Spocīgas lietas

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Pēdējā laikā piedzīvoju divas baisas/spocīgas/mistiskas lietas,vēlos padalīties.Varbūt kāda kopš jau bijušajām tēmām arī piedzīvojusi ko jaunu vai vienkārši atcerējusies vēl kaut ko.

1.gadījums.Braucu vilcienā(Tukums2,vizriens Rīga-Jaundubulti) ciemos,ar mani kopā mans suns.Pienācis laiks kāpt ārā,virzamies uz izejas pusi,redzu,ka pie durvīm stāv sieviete,tā ap gadiem 60.Kāpnes vilcienos ir augstas tāpēc uzgriežu viņai muguru,lai paņēmtu rokās suni,jo pats neizkāps.Pagriežos un sievietes tur vairs nav.Izkāpt viņa envarēja,jo vilciens nemaz vēl enbija apstājies,iespēja,ka pagāja mums garām minimāla(un kāpēc,lai viņa to darītu,ja bija skaidri redzams,ka grasās izkāpt,stāvēja jau uz pirmā pakāpiena),jo es stāvēju pie durvīm uz vagoniem un tik apaļīga sieviete enbūtu varējusi paiet garām nepamanīta.Tā arī nesapratu,kur viņa palika

2. gadījums.Gāju ap astoņiem vakarā uz tuvējo veikaliņu.Uz to jāiet pa mazu,tumšu ieliņu,nu aptuveni 50m gara,nekādu laternu uz šīs ieliņas nav.Eju mierīgā solī,esmu nonākusi aptuveni ieliņas vidū,laterna no manas ielas spīd man uz muguras,attiecīgi mana ēna man priekšā.Eju un redzu,ka izskatās,ka man kāds seko-tas ir,redzu ēnu,kas nāk man līdzi.Pagriežos un skatos,kas tas ir,ēna sākas no nekurienes,nevar saprast no kurienes tā rodas.Paskatos no tās pa labi un tur izskatās,ka stāv kaut kas aptuvnei matru garš,cilvēkveidīgs pēc formas ar ieplestām rokām un kājām,tāds melns stāvs.Skaidri zinu,ka cilvēka tur enbija,jo es taču tur tikko pagāju garām.Tā sabijos!Atpakaļ ejot skrēju :D
29.01.2014 21:52 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Par lietu pazushanu - tur ir biezji vien apakshaa viens psihologisks fenomens. Daudzas mehaaniskas darbiibas mees daraam automaatiski, par to nedomaajot, taapeec arii peecaak neatceramies. Piemeeram, vai juus atceraties kaa tieshi shodien juus sleedzaat durvis valjaa vai to momentu, kad izsleedzaat pliiti?
30.01.2014 00:23 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Milla, palūdz, lai atdod vai uzpērc ar saldumiem :D
30.01.2014 00:23 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
es savā istabā bieži atrodu naudu,kas mistiski bijusi nozudusi,laikam manās mājās Mājas garinam patīk nemt kredītu :D
30.01.2014 00:24 |

Reitings 827
Reģ: 06.06.2013
BellaDona man reiz līdzīgi bija ar gredzenu. Uz neliela skapīša pie durvīm stāvēja gredzens. Nākot iekšā kaut kā tizli savicināju roku ar rokas kustību virzienā uz istabas vidu notraucu gredzenu no skapīša, tas nobūkšķēja kaut kur istabas vidū starp maniem puķu podiem. Izmeklējos šā un tā, beigās atradu viņu zem skapīša, no kura viņu notraucu.. Gredzens bija asimetrisks, pat ja es būtu kurla un akla, viņš nevarēja paripot kaut kur.. Nu kā gan pie visiem fizikas dieviem viņš tur varēja nonākt, ja mistikas nav? :D
30.01.2014 00:25 |

Reitings 381
Reģ: 30.07.2012
pēdējais atradums bija 20ls kurus nevarēju atrast nedēlu,bet te pēkšni tie ir plauktā...
30.01.2014 00:26 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Karīna, laba doma :D Jāatstāj arī kāda zīmīte, vrbt atbildēs :D
30.01.2014 00:27 |

10 gadi
Reitings 1296
Reģ: 01.07.2013
Samantha, priecājies, ka visu maku neaizstiepj :D
30.01.2014 00:29 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Kad dzīvoju Holandē bieži pirmajā dzīves vietā notika dīvainas lietas. Durvis atrāvās, produkti virtuvē izkrita no plauktiem, tv ieslēdzās. Laikam pats trakākais gadījums bija, kad guleju ar brāļa sievu istabā un dzirdam, ka balkona durvis dzīvojamā istabā raustas. Bet nu bijām trešajā stāvā un durvis aislēgtas tā, ka nekad nespējām atslēgt, smēķēt gājām uz otru balkonu, jo tas bija kā aizmetinātas. Trīcējām stundas trīs, jo drosme jau nebija skatīties, līdz man bija uz darbu jāiet. Eju skatīties ar krēslu rokā ( :D ), durvis līdz galam vaļā, puse istabas ieputināta, pa vidu un sniega čupas beigta vārna. Nē, es nepavisam, gandrīz neapčurājos :D
30.01.2014 00:32 |

Reitings 101
Reģ: 03.09.2011
Man izslēdzās dators, visu šo lasot! :O
30.01.2014 00:32 |

Reitings 570
Reģ: 17.12.2013
Sonata13 - kā es tevi saprotu :D ar maniem auskariem jau cik reizes tā noticis - nokrīt, galvenais tur pat pie kājām, bet tak pat pārmeklējot katru milimetru - kā nav, tā nav! Citreiz atrodas pēc vairākiem mēnešiem.
Lasot diskusiju, atcerējos, ka vienu sudraba sprādzi, nemaz neesmu atguvusi! Biju aizmirsusi vakarā viņu izņemt no matiem, bet slinkums kāpt ārā no gultas un nakts skapīša toreiz vēl man nebija, tāpēc noliku blakus gultai uz grīdas, kopš tā vakara neesmu redzējusi! Jau pagājuši gadi, kopš tās reizes un istaba ir pārkārtota simtiem reižu, taču no sprādzes ne miņas, ne ziņas.
30.01.2014 00:40 |

Reitings 17
Reģ: 16.10.2013
Acis līp ciet, bet nu izlasīju visu no sākuma līdz beigām.Drusciņ neomulīgi iet gulēt, tagad. :( :D
30.01.2014 00:59 |

Reitings 380
Reģ: 15.10.2013
Jūtu labi sapņi šonakt būs :D par durvīm un vārnu...labs!!!!
30.01.2014 01:00 |

Reitings 978
Reģ: 09.10.2013
Man brālis dzīvo UK un vakaros skatījās kaut kādus raidījumus, kur pētnieki dodas uz vecām ēkām un ar visādu aparatūru izmeklē spokus/rēgus (ir vai nav apsēstas tās mājas)...
Un tad arī teica, ka īrēja dzīvokli, un dzird, ka pa kāpnēm kāds visu laiku staigā, bet, kā atver durvis paskatīties, neviens nav un bieži tā...
Un jā, kad skatījās to raidījumu, tur parasti bija tā, ka beigās saka "Ja jūs te esat dodiet kādu ziņu" un viņiem istabā uzreiz balons pārsprāga, kas tur mēnesi karājās un viss ok bija, teica, ka kopš tā brīža vairs neskatījās tos raidījumus :D
Un, arī, kad bija jubileja fočējās un bildē tāda kā migla, nē, nu viss jau var būt, bet uzreiz bildēta otra - identiska fotogrāfija un tur nekā.... Bet, nu, viņi arī pārvācās :D

Un otrs, manai paziņai pase bija pazudusi, zināja, kur nolikusi, vienmēr tur vienā vietā, sekcijas plauktā, bet nu skatās nav, īsti vajadzība nebija, tādēļ jaunu netaisīja, bet pēc kādiem 2-3gadiem kaut kam vajadzēja un nu, viss jau sen izmeklēts un nav un viss, uztaisīja jaunu...
Bet viņa atrada, ka pirms vairākiem gadiem bija nezinu kādā sakarā paņēmusi no kapiem kaut kādu lentīti :D
un, kad izmeta to laukā, pase atradās tajā sekcijā, kur jau ntās reizes meklēta (un ne viens cilvēks vien meklēja) bet par cik bija jau jauna uztaisīta, vajadzība jau nebija :D
30.01.2014 09:43 |

Reitings 1806
Reģ: 18.08.2013
Mans mājas gariņš zeķes zog..tiešām ir tāda situācija ka viss jau sen ir parkārtots, veļas kaste pārmazgāta, bet zeķes kā pa vienai tā pa vienai :D
30.01.2014 10:00 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Haha, jā man zeķu ēdājs arī mājās dzīvo! :D
No pēdējiem gadījumiem - naktī pats pa sevi ieslēdzās TV. Un tā, uz visskaļāko kaut kāds mūzikas kanāls. Jēziņ kā es nobijos. Bet nu tieši tā diena bija 40. diena kopš mira man ļoti tuvs cilvēks. Es domāju, ka tādā veidā viņš atvadījās no manis, pirms aiziešanas pavisam.
30.01.2014 10:12 |

10 gadi
Reitings 1319
Reģ: 30.06.2013
Pusaudžu gados draudzene dzīvoja dzīvoklī, kur ir komunālā tualete, proti, ārpusē no dzīvokļa. Tā nu gāju uz tualeti, draudzene laukā gaidīja, lai taisnā ceļā varam doties ballēt. Virs tualetes otrajā stāvā atradās šūšanas darbnīca. Dzirdu ka pa augšu kāds staigā, plkst. 23:00 aptuveni. Jautāju draudzenei vai tur augšā vai tad cilvēki tik vēlu strādā? - Nē, 18.00 beidz darbu. Augšā signalizācija, neviens uziet tur nevar. Skrēju ārā, nepaspēju nemaz bikses līdz galam uzvilkt :D Tad arī pastāstīja, ka tajā mājā agrāk esot kaut kādi kara gūstekņi turēti un mocīti, kas tāds, bieži dzird pa naktīm, ka augšā kāds ņemas.. Un pie mājas atrodas tāda kā bedre asfaltā, kuru lej ciet, dara visu ko var, bet viņa tāpat uzradīsies taj pat vietā :D

Otrs gadījums - kaimiņš no blakus poģika savu māti nositis bija un apraka mana poģika pagrabā. Ilgi domājām, kas tur tā smird.., kad atrada, bija jau satrūdējusi. tante jau pensijas vecuma bija.
Pus gadu pēc notikuma no rīta, uz 10iem, gāju mājās, redzēju tanti, lakatiņā, puķainā halātā, apaļīga, viss kā nākas, un šī skatās mājas logos, nekustas, kā paralizēta. Novērsos burtiski uz sekundi un tantuks noziedējis. Ilgs laiks pagāja, kamēr sapratu, ka tā takš nomirusī kaimiņiene un skatījās tieši savos logos.

Ne gluži par spokiem, bet jancīgs gadījums škiet, kā māsa man stāstīja.. Klasesbiedram omīte nomira, pēc laika rādījusies puiša mammai sapņos, teiktdama, ka vēlas puisi ņemt sev līdzi. Atbildējusi, ka vismaz lai skolu pabeidz. Nav ne jausmas kura normāla māte tā teiktu, bet labi.
Pusis izlaiduma dienā gājis uz jūru un noslīcis.

Un no tuvu paziņu loka.. pāris gadus atpakaļ policija atrada pazīstamu puisi, jauns bija, 21 gads, noslīkušu ezerā. Vēlāk tika noskaidrots, ka puisis noslepkavots, nav bijusi pašnāvība, bet interesanti tas, ka puiša vectēvs naktī, sanāk ka laikā, kad mazdēls tika slīcināts, esot murgojis un bļāvis - novelciet no manis tās slapjās drēbes. Nākamajā dienā arī vectēvs aizgājis no dzīves, sirds neizturēja. Interesati kā tuvais tuvo jūt...
30.01.2014 10:22 |

Reitings 978
Ramona, Tev visbriesmīgākie stāsti, labi, ka ir saulains rīts :D Savādāk būtu kā būtu......
30.01.2014 10:27 |

Reitings 978
Āāā, man vēl pēdējo 1-2ned laikā bija tā, ka eju pa darba ēku dzirdu aiz durvīm baigā čaloņa, baigi kāds tur runājas, takā daudz cilvēki, bet, nu, tur jau, bieži ir cilvēki :D takā nekas īpašs, nepievērsu uzmanību... atveru durvis, viss tumšs, neviens cilvēks nav, soļi arī nav, lai kāds būtu paspējis izklīst, tad domāju, aij gan jau izlikās....

Un arī pēc 1ned. kkur, eju uz savu kabinetu no rīta, skatos gaitenī kāds iet (gaisma nebija ieslēgta), domāju, gan jau kāds kolēģis vnk. jo tur gaismu neslēdz nekad, pagriežu galvu, pat neaizdomājotos, jo domāju, ka vnk. signalizāciju aizgāja atslēgt, skatos neviens tur pat tuvumā, tad gan neomolīgi palika :D
30.01.2014 10:58 |

Reitings 42
Reģ: 24.02.2013
Ak, kā man patīk spocīgi stāsti! :D

Šobrīd nespēju neko spocīgu atcerēties. Tikai atceros, ka bija gadījums, kad reiz sapņoju, ka kāda svešiniece ( tērpusies melnā) grib ienākt manā mājā un paņemt manu jūrascūciņu. Bet es viņu nelaižu iekšā un viņa palika ļoti dusmīga. Nekas neliecināja par to, bet nākamajā dienā jūrascūciņa nomira :( Nezinu, cik ļoti tādas lietas ir saistītas ar sapņiem, bet ticu, ka sakarības pastāv.
30.01.2014 11:06 |

Reitings 457
Reģ: 30.01.2012
Bērnībā līdz diezgan saprātīgam vecumam redzēju istabas stūrī stāvam mūķeni. Viņa vienkārši stāvēja un skatījās virsū. Sākumā baidījos, bet vēl kā tagad atceros, ka sadūšojos viņai pienākt tuvāk un tajā brīdī viņa pavēra muti, kā vēlētos ko teikt.
Tikai nesen uzzināju, ka vēsturiski tajā vietā, kur atrodas māja, atradies klosteris...
30.01.2014 11:10 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits