Nopludināt kaimiņus

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Saprotams, ka neviens to speciāli nedara, bet dzīvē gadās visādi. Tātad jautājums- vai esat kādreiz nopludinājušas kaimiņus?
Kā atlīdzinājāt?
29.01.2014 09:05 |

Reitings 7743
Reģ: 29.01.2009
Nē, nav sanācis. Ceru, ka arī nesanāks kādu appludināt vai tikt appludinātai. Un par to pagrabu - mazums, ko cilvēki tur glabā, tā ka nebūtu īsti forši tēlot vienaldzību, ja gadītos nopludināt.
29.01.2014 11:36 |

Reitings 9596
Reģ: 06.03.2012
Tās, kuras saka, ka sūdzēs tiesā, daudz gadījumus zinat, ka tā dara, un kā pēc tam atmaksā to naudu? Ja ar mani tā notiktu, noteikti aizietu uzbrēktu tiem kaimiņiem, bet nu ne jau es tērēšu savu laiku, lai kādu sūdzētu tiesā. Mums bija gadījums kad taisījām remontu dzīvokļu mājā un kaimiņiem apakštāvā pārādījās plaisa un griestu apmetuma. Vīrs toteiz teica, ka es piekrītu, ka ta varētu būt mūsu vaina. Naudu nedošu ne graša. Ja gribat, rīt pie jums nāks strādnieki un pārtaisīs tos griestus. Šie sāka pukstēt, ka mēst taču tur dzīvojam kur mums te ko špaktelēs. Dodiet naudu. Vīrs saka, ka ja tā, tad sarunājam, kad paši taisīsiet remontu mēs aizsūtīsim strādniekus, lai sataisa. Neviens tā arī nav gājis.
29.01.2014 11:38 |

Reitings 161
Reģ: 03.10.2013
Esam vairākkārt nopludinājuši labus kaimiņus... Bet viņi kā jau teicu bija tik labi, ka pēc sabojātā lielā remonta neko nepieprasīja... Protams ir arī tādi, kuriem nav ērti kko pieprasīt, bet mēs paši atvainojāmies ļoti no sirds un prasījām, lai pēc tam viņi saskaita bojājumus, ka mēs atlīdzināsim... Bet viņi vēl mūs mierināja. :D Neko tā arī neatlīdzinājām, Nesu kūku nākamajā vakarā viņiem kā mierinājumu, bet pat to viņi nesaņēma, jo ilgi bija prom kkur.

Tas manuprāt atkarīgs kādi kaimiņi!!! :)
29.01.2014 11:40 |

Reitings 837
Reģ: 22.05.2012
Mūs appludināja kādas 2x viens un tas pats cilvēks. 1x krietni cieta mēbeles un vecie foto albumi, viss pagalam, mēbeles arī. Gājām skaidroties, bet viņš tēloja, ka neko nezin, kā strauss, ieracis galvu smiltīs. Pēc tā gadījuma, dzīvokli apdrošinājām, jo labi ka tā, jo pēc kādiem 3 gadiem, atkal appludināja. :D
Paši arī 1x appludinājām, veļmašīnai kkas notika un ūdens izgāzās ārā, skrējām pie apakšējiem kaimiņiem, bet viņi paši nesen tikai plānoja sākt remontu un teica, ka nu vienalga, pasmējās. Bet tāpat jutāmies neerti, aiznesu kūku. :)
29.01.2014 11:48 |

Reitings 2308
Reģ: 12.03.2011
Vienu reizi appludinājam kaimiņus. Pamatīgi, līdz pagrabam .iepriekšējā dienā mainījam trubas, un tas neizturēja. Paveicas, ka trubas parplīsa pirms ūdens noslēgšanas krāniem - tas skaitījas santehniķa vaina. Skaidrojamies ar kaimiņiem, mamma nesa viņiem mielastu, kamēr viņi poedzina naudu no mājpārvaldes.
29.01.2014 12:03 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
dzīvoju pirmajā stāvā, bet savus augšējos kaimiņus ienīstu , esmu nopludināta 2 reizes, kaut tie lopi vismaz būtu atvainojušies ... Atklāti pateicu, ja būs vēl viena reize, aizpūtīšu durvis ar makcroflexxu !
29.01.2014 12:07 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Neesmu ne es, ne mani kāds appludinājis.
Bet nu jā, ja kāds no kaimiņiem atļautos pateikt tā, ka šeit minēja becky - nāktos ne tikai mums apmaksāt remontu, bet arī sev vietu Vaivaros nodrošināt.
29.01.2014 12:18 |

Reitings 874
Šorīt tieši pie manis bija ciemos santehniķi, meklēja dzīvokli kurš ir nopludinājis, laikam trepēs, sienas, un izrādās mēs esam tie vainīgie.. Drausmīga sajūta, neko jau tādu neteica, tik pateica lai dušas telpai maliņas ar silikonu aiztaisa pa jaunu un viss. Laikam skāde nebija nekāda lielā. Stulbākais jau tas, ka es pilnā pārliecībā, ka mums viss oki doki ir, izrādās kkur sūcās tomēr ūdens garām.
29.01.2014 12:38 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Pirms kādiem 4 gadiem veļasmašīnas šļauku (to, pa kuru tek ūdens vannā un aizskalojas prom), kārtojot vannas istabu biju izņēmusi, un par to aizmirsusi. Ieslēdzu veļasmašīnu un devos dienas gaitās. Atgriežoties biju šokā..visa vannas istaba, viss koridoris pludoja. Mazliet tik arī kaimiņiem zem manis, bet viņi man draugos, tāpēc īpaši nedusmojās. :D Bet tagad man kkāda paranoja (?)- es nevaru iziet no mājas, atstājot ieslēgtu veļasmašīnu.
29.01.2014 12:45 |

Reitings 2215
Reģ: 26.01.2011
JD
man arī bail veļasmašīnu atstāt, ja eju prom, kaut šļauka ir iekšā sienā. Bailes tāpat, ka kaut kas plīsīs un vsjo :D
29.01.2014 12:48 |

Reitings 82
Reģ: 27.01.2014
jā, esmu.
vienu reizi, jo mums saplīsa filtrs un tad nedarīju neko, jo arī neko neprasīja. :D
otro reizi, ūdens nāca no augšas un ne manas vainas dēļ.. un arī augšējais kaimiņš man par sabojātajām mēbēlēm un tapetēm neko neatlīdzināja, interesanta politika manā mājā, ja tā padomā.
29.01.2014 12:49 |

Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Paldies dievam, mans dzīvoklis ir pēdējā stāvā, mani appludināt nevar. Taču es gan varu un par to mazliet baidos. Kaimiņi mājās ir reti, un es dzīvoklī vispār neuzturos, jo tas ir jāremontē. Vecāki sabaidījuši, ka aukstumā var trubas aizsalt un plīst, kādai ir tā gadījies? Vistrakākais, ka to neviens nepamanītu visu nedēļu, ja ne pat vairāk, tā kā būtu pamatīgi bojājumi nodarīti.
29.01.2014 13:01 |

Reitings 27
Reģ: 24.04.2011
Mēs apakšējos kaimiņus nopludinājām, kad jauno dzīvokli bijām tikai divas dienas kā noīrējuši.. Dzīvojām vēl vecajā dzīvoklī, mantas arī visas vēl vecajā, tik vien kā atslēgas kabatā, bet jau zvana saimnieks un saka, ka kaut kas tur ne tā. Braucu uz jauno dzīvokli skatīties, slēdzu durvis vaļā un nolūzt atslēga :D Jā, tagad var pasmieties, bet tad sajūtas bija drausmīgas..
Galu galā, satiku nopludinātā dzīvokļa saimnieci, kas bija ļoti laipna. Izrādījās, ka nekāda milzīga skāde nav nodarīta, neko no mums neprasīja. Atbrauca santehniķi, kaut kā dabūja durvis vaļā, atslēdza ūdeni. Tā, nu, pirmo nedēļu jaunajā dzīvoklī, mēs dzīvojām tikai ar karsto ūdeni, līdz atbrauca meistars salabot to, kas nu tur bija sabojājies :D
29.01.2014 13:03 |

10 gadi
Reitings 5631
raccoon, ieteiktu aiziet pie kaimiņiem, jo ja viņiem ir apdrošināts dzīvoklis, tad noteikti sauks namu pārvaldi, lai fiksē bojājumus un nosaka cēloni, pēc tam apdrošinātāji var tevi pārsteigt ar skaistu vēstuli par regresa prasību. Domāju, ka vislabākais šajā situācijā būtu tomēr painteresēties vai nekas nav noliets.
29.01.2014 13:11 |

Reitings 1315
Reģ: 27.10.2012
Pirms 6-7 gadiem viena meitene, kurai atļāvu būt manā dzīvoklī kamēr esmu skolā nopludināja dzīvokli, pati aizgāja prom, atnācu mājās un līdz potītēm korudors, vannas ist.un daļēji viesist.nopludināta, zaudēju 700eur drošības naudu īrētajam dzīvoklim, jo bija sabeigts ne tikai lamināts, bet arī ofisa griesti zem dzīvokļa. Par laimi gada laikā manu zaudēto naudiņu ar gariem zobiem meitene atmaksāja.
29.01.2014 14:40 |

Reitings 38
Reģ: 05.11.2012
Ja, bija tads gadijums. Biju dusa jaunaja, nu jau iepriekseja dzivokli, nebija vel dusas aizkari, kadu pusstundu chiloju pa turieni, kamer kads pieklauveja pie durvim, asi ietinos dvieli un gaju atvert durvis, bet tur samulsis kaimins-eemm, man tur leja tek udens.
:D :D
29.01.2014 14:45 |

Reitings 1651
Reģ: 26.11.2012
Vēlreiz pierādās ka Latvijā ir bezkaunīgi!!!
Protams citās diskusijās raud: Cik Latvijā slikti, cik šeit visi nelaipni un cik ārzemes viss labi, cik visi laipni!!!
Bet kā iespējams būt laipniem pret indivīdiem kuri uzskata ka viņiem viss atļauts un visi pārējie ir mēsli.....

Ja esi appludinājis kaimiņus vajag tomēr painteresēties, no pieredzes saku ka bieži vien vajag tikai krāsas burku.

Novelšana uz apdrošinātājiem var beigties vēl sālītāk, jo pēcāk viņi mēdz caur to pašu tiesu piedzīt no vainīgā remonta izmaksas.
29.01.2014 15:03 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Augšējie kaimiņi reizi pāris gados nopludina vecākiem koridora stūri + vannas istabu. Besī laukā, padarīt neko īsti šiem nevar, jo viens no viņiem strādā tieslietu sistēmā .. tas proces tiešām vilktos gaaaaadiem .... Beigās sasummējot izmaksas (nervu zāles + juristu pakalpojumi + patērētās stundas) lētāk sanāk vnk ik pa pāris gadiem vieglu remontiņu uztaisīt.
29.01.2014 15:42 |

Reitings 69
Reģ: 24.04.2013
kāda sakritība. :D šī tēma laikam šodien atbilstoša man, tikai mainītās lomās- kaimiņi nopludināja mani!
kamēr esmu skolā -zvans no mājas pārvaldnieces ,ka fiksi jādodas mājās, man pludojot dzīvoklis un vel baida mani, ka tur viss esot ļoti nopietni.. nu neko, par cik man tā gadījies pirmo reizi, asaras pa gaisu, rokas trīc ,zvanu draugam,ka fiksi jābrauc mājās.. jau domāju, ka viss dzīvoklis pa galam.
izrādās kaimiņiem jauks remontdarbu veicējs ,tieši virs mums.. kaut kāda truba plīsusi vai kas.. rezultātā mums koridors vienkārši sakot fizģets.. vannas istaba pludo, bet vannas istabā tās skādes nav nekādās baigās. flīzēm jau nekas nekait un griesti parastie plastmasa iekarināmie kā arī flīzes uz grīdas. toties koridoram paklājs jāplēš nost ,tapetes nost un vel šis tas.. aprēķinātie zaudējumi 200 euro apmērā .pagaidām kaimiņi solās uzņemties atbildību un visu atlīdzināt.
29.01.2014 15:55 |

Reitings 10475
Reģ: 01.08.2010
Divi gadi pagājuši, tā kā tā par tiesu bļaušana vien bija, bet, enivei, visiem mācība!
Aija, zini, brīžiem nervi ir dārgāki nekā pārlīmēt tapeti, tā laikam tie kaimiņi arī domāja/
29.01.2014 15:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits