Es "smeekeeju" elektornisko. Bet tas ir vairaak ietaupiishanas noluukos - ne atmeshanas. Man patiik. Kaa arii iisteniibaa es tagad iistaas cigaretes smeekeeju tikai balliitees. Vasaraa biju Latvijaa, un cik skatiijos, pie jums ir veel taas pavisam vieglaas, kas reaali neko nedod, nu taas, kas izskataas peec cigareteem un ir maza ziimula izmeeraa. Pie mums jau ir taadas, kas izskataas peec baterijaam (lampaam, nevis taam, ko liek pultiis :D), izveele ir milziiga, ir pat tik speeciigas, ka 2 pacinju dienaa smeekjeetaaji speej atmest. Pagaidaam neviens nezina, ko sliktu taas nodara veseliibai, bet nu es nedomaaju, ka tas vareetu buut sliktaak kaa cigaretes.
Smeekeejot katru dienu viens skidruma flakoninsh man iet kaadas 2-3 nedeelas un taads maksaa 6-7 eiro. Pati cigarete maksaaja 40 eiro. Jau sen esmu ietaupiijusi daudz vairaak, nekaa ja turpinaatu smeekeet parastaas (pacina cigareshu Francijaa - 7 eiro). Cigaretes bateriju uzlaadee ar usb, ir arii speciaalie laadeetaaji, lai var laadeet pa tiesho no (akdievs, es natceros, kaa sauc tos 2 cauruminus sienaa, kur shtepselee :D), uzlaadeejas loti aatri. Garshas var izveeleeties - tagad man ir cigaaru garsha, nekaa kopiiga ar cigaariem, bet man patiik.
tagad man ir shaada. Speeciigaaka, nekaa ieprieksheejaa, ar to kas bija ieprieksh vispaar neko nevareeja just.
un taas, no kuraam nav absoluuti nekaadas jeegas, izskataas shaadi
un ljoti speeciigaas lielajiem smeekeetaajiem ir shaadas