Kā Jūs kopjat savu intīmo zonu? Tas vairāk nav domāts par apmatojumu, bet kopšanu. Vai lietojat kādu krēmu? Vai kā uzlabojat to vidi, lai nav diskomforts un pilnīga brīvības sajūta, kad vīrietis apmierina tur lejā?! Vai nepiedomājat pie tādām lietām un kā ir tā ir, mazgājaties vienkārši utt.
Esmu dzirdējusi,lai uzlabotu garšu/smaržu tur, jādzer daudz šķidrums un jāēd dzērvenes.
Cukurvāvere, Tev atgādināt par to diskusiju? :D
Par mazgāšanos laikam! Cik daudzas bija šokā par viņas izdarībām, pašas sev galvā nez ko sadomājušas. :D
ja ''vide'' ir kārtībā, neko tur nevar uzlabot. ja nav, tad vienīgā iespēja uzlabot ir ginekologa izrakstītais ārstēšanās kurss.
dzert daudz ūdeni un ēst daudz dzērvenes vajag urīnceļu veselībai, maksts videi drīzāk tad jālieto pienskābie produkti.
Tā ir tīri interese, varēju uzdot šo jautājumu jebkurā citā diskusijā,kurā piedalies ;)
Un kāds sakars šai tēmai ar Emanuelle un kaut kādu vecu diskusiju? mm?
Personīgi man ļoti nepatīk intīmās ziepes, es nezinu kāpēc, it kā tam tā nevajadzētu būt..bet esmu lasījusi viedokļus, ka intīmās ziepes nemaz nav labi lietot nepārtraukti, bet cik tur patiesības, nezinu.
Lasīju, ka ļoti aizrauties ar šīs zonas kopšanu, mazgāšanu nevajadzētu. Īpaša uzmanība jāpievērš kopšanas līdzekļiem, vislabāk ir izmantot bērniem paredzētās ziepes. Nevajadzētu lietot antibakteriālās ziepes, kuras var iznīcināt ne tikai sliktos mikrobus, bet arī labos, kas būtiski izjauks dabiskos procesus. Vispār visi līdzekļi ar dažādām spēcīgām smaržām un kas labi puto, nav labi. Tie pašI biksīšu ieliknīši utt..
Agrākos laikos nebija speciālie intīmās kopšanas losjoni, speciālās ziepes utt. Arī mazāk mikrofloras problēmu bija.
Sievietes, kurām ir problēmas ar mikrofloru.. varbūt tā ir piena sēne, kas pārāk bieži apciemo.. varbūt ir vērts pamēģināt speciālos losjonus. Daļai tas palīdz, bet daļai ne :)