29.01.14.

Reitings 1249
Reģ: 30.10.2013
Labrīd meitenes, kā jums šis rīts? kas svarīgs ieplānots šodien?
29.01.2014 07:42 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Tas nav saistīts ar to, ka nepilngadīgs bērns un pamatskola ir obligāta?

ir obligāti jāpabeidz, bet tas jau nav saistīts ar bastošanu , es varu apmeklēt no 10 stundām 5-cas un dabūt atzīmi 3 vai 4 ar to mans obligātais pienākums būs izpildīts ....
29.01.2014 14:55 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Sveikas, cosmo meitenes!

Tik sen neesmu pievienojusies šeit :) Uzzināju, ka Surli ir kaķītis, ar ko sveicu (l) un, ka Anny ir atgriezusies cosmo vidē- Tevis te pietrūka :) Mari, lai veicas atrast savu ideālo mājoklīti, viss kas notiek, notiek uz labu! Mēs kad pirkām dzīvokli, pazaudējām to deguna galā, bet pēc mēneša tikām pie daudz, daudz labāka (l). Arī Jums tā būs :)

Es strādāju, dejoju treniņos, trenējos, lai būtu formā vasarā. (Labi, šodien nogrēkoju ar majonēzi un ceptu vistiņu:D)
Iesniedzām laulību pieteikumu, tik jauki (l)

Un jā, es šobrīd cītīgi rakstu un formēju savu blogu, kurā interesantā veidā centīšos pastāstīt par gatavošanos kāzām, par pieteikšanos darbā (CV u.c., kur bieži konsultēju cosmo meitenes vēstulēs) u.c.tēmām. Vienīgi, nekā nebūs par skaistumkopšanu, kas ir tik daudzos blogos-katram savs. Es noteikti neesmu make up guru. Kad būšu visu smuki noformējusi, domāju cosmo papublicēt, šeit varbūt atradīšu kādu lasītāju, kurai tas varētu interesēt :) Eh, cenšos.

Jā, vispār man iet grūti, bet labi. Deguns sasalis. Par mašīnas remontu samaksāju sasodīti daudz, bet būs jau labi. Cerams, ka Jums visām viss forši (l)
29.01.2014 14:57 |

Reitings 68
Reģ: 10.12.2013
Anny,
par mēteļiem Riga Plaza - tieši nedēļas sākumā braucu meklēt ziemas mēteli (dūnu, ne klasisko). Negribējās cīsiņveida ar saraustītajām rokām (nezinu, kā paskaidrot), bet nu līdzīga tipa silto. Tas bija ārprāts, gandrīz nekā veikalos vairs nav, Peek Cloppenburg uz atlaidēm sastūķēti pēdējie izmēri (lielie), citviet tik pāris eksemplāri palikuši. Tad nu beigās par brīnumu savam xs nopirku Monton tādu, kas tikai daļēji patīk, bet vismaz būs siltāks kā klasiskais tagad. Arī tas bija viens no pēdējiem (šķiet, tikai trīs bija).
Tāpēc, pat nezinu, varbūt brauc kaut kur uz ne lielveikalu veikaliem, tur vismaz būs lielāka izvēle! Lai veicas! ;)
29.01.2014 14:57 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
freijace, nepiezvanīja. Es dodot telefonu paskaidroju,ka izsaucot policiju (ko pati piedāvājos izdarīt), atbrauks arī medicīniskais personāls, kas apskatīs viņa ķermeni, kā arī es sniegšu savu versiju, pēc kuras, viņu visticamāk izmeklēs arī psihiatrs, kas nozīmē,ka viņu var ielikt psihiatriskajā slimnīcā šīs pašsavainošanās tendences dēļ (tas viņam raksturīgi bija kopumā, mammai bija vienalga,ka viņas bērns regulāri staigā pušumos). (p.s. tipisks uzmanības deficīts)
weee, aloe, daļēji atbildēja. Skolēns vispār pēc likuma (tas parasti ierakstīts arī skolas iekšējās kārtības noteikumos) nedrīkstētu atstāt skolas telpas vai tās teritoriju llīdz pat stundu beigām, jo teorētiski, kamēr viņam nebeidzas stundas, skola ir atbildīga par viņa drošību. Un, piemēram, ja viņu notriektu mašīna, tajā brīdī, es būtu vainīga par to,ka viņš neatradās manā (manas prakses vadītājas) stundā.
Protams,ka skolēni skraida strapbrīžos uz veikaliem (it īpaši tas ir skolās, kur disciplīna ir zemā līmenī), bet stundu laikā vismaz viņam ir jāatrodas uz vietas.
29.01.2014 15:03 |

Reitings 734
p.s. protams, psihiatrisko veselību neviens uz vietas pārbaudījis nebūtu, bet viņš to nezināja. Tipiski LV, es tiešām būtu izvazāta pa visām tiesas iestādēm, jo bērnam ir jātic. Taču es netaisījos to pieļaut.
p.s.2. Šobrīd puika jau ir nomainījis laikam ento skolu, jo visur viņa uzvedība ir tieši šāda un, diemžēl, cik saprotu tur vispār iet ar viņu bēdīgi.. Mammai viņš ir bijis nebijis, bet viņa izmisuma saucienus viņa nedzird. Tāpat arī skolu personālu,skolotājus.
29.01.2014 15:09 |

Reitings 9917
♊, nu bet viņš var atrasties skolā, bet principa pēc nesēdēt Tavā klasē. Man šitā piespiešana nekad nav bijusi saprotama, pati skolā sprēgāju , kā jāņu ugunskurs ... :D
29.01.2014 15:10 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
ir obligāti jāpabeidz, bet tas jau nav saistīts ar bastošanu , es varu apmeklēt no 10 stundām 5-cas un dabūt atzīmi 3 vai 4 ar to mans obligātais pienākums būs izpildīts ....

Tas loģiski, ka bērnam stundu laikā jāatrodas skolā, ja vien nav attaisnojošas zīmes, bet to daudzums arī ir limitēts.
23.pants. Bērna pienākumi pret sabiedrību
(1) Bērns ir pilntiesīgs sabiedrības loceklis. Viņa pienākumi pret sabiedrību pieaug atbilstoši vecumam.
(2) Bērnam ir pienākums mācīties atbilstoši savai fiziskajai un garīgajai attīstībai. Mācību laikā viņam jāievēro izglītības iestādes iekšējās kārtības noteikumi.

Nezinu, kā citās skolās, bet manā bijušajā skolā iekšējās kārtības noteikumi paredz, ka ir jāapmeklē stundas.
29.01.2014 15:14 |

10 gadi
Reitings 10290
Reģ: 29.01.2009
Es laikam nekad nevarētu būt skolotāju, jo liela daļa mūsdienu bērnu ir vienkārši dranķi.
Es nespētu noturēties, ja par mani tā ņirgātos, jo redz man skolotājam jau tiesību nav, bet sīkajiem kverpļiem gan.
29.01.2014 15:17 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Ja būt piedzimusi ka'puika, man šodien būtu vārda diena. :D
29.01.2014 15:21 |

Reitings 734
weee, stundu laikā pa gaiteņiem neviens nevazājas, ja tas notiktu, tās skolas direktore man būu uztaisījusi ne mazākas nepatikšanas kā sīkais ar savu zvanu :D Šim skolēnam sasniegums būtu tas,ja viņš vienkārši klusētu. Tas notika reti, tikai ļoti stingru skolotaju stundās, pārējo laiku viņš mētajās ar rakstāmpiederumiem, palaida muti (jā, nosaukt skolotaju par m**** bija pilnīgi ok), traucēja citiem.
weee, tā vietā,lai Tu kristu uz nerviem skolotājiem, varēji saviem vecākiem palūgt mājmācību. Jo Tev nav nekādu tiesību pārmest cilvēkiem, kas dara savu darbu un cenšas no Tevis uztaisīt cilvēku. Jūtu, ka Tu būsi no tām mammām, kas diemžel, skolotajiem sagādās tikai galvassāpes.. Jo Tava attieksme ir ti ļoooti pazīstama un pieredzēta. Es gan tomēr ceru,ka maldos :)
29.01.2014 15:21 |

Reitings 9917
es gan labprāt, būtu skolotāja, ja vien nebūtu tik daudz jāstrādā un darbs nesāktos tik agri :)
reti, kad pret skolotāju izturas nepelnīti slikti ... :)
29.01.2014 15:23 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
:D
29.01.2014 15:23 |

Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es arī nevarētu būt skolotāja vai audzinātāja, man nervi netur :D
29.01.2014 15:33 |

Reitings 9917
♊, es uz skolu gāju, jo tur bija mani draugi , kas man bija pirmajā vietā , kam man mājmācība, tur taču nebūs tusiņa :D , bet varu teikt,pēc savas pieredzes ļoti daudz, kas ir atkarīgs no skolotāja, pamatskolas pēdējo gadu mācījos privātskolā un varu teikt, ka atšķirība ir ļoti liela, skolotājs pret skolēnu izturas pavisam savādāk , vispār privātskolā viss bija citā līmenī. Tur skolotājs mācēja ieinteresēt un nebija nekāds bieds. :)
Tur jau tā lieta, ka skolotājam nav mani jāuadzina, tam man ir vecāki , viņam ir jāmāca savs priekšmets un jāmāca tā, lai man būtu interesanti un man rastos velme viņā klausīties ... Ja viņš to nevar, tad manā skatījumā viņš nav labs skolotājs.
Neviens , nevienu nevar ar varu piespiest, tas tikai izraisa pretēju reakciju, kāda jēga man kaut ko darīt, ja tāpat tas netiks novērtēts !? Katrai rīcībai ir iemesls , nekas jau nenotiek tāpat vien.
29.01.2014 15:34 |

10 gadi
Reitings 1915
Reģ: 23.04.2011
Ziniet, skolotājas darbs piespiež savākties pat visnepacietīgāko cilvēku.
29.01.2014 15:35 |

Reitings 9917
nu piemēram, negrib bērns šodien mācīties bioloģiju, nu kā Tu viņu piespiedīsi !? Ir jāatrod vidusceļš , izpildi mājās tos uzdevumus, bet netraucē tagad citiem ... !? Nav bērnu ar kuriem nevarētu neko sarunāt , tikai katram ir sava pieeja un laba skolotāja pienākums ir atrast šo pieeju nevis uzspiest savus noteikumus ....
29.01.2014 15:37 |

Reitings 125
Reģ: 29.07.2013
wee - Tu esi strādājusi/ strādā skolā?
Jeb šī vienkārši ir runāšana no sērija "Vajag darīt tā un šitā"? Un Tev nav reālas pieredzes ar skolēniem un skolas vidi? (es nerunāju par laiku, kad Tu pati mācījies.)
29.01.2014 15:45 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Es domāju,ka tagad mēs visas varam runāt- tā nevajag un tā vajag, darīšu tā un šitā, bet kad reāli tas bērns tur pērsies un kārpīries pa zemi, tad rīcība nebūs tāda,kā iepriekš paredzēts. Tpt,kā kamēr tev nav bērns uz rokām, tikmēr tā ir tukša runāšana un tikai teorija. Bet mēs jau zinam,kas notiekt ar teoriju,kad nonāc pie prakses.
29.01.2014 15:47 |

Reitings 125
Reģ: 29.07.2013
Tur jau tā lieta, ka skolotājam nav mani jāuadzina, tam man ir vecāki

Cik fantastiski būtu, ja tā būtu realitāte! Reālā situācija ir pavisam cita... Daudziem vecākiem nav laika audzināt savu bērnu. Diemžēl...
29.01.2014 15:49 |

Reitings 9917
nē , es nestrād'ju skolā , kā jau minēju , esmu par slinku , lai mans darbs sāktos 8:00 , bet es vēl neesmu satikusi bērnu ar kuru man nebūtu izdevies vienoties ( esmu pietiekoši daudz kontaktējusies ar dažādiem bērniem , un tas pieminētais vecums grūtais vecums 12+, manuprāt, ir pats foršākais ) vai sarunāt to ko vajag. Nevajag sevi likt aukstāk par to bērnu ... ar to arī ir jāsāk ...
29.01.2014 15:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits