Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Joga vs Zumba

 
Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Var būt ir kādas meitenes kuras ir nodarbojušās ar jogu,vai pat tagad nodarbojās?Varbūt varat izskaidrot tādu lietu...Kādu laiciņu atpakaļ runāju ar māsu,viņa dzīvo Īrijā un viena viņas draudzene iet uz Jogu,cik sapratu jau vairākus mēnešus,esot baigi apmierināta,teica labi jūtoties un svars iet nost.Tad māsa izmeta tādu frāzi,ka sievietēm vispār nav labas airobikas un it īpaši Zumba....,ka neesot labi,tā lēkāšana it īpaši sieviešu veselībai,ka varot pēctam būt problēmas ieņemt bērnus.To esot stāstijusi tā draudzene,laikam no pasniedzēju teiktā.
Man pašai ir interese gan par Jogu ,gan Zumbu,tieši Zumbu gribēju nopirkt pie Playstation 3,man ir Playstation move,varētu pavingrot mājās...
Vai esat ko līdzīgu dzirdējušas?Kā tur īsti ir? :)
31.01.2014 07:45 |
 
Reitings 307
Reģ: 16.01.2010
Zumbā vai tad jālēkā ? Zinu , ka sievietēm nav labi ar agresīvu sportu aizrauties.
Jo tad "energetiski" klustot par veci .. Un tā bieži ir problēma , kāpēc nevar palikt stāvoklī.. Bet to ka no lēkāšanas nevar - man škiet mulkibas .. Jo bez Jogas ir ari citi vingrošanas veidi (ari no austrumiem) .. Ko Dara ari Sievietes un tur ir jāpalēkā . Un to tieši iesaka kapha tipa sievietēm , Lai nomestu svaru :)
31.01.2014 07:52 |
 
Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Varbūt mazliet nepareizi par to lēkāšanu,jo līdz galam nesapratu,kas tajā Zumbā tas kaitīgais...Gribējàs zināt ko īsti saka Jogas pasniedzēji un kà to pamato?Kautkā tā :)
31.01.2014 07:58 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits