ar prezervatīvu un dotos šo jautājumu noskaidrot pie ginekologa.
31.01.2014 15:39 |
 
Reitings 468
Reģ: 29.01.2009
Es gan tabletes nedzeru, bet gadījās līdzīgi. Mēnešreizes starp mēnešreizēm. Daktere vispirms lika uztaisīt HCG analīzes + ārpus rindas uzreiz pieņēma mani. Beigu beigās viss ok. Kā man paskaidroja, ka vienas liekas MR.
Ieteiktu gan uzzvanīt tagad savai dakterei, jo noteikti netiks izslēgta grūtniecības iespējamība.
Man arī bija lielas sāpes. Sākās viss vakarā, aizskrējām uz ātrajiem, kur priekšā vecis- dežūrāsts nokaunināja mani un pateica, ka var nosūtīt mani pie ginekologa,ja jau es tik ļoti gribot, bet tas nozīmē, ka man būs jāsēž rindās + beigu beigās jāmaksā. Nolēmu riskēt un gaidīt rītu.
31.01.2014 15:47 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits