Sveikas, cosmo meitenes!
Tik sen neesmu pievienojusies šeit :) Uzzināju, ka Surli ir kaķītis, ar ko sveicu (l) un, ka Anny ir atgriezusies cosmo vidē- Tevis te pietrūka :) Mari, lai veicas atrast savu ideālo mājoklīti, viss kas notiek, notiek uz labu! Mēs kad pirkām dzīvokli, pazaudējām to deguna galā, bet pēc mēneša tikām pie daudz, daudz labāka (l). Arī Jums tā būs :)
Es strādāju, dejoju treniņos, trenējos, lai būtu formā vasarā. (Labi, šodien nogrēkoju ar majonēzi un ceptu vistiņu:D)
Iesniedzām laulību pieteikumu, tik jauki (l)
Un jā, es šobrīd cītīgi rakstu un formēju savu blogu, kurā interesantā veidā centīšos pastāstīt par gatavošanos kāzām, par pieteikšanos darbā (CV u.c., kur bieži konsultēju cosmo meitenes vēstulēs) u.c.tēmām. Vienīgi, nekā nebūs par skaistumkopšanu, kas ir tik daudzos blogos-katram savs. Es noteikti neesmu make up guru. Kad būšu visu smuki noformējusi, domāju cosmo papublicēt, šeit varbūt atradīšu kādu lasītāju, kurai tas varētu interesēt :) Eh, cenšos.
Jā, vispār man iet grūti, bet labi. Deguns sasalis. Par mašīnas remontu samaksāju sasodīti daudz, bet būs jau labi. Cerams, ka Jums visām viss forši (l)